Пара рідкісних чорної рині

Kamrad paradoxusik забезпечив інтернет-громадськість з фотозвітом на поїздці до Dvur Kralove (ZOO Dvur Kralove)

Зоопарк був вже закритий, залишилося лише хвилин, і мені довелося поспішати до Праги. Але я, маючи підвищену швидкість, захотівся знову запускати запобіжники з риносами. Зооопарк в м. Двур Кралов відомий своєю збіркою рогових товстошкірних. Перш за все, я хотів, щоб побачити ще раз північний білий ринос, підвиди, які зникають до наших очей. З усіх зоопарків у світі, пара цих тварин, які живуть в Сан-Дієго, шість в Дюр-Кралові. А близько двадцяти тварин захищено в Національному парку Гарамба, в Республіці Конго. У той же час, в Дворі, що можна було відштовхуватися від північних білих рині тричі.
11 фотографії

Але це повідомлення про чорну кореневу. У Двур Кралов! Це друга найбільша група рині серед всіх зоопарків світу. Детальніше міститься тільки в Порті Лімпне, проте, тільки два риноси. Не існує родзинок в інших зооопарках Чехії, і немає в Росії.
Чорний ринос в природі призводять до сильнього способу життя. До ділянок з досить розвиненою рослинністю куща, оскільки це пагони чагарників, які утворюють основу їх раціону. Вказана і подовжена верхня губа чорного ріно є відмінним інструментом для збору такої їжі. Це форма губи і нечітки в цілому, що ви звертаєте увагу на те, що при порівнянні обох видів чорнильних африканських рінос.

888 Р

Солітарний спосіб життя чорної корені додає до незручності збереження їх у зоопарках. Тварини славляться своїми дозріваючими гонками і битвами. У такій поведінці ви можете знайти біологічне значення - тільки ті тварини, які мають відношення до тесту, що тварини влаштовують для себе, допускаються до половинки, потомство залишається найсильнішими виробниками. І що робити в неволі з обмеженим простором і значенням кожного звіру?
Один спосіб або інший, пара багатотонних тушів, що літають в колонку пилу, є незабутнім прицілом! Я фотографую солодку пара мирно блювоту для свіжих гілочок, дуже недавно здивував їх гарний настрій, але як швидко все змінилося!

, Україна

Тварини все частіше знаходяться в положенні протистояння. Їх обличчя щільно притискають один до одного, їх роги перехрещуються, їх голови опускаються до землі. Вони відштовхують один одного, намагаючись рухатися вперед, відштовхуючись від "прибуття". Проводиться психологічна боротьба. Головне не дозволяти партнерам боков і перетворити його на рейс.

Бойовий тренінг триває кілька хвилин. І раптом, в результаті несподіваного маневру, спина одного з тварин засохла над землею! І тварини мають всі роги, не пиляли, і вони використовують їх дуже активно. Зрозуміло, сила м'язів шиї, тому що не так легко піднімати ріно над землею. По-перше, це хреп.

Акуратоване тварина дрочить бігти, тепер його завдання полягає в тому, щоб збити бадьорість відступника, виснажуючи його з бігом, при цьому страждаючи якомога менше себе. Спостереження про те, що відбувається, я не можу вірити, що він досягне успіху, тому що це не так просто тепло, дружня гра і, особливо, любов до суду.

Це життєздатність, яку я мав так мало часу, щоб дивитися риносії. Стовп і пил залишилися за мною. Я прогулявся швидко до виходу, і в моїй голові я не можу підійти, як зоопарк зберігає спокій і примхливість, так як вони не бояться залишити тварин разом на ніч. Або можливо, все, що ви бачите, це нешкідливий щоденне тренування?

08 мар

09 мар

10 хв

11.

Джерело: