Найбільший підземний проїзд в Санкт-Петербурзі

У той же день я мав аргумент з другом, який довгий час показав хороші знання історії Петра і, завдяки зустрічі, загрожував йому половину коробки пива. Хочу поділитися з вами цими щасливими новинами та самим предметом спору. А...

Що таке найбільший підземний проїзд в Санкт-Петербурзі?

Можливо деякі люди знають про нього, але не всі. Так, не лікуйте, розгляньте її як освітньою сторінкою.

(13 фото плюс трохи інформації)

См. Виборг. На правому в'їзді до метро, тільки зліва - вхід до переправи.
В цілому, Vyborg має шість виходів. На даний момент працює тільки п'ять, шостий оточений лісами. Чому? Чому?

Це той самий вхід на попередній фото.

7370581

Якщо ви не входите, ми включаємо в ліву і побачимо підземний вхід до станції метро. Примітно, що немає підземного виходу.

замітка 1. Це був дощ, так що це трохи вологий.
замітка 2. Усі блакитні панелі з боків осей діють столи (на цій фото і далі), просто на вихідні постріли, а на переході працівники переважно ходять, щоб у вихідні дні не всі роботи.

11 990 р.

Поверніть 180 градусів і пройдіть 50 метрів.

р.

Це найпристойніші двері. Деякі кажуть, що це підземний бункер, інші кажуть, що це бомба укриття. Як мінімум це написано, що там живе незнайомець В.
Я вірю.

Ще 90 градусів до лівого і пропускають інший ряд стебел. У будні дні це дуже багатолюдно і тітка, що поспішає додому з Ломо, купуючи будь-яку їжу тут.
(Особливо, у мене є цегляна (стара) фото.) Намагатися не помітити.

Поверніть право. Поблизу одного з шести виходів у Виборгській. Це як «світло в тунелі».

р.

Хлопці пити спирт. У будні дні ви отримаєте ебать між ними.
І ми нарешті бачимо початок тунелів. Уже два з них, але тільки один з них був виявлений нещодавно.

Є. Про нас

Ще один спосіб. В середині тунелів. Ведуться практично безпосередньо до дверей фінбанської депо.

Ми підходимо до переходу. Самі кішки, кафе ...

Україна

Це насправді вихід. Залізна вулиця. Я думаю, що це дійсно трохи непристойний. З іншого боку (право на фото) є ще один, але я не бачив його відкрити один раз, скажеш, що він затінений.

Факти, прикмети, манжети ...

1,1 км Перехід на станцію «Віборгська» є найдовшим у місті, але водночас перехід з найнижчим пасажирським трафіком.
2. Призначений для зв'язку Виборг і Калінінський райони, але не будь-який сервісний тунель.
3. У На північ (припустимо будинок No 32 на Лісовому проспекті) був надземний пішохідний перетин над доріжками. Будувався в 1940-х роках. Після відкриття тунелю знімалося відразу.

Про тунель Vyborg:
Ім'я * Деякі вважають, що переправа була побудована в разі війни, щоб використовувати її як бомбовий притулок, і це плутати спеціально так, щоб ворог втратив у всіх своїх коридорах.
* Деякі вважають, що переправа є однією з послуг підземних тунелів, що використовуються працівниками метро, і було просто відкрито для пасажирів, щоб полегшити звітування пасажирського трафіку між Віборгом та Калінінським районами (проведення про мережу сервісних тунелів, що виник внаслідок складності переходу).
* Деякі вважають, що переправлення необхідно для таємного зв'язку між метро та залізницею.

Загальна довжина переходу становить понад 250 метрів. Довжина тунелю понад 150.

Джерело: