Черглас або Колумбійська поліція

9 зображень + текст

У секретних лісових лабораторіях, в отруйному хімічному розчині, листя кока мариновані, щоб стати знаменитим порошком Колумбії. На рейдеру проти дилерів лісових наркотиків вирушили поліція Junglas.
Знизу над Колумбійською джунглями, Black Hawk летить. З кулеметами, гранатометами та повними коробками вибухових речовин С4. У нас є секретне село якісних кокаїнових лабораторій. Але звідси можна побачити тільки круглі пагорби, запалюючи в товстому листях річкових стрічок і рідкісних секціях брудної дороги.

Не існує точки ходьба: ви зайдете до місцевих жителів, і вони відразу ж покажуть про те, що копси закриваються. Але з нами летять секретну зброю - інформатор. Вішуючи обличчя під в'язаним шоломом, він вказує на спосіб невеликої кокаїнової фабрики, де він колись працював. На тижні до тонни білого порошку можна виходити – кілька мільйонів у чистому прибутку! Я дуже хочу запитати, чому він дав такий прибутковий бізнес і що він буде витрачати державну нагороду, але я відпочивав себе. Ось пізніше. Нехай спочатку ведуть черв'яки до лабораторії, і хлопці не будуть запасні вибухові речовини, щоб дорогоцінний порошок троянди до неба гігантський гриб.

Сполучені Штати Америки інвестують багато грошей в Колумбійську міліцію і армію. Сім Чорний Захарчук, Для боротьби з лікарськими засобами виділили 52 хатки, незнижені боєприпаси і навіть гроші, щоб оселитися з інформаторами.

У джунглі потрібно повільно поспішати, щоб не впадати в пастки, що встановлюються лікарською мафією.

GPS навігатори ведуть захід. Переміщуйте акуратно, не запустіть, але не соромтесь. Повітряна атака може бути почула проліт, і кожна хвилина дає можливість розбити всі докази в повітрі і встановити пастки. Найнебезпечніші домашні землі шахти, так звані Quita Patas - "Нехай нога". Рано вранці, під час брифінгу в Боготі, командувач описав такі шахти, як обов'язковий спосіб залишити джунглі в поліетиленовому пакеті.

Вибухи і стовпці диму поширюють новину про відвідування чорнило.

У американських інструкторів, які можуть їсти майже все, що рухається у дощу.

р.

Кожна лабораторія знищила – удар до фінансової бази ФАРК – Колумбійських Революційних ЗС, які збудували багатосиліонно-дельларний лікарський бізнес на ідеях Марксизму. Спочатку вони зацікавили молоді Колумбійські душі, але зараз вони тільки зацікавлені в ностриці багатих іноземців. Прибуток (близько 200 млн. дол. щорічно) йде на обстріл поліцейських дільниць, бронюючи вісім тисяч повстанців і захищаючи громадян. Сьомий сто колумбійці все ще проходять хостування. Вони приховані в джунглі, щоб бути повернуті родичам для ransom або обмінних для в'язнів.

П'ять років тому бандитів контролюють шосе між Богота і Меделліном. Громадянці намагалися не залишити своїх будинків без екстремальної потреби. Сюди були амортизатори, витягуючи всі сім'ї з автомобілів і взявши їх в ліс. Вогнетривкій точці, з масою комах, що прокидаються під жовтою шкірою, багато в'язнів витрачали п'ять до шести років в джунглі. «У мене були червоні прищики на нозі», колишній командир Райан згадав три місяці життя лісу. Потім в баню я раптом почав відьматися, почула моя шкіра, і п'ятнадцять червоних павуків.

Економічний ріст Колумбії тепер шість відсотків на рік, і рівень гомоциду падають швидше.

У «80-ті рр. Escobar був символом колумбійських препаратів. Ця психопата і жінка, які віддали перевагу, ми до кокаїну, але побудували організовану галузь на ній. Проживав мільйони на соціальний добробут, купили школи, будували будинки та міські басейни. На висоті свого процвітання Escobar навіть запропонував сплатити національну борг Колумбії в повному обсязі – десять мільярдів доларів за хвилину.

Вперше в користування в 80-ті XIX століття в якості місцевої анестезії для операцій на очах і носоглотці. Незабаром його почали застосовувати при лікуванні різних захворювань. «Замінити ліки з чайною ложкою кокаїну» Сігмунд Фрейд консультував своїх пацієнтів в кінці минулого століття. Можливо, ця ложка є запорукою таємниці розкоші великого психолога.

Це те, що виглядає тон кокаїну. Право: Каністри з паливом, приготованими для знищення каштану.

Все подобається у великому маркетингу: логотипи наносяться на контейнери з готовими продуктами на трафаретах.

р.

Поліція постраждала мінімальними випадками: один загинув і поранений. З іншого боку ваги становить 13 тонн слізованого кокаїну. Боротьба quench голодом і спрагою з тропічними фруктами.

Тим не менш, дилери ліків не дивляться на втрати: виробництво кокаїну становить 2-3 рази вище попиту на ринок. Поки не зіпсують святковий настрій клубної аудиторії.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное