Робота та життя у виробництві китайських гравців

Відомий журналіст і блогер Сергій Доля відвідав Китай і хоче розповісти про кілька сміттєвих заводів.

«Дельмен здавалося б, великі виробники mp3-плеєрів, але насправді їх виробництво виявилося, щоб бути селами Потьомкіна. Я також покажу вам деякі гуртожитки, де живуть мільйони китайських працівників.

32 зображень Сергій Дол

На жаль, сидять в Москві, важко зрозуміти, як сучасне та якісне виробництво. Кілька заводів виявилося, щоб бути в дисконтних маршах, намагаючись будь-яким способом отримати клієнтів. У шоу-румі, але коли я попросив їх показати, що це стало ясно.

Перша така рослина була підприємством для виробництва mp3-плеєрів. У листуванні ці підприємці приписували ще 27% китайського ринку mp3. Вони також пообіцяли показати нам виробництво mp4, mp5 і mp6 гравців. Коли ми приїхали на завод, я відразу ж оповідав незгодне дерево в конференц-залі:

Після вступних знаків ми попросили показати нам виробничі потужності. Ми знайшли порожній магазин. Я сказав, що всі працівники залишалися безпечно для обіду. У другій половині дня з'явився 11 годину.

І тільки заготовки mp3 гравців тут і там:

05 мар

На наступному заводі нам вдалося зловити робітників. Для більшості, вони просто сіли на своїх стійках і нічого не робили.

Деякі люди повільно притискають і скручують своїми руками:

08 мар

09 мар

OTC са в окремому номері:

Я був також показаний номер, де всі зібрані гравці mp3 заряджаються до упаковки в коробки:

Р

12.

Вранці біля входу:

р.

Більшість заводів знаходяться в передмісті Шеньчжень. Вони зазвичай займають кілька поверхів в будівлях, розташованих в депресивних приміщеннях:

15.00 р.

16 мар

18660Р

17.00 р.

Всі балкони покривають сухим одягом. Здається, що китайські працівники неймовірно очищають і очищають шафу щодня:

19.00 р.

20.

На кожному заводі є полиця з персональними чашками працівників перед входом:

Але іноді були робочі заводи. Наприклад, це виробництво мишей і веб-камер:

р.

23.

24.

Без автоматизації. Все зроблено вручну:

519761

26.

27.

28.

Якщо на попередніх заводах камери були встановлені на спеціальній сітці, то тут дівчина налаштовує свої очі:

р.

Перед фасуванням готової продукції в коробку, кожну камеру ретельно протерти тканиною:

км

По-перше, коробка приклеюється до стікера OTC і упаковується в майстер картон:

Я хочу показати вам ще одну цікаву функцію про Китай. Ми завжди підбиралися з готелю в різних автомобілях. Майже кожен в машині має додаткові заголовки. Китаянка є невеликою нацією, і вони не досягають звичного заголовка:

Джерело: