Ладога. День 5

Mannerheim лінія, fords і swamp

Нарешті, він дощував, перевертаючи пилки в такий приємний грязь для струменя. До нашої більшої радості сьогодні, крім жовтих і зелених доріжок, організатори заклали червоний, перспективний в кінці цього цікавого корму і бонусу. Але спочатку ми пішли на Megadrive дивитися на спортсменів.

День 1
День 2
День 3
День 4
День 6

34 фотографії Сергій Дол

Наш табір став поруч з лінійкою Маннергейм - комплекс оборонних споруд з каменів довжиною 135 кілометрів. Названий після Маршала Маннерхайм. Він був побудований фінами для захисту від СРСР. Будівництво відбувалось з 1918 по 1939 рр.:

Під час радянської Війна в 1939 р. лінія проходила наступ Червоної армії за 2 місяці, а потім радянські офіцери змогли розробити ефективну штурмову тактику:

Спочатку область було опитано скаутами. У міру можливого посилення, але під покривом рослинності було встановлено 203-мм айцтер моделі 1931 року (найбільш єдиним зброєю, здатним знищити залізобетонну крапку або «кам'яний емульсій». На наступному етапі, який, як правило, почався на дачі, танк почав рухатися з айцитера. Він впав дерева до укріплення і, виконавши своє завдання, розірвав на боці. Після того, як охоронець негайно відкрив вогонь з прямим вогнем. Вогнетривкій артилерії не було, а не тільки завдяки можливому відновленню артилерійського вогню: фінські хіппери діяли не менш ефективно. Тим не менш, укріплення було з замовлення (за спогадами, близько 200 оболонок були проведені в середньому «тоці»). На останньому етапі піхоти атакувала лінію Маннергема. Нерідко вона знайшла там живих фінських солдатів, які зуміли приховати від халату залізних і кам'яних фрагментів, але від розриву величезних 100-кілограмових оболонок вони були згущеними і більше не здатні до активного опору. Вікіпедія.

Поблизу табору був трек Megadraiva, де в цей момент сосисники. Цей невеликий спеціальний розділ зібрав всі елементи позашляхових перешкод: доріжки, камені, шампунь, бродик і москіти. Ми поїхали до кінцевої лінії і дивилися спортсмени, які долають останні хитрості:

04 мар

Це була команда рейдерів, тобто 2 вагони, які ходять разом. Задня бригада вирішила розірвати в детурі і швидко прокласти нове очищення в лісі:

06 мар

У той час як вони чекали своїх товаришів, інший автомобіль витягнув і легко проходив навколо них з іншого боку, який ще раз підтвердив стару мудрість: «Якщо ви можете піти навколо, то краще піти навколо»:

На нашому оглядовому пості ми вирішили піти на наш червоний особливий етап. Поїздка була дуже мальовничою і петлею між озерами:

09 мар

Почати з села Котусельга:

11.

12.

Так само, як і на другий день, судді комфортно сідають в кріслах, використовуючи однакові парасольки, але не з сонця, але з дощу.

Трек почався з маленького трамваю, де ми нарешті змогли відмити колеса з вчорашнього м'яза. Ми також працювали на пляжі.

15.00 р.

Перше завдання було підрахувати кількість пилок в колодах мосту на лівій стороні:

Трохи далі від нього вказали про наступне завдання. Тут ми підраховуємо кількість отворів в металевій частині. Праска просто лежачи дорогою. Це добре, що ніхто не отримав її звідти, або у нас є труднощі, що рахувати:

18 років

А потім почалися дива. Завдання полягало на підрахунку кількості фрагментів у зруйнованому фундаменті. Ми пішли по лісу, поки не знайшли фундаменту величезного будинку, що переросли з чагарниками і травою. З підстави проступили фундаменти стовпців, покритих мохами:

Перераховано 2 рази. Навігатор отримав 36. У нас є інші члени екіпажу. Вони отримали 44. Я вирішив порахувати її знову, перейшовши по кожному рядку і покроювати на кожному фрагменті. Це 55, який не розщеплюється навпіл. Плювати його. Ми вирішили запитати це питання після проходження бонусу. Нагадуємо, що в цей день організатори підготували бонус на заставу і закрутки, які можна обійтися. У разі подолання їх організатори мали змогу запитати будь-яке питання про попередні завдання та отримати відповідь.

Після 200 метрів біля дороги ми побачили ще один фундамент, що складається з 16 добре збережених фрагментів. Я. У зв'язку з нерозривними GPS точками, ми побігаємо півгодини в дощ через ліс, прокинувшись через кущі і полотна.

Наступне завдання: «Зніміть на видатному камені правої сторони». Ми прийшли до нього з декількома екіпажами:

Що було призначено видимим каменем. Були багато валиків і вони були всі помітні. Ми почали розчісувати кожен камінь. Ми пішли в ліси, щоб побачити, чи були цифри на спині. Не вдалося.

«Щоб вони означають географічну праву сторону?» запропонував навігатор однієї з екіпажів. Почати розчісування іншої сторони дороги. Зручність.

Перейти до вмісту Бая! Так точка не на дорозі, але 100 метрів глибоко в ліс. Чи є пам'ятник і номер на ньому? Ми підібрали GPS і пішли в ліси. П'яльно гілки, волога висока трава, в'яжемо косу дощ, сліди великих диких борів - все доводилося до лісової ходьби. Алас! І ми знайшли нічого.

Пошук тривалої години і половини. Ми спати і погодилися запитати організаторів після бонусного затиску. Після 400 метрів ми пропустили цей величезний камінь. Не кажучи вже про що-небудь один одному, ми розтираємо наші зуби, мовно записали номер в блокнот і поїхав до бонусу, щоб зустрітися з організаторами:

Не було глибоко. Спочатку було сухе дно, а в кінці було крутий вихід. Пара автомобілів вже сидять посередині і розморожують троси лебідок, прикріплюючи подовжувальні шнури до них:

Далі в боротьбі кидається Geland. Хлопці мали лише тумовий лебід, тому вони пішли акуратно по краю і пропустили його без лебідки, стрибаючи з їх регулярними замками:

р.

Натхнений його прикладом, Mitsubishi пішов з ним. На жаль, хлопці захопили на лінії з'єднання муфти і міцного піщаного дна. Я також вирішив їздити по боці в степах Geland. Так само у випадку, навігатор вмивається в воду, що пров'язує дно:

Я пішов поруч з Mitsubishi. Що таке пекло? Я спробував повернутися, я знову припинив. Це ніколи не сталося на машині до. Я чекав інструменти. З'ясував, що я забув, щоб повернути на скорочення і привід. Хм. Іноді. Я зроблю все і вирушив до організаторів, чекаючи мене. Як бонус, навігатор отримав банк пиво. В жарті перетворили нас зі посміханням, а тема «здоблення ряду на видатний камінь».

Після цього ми мали вибір або збираємось до табору або буріння бонусу. Звичайно, ми обрали тампон. Але ми мали трохи трамваї перед ним:

р.

26.

3250Р. 3700Р.

Тут ми захопили ще одну екіпажу:

р.

А потім почався тампон. Він був правим тампоном. Де немає нічого ковтати, де кожен раз стопа потрапляє в чачаю по краях завантажувального, де, стрибки, хвилі swaying mos збігається в різних напрямках від вас. Але нам довелося піти не на ньому, але на гнятах, прокладені через його центр, що значно спростило його подолання:

29 кв.м.

На самому кінці колоди обертаються повністю, утворюючи невелику воронку, в якій гельенд злегка оселився:

Вони не мають електричної лебідки, але це було керівництво. Для надання кредиту навігатор - він реальний бояр:

32.

UAZik пропустив непристойно в ірту і не впадало в цю плювати:

Р

Перед тим як залишити на асфальт, ми зупинилися на закусці. Крім того, Беелін працював в цьому місці лісу. Неприємний сюрприз до мене. Більш того, люди МТС і Мегафонів працювали практично в кожному таборі, і мій телефон постійно шукав мережі Beeline:

Наступний день був, мабуть, найбільш ефектним з усього конкурсу. Погано там не було сонця. Читати про пляж і дуетні забіги завтра. Зареєструватися!

Джерело: