Боротьба з собаками породи в місті

У мене є проблема такого роду: У мене є кубинка дівчина. вона чотири. Хто живе в Києві. Я жив на старій неділю. Район складається з 5-ти поверхових хрущов. Поблизу мого будинку є школа і кілька дитячих садків. Коротко, ідеальне резервне копіювання для кліпу "Ми маємо в мікрорайоні." Кожна самооцінка малюка, якщо він не в пастці, отримує штат або піта - мода так локальна. Тим не менш, не всі розуміють відповідальність, яку вони приймають.

Чому я пишу все це? У п'ятницю, дружина була повернена з роботи і була вражена величезним штатом, баркінгом і чітко має намір спробувати прикусити. Як вона сказала мені, собака просто атакувала її. На щастя, вона мала сумочку в руках, які вона безпечно застрягла в рот собаки. Сумка не піддається ремонту) Коли власник побіг, і він запитав розумне питання, чому його улюблене не на поході, слідуючи відповіддю - "Важливо він є свого роду, це перший раз, коли він поводиться так," і швидко звернувся з сцени. Ось тепер я намагаюся знайти недбалість і мужно пояснити, як нормальний власник повинен пройти собаку, і з цією породою.

Підйомний і агресивний собака є найпростішим способом. Тільки на поході і, за особливими обставинами, в нечітці. Як згадувалося вище, є школа навколо дитячого садка, і мій собака, безумовно, не може викликати будь-яку дитину, щоб бути стеркером. Собака розтирається, я оплачую податок на технічне обслуговування, і якщо вони роблять правило, щоб очищати щит за домашнім улюбленцем, я очищаю. Якщо вам необхідно пройтися в повному обсязі - вам доведеться вийняти до вашого котеджу друзів або (це зазвичай), я виходжу в ніч, на годину або два ночі, коли ніхто не присутній, бігти без походу.

Що ви думаєте? Які правила повинні бути обов'язковими для порід таких порід? Як можна керувати безтурботними власниками? І в цілому, постити фотографії ваших бійців (Я для Cat Friday - не заборонити), поділитися думками, можливо, деякі історії є схожим планом. Дуже цікаво знати.

Це мій кицька.

Джерело: