Десять дивних сусідів

Всім відомо, що з кожним декадентом є менше видів живих істот на землі. Але іноді виникають приємні моменти в житті вчених. Відкрито нові види. Ось деякі з найцікавіших зразків, які нещодавно відкрили. Цікаво, де динозаврів.
13 зображень + текст.

1,1 км Найменша змія на планеті, Leptotyphlops carlae, всього 104 мм довге і живе в Барбадос.

р.

Ось ще одна фото її.

Тахіна спектабліс пальма, знайдена на північно-західному Мадагаскарі, має менше 100 зразків. В основному суїцидну рослину. Після плодів він гине і знищується. Зараз у всьому світі вирощують гроші, щоб зберегти ці рідкісні види.

р.

...

Навіть менший - це мікрозмія, крихітний морхоль, який живе біля Калімантана. Hippocampus satomiae менше 1,5 см за розмірами дає свою назву інструктору Satomi Onishi, під керівництвом якого були виготовлені для збору зразків.

3250Р. 3700Р.

А зовсім інший масштабний інсекційний гігант від Borneo. Фобетичний хані, схожий на паличку, виростає до розміру кота - 56.7 сантиметрів.

Інсект схожий на паличку, але більше.

Є також менш екзотичні країни. Наприклад, в Кардіффі, щільно заселений район столиці Уельсу, знайшли нові види ламки, які отримали містичне ім'я Селенохламіс ysbryda, або привидно ламаються. Ви можете знайти щось цікаве.

У найближчому родичі, равликом, також вдалося здивувати вчених. У раковині, її тіло турбує навколо чотирьох осей. Opisthostoma vermiculum живе тільки в вапнякових пагорбах Малайзії. Не добре виглядає. Як виглядає паразит.

Вперше в Центральній Африці, в Камерун, кавове дерево було відкрито без кофеїну в його квасолі. У пам'яті професора Андрея Шарера, який протягом 30 років займався підбіром і розведенням нових сортів кавових дерев.

Красива риба Chromis abysus потрапила до списку майже випадково – завдяки тому, що це було першим, щоб ввести нову базу даних Zoobank, в результаті стаття про це була найбільшою.

Я не розумію, що це було чудово. Але нехай буде.

Ця риба цікава. Вимирає і тому не зовсім в темі. Але, на мій погляд, ви не можете проходити по життю риби. Його викопаний екземпляр був відкритий Джоном Довгим. Риба жив 380 млн. років тому. Дослідницька назвала її Йосі, ім'я матері.

Додано до [mergetime]1244012738[/mergetime]
Це його.

Джерело: