Дитячі книги для розвитку мислення

Книга, як ви розумієте, є дитяча книга, з трюком, що складається в наступній: на лівій сторінці кожного об'єкта поширюється один об'єкт, і на правій стороні - інший. Завдання полягає в тому, щоб зрозуміти, що об'єднані ці об'єкти. У нижній частині правої сторінки є закрита права відповідь - відкрити і порівняти з власним. Ось що виглядає так:

Я думаю, що особливо приглушені люди не приходять на мій сайт і всі розуміють все: пара слів «дослі» – «проти», правильна відповідь полягає в тому, що вантажівка несе яблуко. Це просто бекап!

Тепер я пропоную, що ви продовжуєте тестувати або розвивати своє мислення. Я збираюся дати вам кілька слів спочатку, читати їх, думати про те, що відбувається, а потім натиснути на картинку і порівняти своє мислення до думки авторів.

03 мар

Дитячі книги для розвитку мислення р.

04 мар

Так, прогріваючи. Якщо ви не відповіли правильно принаймні один приклад, підберіть своє мислення і намагайтеся, якось підняти свою гідну самооцінку.

Інші можуть переходити на наступний рівень.

Дитячі книги для розвитку мислення р.

Ви не повинні знати, що ви відповіли ці два приклади правильно. Якщо вони відповіли, як ви отримуєте ту ж траву, як автор цього шедевра?

Джерело

Джерело: