Квиток на простір (7 принтів)

Повернутися до нічної теми ...
Весь ніч від 9 до 10 травня Пітошенка перетворилася і не могла спати довго.
Швидке на YAP-e, зроблене ним останню ніч, не дала сну і спокою.

У мене був пекл речей. "Привітний хлопець, що свят-весь", - сказав він. Після всього, навіть п'яний клиновик розуміє, що такі світи, які він описав, існують тільки в художній фантастики, в фільмах, і в малюнках всіляких творчих творів в ілюстраціях до паперового сміття «Про втрачені світи». Що таке мильна коробка в просторі? Що таке хостинг міст, коли він 2 a.m. в дворі? Що таке фотографії?

"О, ебать його." Всі види щита в голові, думав Питошенко, піднявшись під ковдрою, підказав коліно в асах своєї сплячої дружини і впав в нестійке сон.
«Увімкніть, прокиньте, отримайте, це час для нас літати. й
Немає. У кенелі в ліжку, закручена її голову, під стопою була щось тверде, холодне, кутове. Право. Дочка канона. Рано вранці в Санкт-Петербурзі, я не хочу спати.
- Fuck ... Ніколи не покласти нічого на місці ... І збігається весело! Creos - це фото інших планет, таких слів про неймовірне відправлення, а фото в ліжку. Так скоро шифер буде іржа і дах буде рухатися...
В офісі знаходиться кенель, який з'явився в офісі, звичаєм в свою чергу, на букмекері не менш звичаєм, що притискається на електрочайник.
«Свят-Ль, це свят-Ль...Святий Лі, Сент-Ли...фотографи інших світів і втрачених планет». Фак, тут він, і його ім'я Станіслава Лі, хоча все зрозуміло тут. Кнопки клавіатури, що обертаються під пальцями, Google та Yandex, відкритій сторінці після сторінки. «Я збираюся курити, і це не гріх.» Я бачу пізніше.
На моніторі відкрилося майже 10 вікон опери, а тепер є тільки один. Гаразд, давайте подивимося. Настав час змінити комп’ютер, він вже 4 роки, майже “гортати”.
А потім Питошенка пішли трохи божевільним. Такі і подібні малюнки, які часто пиляють.
Ось новий пост в YP. Хто не схожий на це, критикує...

7 друків. З сторінки Stanislaw Lee.

02 мар

03 мар

04 мар

05 мар

06 мар

р.

07 мар

Джерело: