Нерідко в YAP-e, захочуючи оформлення повідомлення, яка повністю гідна, але з вимогою стартового стовпа для оригінальності, ми використовуємо слово «прогулянка» як ступінь нашого ставлення. На шляху вже розпочато літній і туристичний сезон. І тільки виїхати з сім'ї ввечері після роботи в природі не гріх. Барбекю є іноді, коротке рибальство. Подрібнити дрова, покопати черв'яки. Дуже часто потрібно шпатель. Де можна отримати? Просто перенести його або перенести його. Хто любить це? Для вибору з цікавого набору лопаток. Логотипи стираються. Шукайте себе, ніжники, якщо вам подобається. У програмі tineye, Google та Yandex. Це не Інтернет-магазин.
19 друку
1,1 км Туристична лопатка в корпусі. Такі лопатки знаходяться в сервісі з підробками, які входять до складу НАТО.
р.
2,2 км Шовель багатофункціональна, за допомогою взаємозамінних насадок перетворюється в пилку, ось, молоток, ніготьовий стрижень, кріплення шини, планка і інші необхідні і корисні речі.
3. У Але я рекомендую це лопатка для літніх мешканців, особливо тих, чиї ґрунти глиняні або жирні, просто кладуть – липкі. Виготовлені канавки в лопатці або свердлені отвори запобігають землі від приклеювання і робота значно полегшується, ставши від форми дозрівання в деякі навіть розваги. Сусіди є ревнощами того, як відбувається швидко.
4. У І зараз ми будемо говорити про лопатку "Архітек" - так його називали, згадуючи цитату великого розумного чоловіка: "Дякую мені точку підтримки - і я перетворю світ навколо." Шовель влаштовує так, що можна «повернути» (тобто копати) сто землі 10 разів швидше, ніж звичайний лопаток. винахідник Леонід Філіпович Пискун. Якщо хтось зацікавлений, то для пошуку необхідно більше інформації.
5. Умань Але цей пристрій одночасно являє собою лопатку і ось. Як самозахист зброї. На мій погляд, це вже в YP-e, тільки в іншому куті. Я можу бути неправильним, хоча.
6. Жнівень Але це лопата дуже схожа на No. 2. Але це відрізняється. Зручно, оскільки це дуже багатофункціональне і не займає багато місця. Логотип стирається. Єдине, що я можу сказати, що вона виробляється в Єкатерінбурзі, поширюється за межі Уралу, практично не досягає Москви, і ще більше так в Санкт-Петербурзі.
7. Про нас І це Моль лопата. Це незамінна річ в машині. Компактність є основною. Зверніть увагу - ручки складаються як метелик-балісонговий ніж, захищаючи ріжучий край. Матеріал загартований нержавіючої сталі. Звичайно, є великий недолік – це ціна. Недорогий. Але зручно.
8. У Дуже розумний пристрій. Шовель поєднується з пікаксом. Хто займався скарбами, золотом або просто вирішив втекти з тюрми? Це для вас. Незамінний!
9. Навігація Ремесла ще встигнуть зробити такий шовель-процесор. Допоможе швидко висадити картоплю, без втоми. Якщо це робиться звичайною лопаткою, то тут ви повинні зробити велику кількість зайвих рухів: вигинають, копають отвір, кидають бульб, засипають землею. Запропонований пристрій поєднує всі операції. Схема його роботи полягає в наступному: дві трикутні лопатки приварюють до двох ручок, які в закритому положенні нагадують про вимочку. Натискаючи на неї, лопатка легко заглиблюється в грунт. Тепер необхідно довести ручки разом - «домог» під землею відкриється. У неї закинувся бульб і «відкритий» лопаток. Грунт заповнить картоплю. Однак, в Києві можна купити його в простому магазині для садівників.
10. Це для сходження. Або перевернути лижники. Це досить смішний, але це зручно. І сніг копати під колесами автомобіля, і на схилі гори.
11. Але це з категорії «друк на принтері, дати йому майстер-клас для виготовлення і подарувати її діду або батька». Якщо хтось має стару бабуся в с., і потрібно висадити картоплю - це буде незамінним. А юнаки дуже корисні. Є навіть інструкція із застосування і виготовлення.
12. І це лопата з авансової рятувальної служби Avalanche. Вуглецева клітковина, титан, вага ... Немає ваги. І сила надзвичайна. Дуже компактний.
13.00 р. Ще один автомобільний комбайн лопаткою. Витяг вже має сенс.
14. Спейд метричний. Моя думка полягає в тому, що він був створений деякими відчайдушними, невдалими винахідниками. Або збочення. Як немає рулетки.
15.00 р. Це дизайнерська лопатка. На дачі відсвяткували жарт-гіфт. Практичність - немає, але для гарного настрою з подарунком - просто правильно.
16.00 р. Ще одна переверсія про снігові лопатки. Добре, хто потребує чого, але в основному...
17.00 р. Не як заклик до тероризму і не для надання допомоги, звичайно, але в якості цікавості війни. А гранатова лопата. Я там.
18 років Пекарний лопаток. Ну, що вам подобається. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це час. Ні солод, ні сітки. Як мінімум отримати пиво. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
19.00 р. Ну, останнє. Шовель - підземний чоловік. Наноситься на різання, як лопатка або капюшон, тільки менший діаметр. Візьміть ріжучу руку і перемістіть назад і вперед. Подвоєний лезо розрізає бур'яни, обтираючи частину кореня. Продається в магазинах, де знаходиться садове обладнання.
Джерело: