"Необхідна" фотографа Філа Боргса

Американський фотограф Філ Боргс вже понад тридцять років їздив у світі. Збирає мінімальну інформацію про кожну особу. Виявляється цікаві ескізи з життя, описи звичаїв. Набагато цікавіше, ніж прості фотографії, які відомі тільки там, де було знято.

Мій проект про життя людей маловідомих племен, які я назвав «Незможливим». Вони виживають. Ми живемо.
Габо, 60, Гойчі, 4. Thurmi, Ефіопія.

Gabo допомагає їй чудово знежирити дрова. Мати дівчини, після того, як батько загинув з малярії, має право перезапустити. У той же час вона, як багато інших жінок, збирає трави для їжі, трави кіз, подрібнює дерево для племени Хамар. Габо – це вдова, яка також допомагає членам громади. Кожен робить свою роботу, щоб уникнути голодування.

Aldo, 10, Всій, 7, Росес, 7. Тана Торага, Індонезія.

Аледо і його друзі купують буффало в ріку щоденно. Коли хлопчик перетворився 8, він став вівчаркою. Кожна вартість буффало $800, і це майже третина від загальної садиби батьків. На похороні Дядько Альдо загиблять обидва баффало. Похорон переноситься, хоча людина померла протягом двох місяців через урожай рису. обряди смерті і життя не повинні плутати.

Базіан, 6, Тунка, Ефіопія.

Базіан є наймолодшим в сім'ї шести дітей. Хлопці живуть з матір'ю і трьома сестрами в невеликому селищі. Батько отримав роботу в поліцейському іншому місті, а потім залишив жінку з шістьма дітьми до своєї долі для нової пристрасті. Мати бореться годувати дітей і оплатити їх для школи. Розмови про школу і сад справжньої захоплення у дітей: зрозуміло, що для них це велике щастя, якимось чином диверсифікувати їх життя. Бана племена.

Агіно, 27. Морські пагорби, Ефіопія.

Аґіно, воїн музею Морсі, унікальний корінний населення Ефіопії, який прикрасить їх тіло з потворними візерунками з точки зору білого чоловіка. Він не дивиться на лінзу, тому що він вважає, що це призведе до сліпоти. Храмки на руках комахи личинки імплантуються під шкірою, які виділяють екстракт громіздки і вмирають там. Кожен рубець - знак вбитого ворога. І їсти. Мурсі племена.

Калім, 22, Альго, 3. Мурілл, Ефіопія.

Весь день Калімех і син його працював в кукурудзяному полі. Незабаром буде посухо, і племена, швидше за все, перелюбиться. В цьому році досить їжі, але «Духи сердитися» і ніхто не знає, що робити наступний рік. Лише 500 осіб пережили племену. Не зрозуміло, що інші будуть вижити. Каро плем'я.

Doulo, 12, Oita, 13. Thurmi, Ефіопія.

Доуло і Оїта готуються до церемонії Булаха. Голі чоловіки племени повинні бігти на задньому боці 30 биків, щоб бути очищені як воїни. племена Хамара.

Я дав їм деякі гроші, щоб зробити фотографії. Хлопці серйозно, як дорослі, поділяють всі монети між собою і племенами, які перебували неподалік в цей момент. Я доторкнувся цього дивного геноситу.

р.

5 Сіні. Ебор, Ефіопія.

Синя племени Ебора збирає Сургум з ранку до вечора. Коли я запитав його і своїх друзів, щоб взяти картину, вони стояли в рядку, але як тільки я почав приймати фотографії, звук машини тріскається і діти втекли в терорі. Погані друзі, вони думали, що я прийшов, щоб стріляти їх, як воїни сусіднього племени Хамара.

528361

Паршав, 4, Сума, 8. Мариль, Ефіопія.

Діти підбирають кукурудзу. У зв'язку з посудженням збирання невелика, а головна турбота цих двох полягає в тому, щоб діти не атакували бабони. Вугорські тварини вкрадають їжу людям і навіть вкрадають малюків в їх під ключ. Каро плем'я.

Naye, 9. Оморат, Ефіопія.

Сім'я Най живе в заплаві річки Омо. Є багато голодних крокодилів там. Як я пішов, щоб отримати воду, Naye кричав в терорі і вдарив главу Кріплення крокодила. Збережено життя. Потім він довгий час заважав водою стебла деяких трави, до тих пір, поки бур'яни оселилися. Ви можете пити воду зараз. Галебрське племена.

Наро, 16, Сирба, 14. Ебор, Ефіопія.

Дівчата Ebore поголені волоссям, що означає, що дівчина ще не одружена. Настав час для них, але не час: годувати сім'ю, подбати про вас хворим бабусям. Як тільки вона відновлює, дівчата будуть одружені.

Добо, 15. Thurmi, Ефіопія.

Це дивовижна відмінність думки. Я хотів би взяти картину дівчини з племени Хамара, і мій учасник сказав в сюрпризі, "Чому я?" Неймовірно! Тонкий, занадто високий. Дівчина повинна бути жирною і короткою. Я думав, що вона була дуже гарною.

Руді, 7. Тана Торая, Ефіопія.

Руді приїхали з школи, приймали мене до будинку, тільки в селі, що має телевізор. Вечори збираються в вечірніх і годинникових програмах. Побили між Майком Тісоном та Евандером Святимфілдом. «Що думаю, що ці люди думають про своїх однодумців, нашої культури загалом? У селі ніхто не бореться, кожен живе разом і допомагає один одному.

Yoni, 8, Setina, 12. Річка Pete, Irian Jaya, Індонезія.

Два брати ніколи не підуть до школи. Вони відносяться до дрібного левського племени і є індонезійська переселенці. Через преюдії та расової дискримінації хлопчики домоглися до життя простих фермерів і, буквально, колекціонерів корму для ніг. Ми не гарантуємо житло і одяг.

Еліас, Везагал, Іріан Джей, Індонезія.

Єлиза є найсильнішим воїном в племені Данила. Свою дружину чекає дитина, і він бореться з сусіднім племеною за право на мінські кокоси в джунглі. До тих пір їхнє плем'я виграло, і Еліас просто збирається отримати кокос на вечерю з сім'єю. Його тіло рубають стрілками і списами.

Ечука, 24, Ерага, 21. Бараго, Кенія.

Echuka і Eragai друзі. Вони спокійно переносять тепло до 50 градусів. Прогулянка по степу для солі для вербів і козаків, вони не потіли. Я завжди була питною водою. Вони сміхалися і звучали рибою.

На голові Eragai чотири оболонки пам'ять чотири викиди. Це “декорація” вона буде носити на життя. Турканський племена.

р.

Оріена, 34, Синя, 1.5. Лесірі Кань, Кенія.

До весілля дівчина обрізалася так, що вона не могла відчувати задоволення в шлюбі. Запроваджена практика була нещодавно заборонена урядами в розвиненому світі, а також фінансування для державних медсестер, які додали антобіотики хворим. Оріана працювала сама медсестра. І тепер він з роботи. Її чоловік живить.

Nyasuñers, 7, Недото, Кенія.

Дівчинка і її бабуся прогуляли 12 миль, щоб вивести воду в одному колоді, 60 футів глибоко. Все більше води в селі. Кожен тиждень, хто з племени Самбуру йде до того, щоб зібрати воду для всіх членів громади.

Ярим, 10, Pu-Kam, Irian Jaya, Індонезія.

Він грає футбол з друзями. Кулька виготовлена з ліани-збитих пальмових листя. Настав час, щоб перейти до школи. Щоб виглядати гідно, хлопчики кладуть кітки на статевих органах - труби гарбузових стебел. Це правила смертності, різновид одягу для чоловіків. Чим довше катека, тим вище соціальний статус чоловіка в сім'ї. Трибут.

Elena, 29 Sumpaima, Іріан Джей. Індонезія.

молодша сестра Олени загинула малярії, і як ознака примочок, Олена змащує її тіло брудом. Це як духи не сердитися з живим. Зараз Олена повинна робити це все своє життя, якщо вона не хоче захотіти долі, а також вмирати. Трибут.

Сукулен, 37, Mount Nairu в Кенії.

Як юна дівчинка Сукулен відкрила подарунок напою. Вона пророкувала, що деякі дні дивний білий чоловік прийде до племени. Мене. Я вірю себе, і вона виглядає дуже таємничим.

Мішель, 46, Роберто, 48. Hueuquilla, Ель-Альто, Мексика.

У Гуіхольські індійці працюють всі свої життя на тютюновій посадці. Мішель має головний біль у всіх часах через вплив пестициду. Зараз намагаються перенести свої бісерні твори до культурного центру виживання, які були створені для небезпечних племен, щоб мігранти могли створити і зробити життя.

Вільям Паую, 41. Льюстон, Ідаго.

Вільям з Південної Дакоти, шаману та танцюриста, барабанщика. Він був танці, оскільки він був 18 і торкнувся в світ духу. А тепер танцює з четвіркою на Ідаго. Вони сплачують, вони достатньо жити.

1515

Люрди, 9, Беніно, 18 місяців. Вілув, Перу.

Вранці з'являться на п'ять ранку, щоб взяти корів до початку школи. На шляху назад вона приводить корови, допомагає з готелем і робить домашню роботу пізно вночі. До школи ходять 4.5 кілометри на скелях і під проводом. На сьогоднішній день вона викладає в рідній мові племена Кегуа, але в рік вона буде мати вивчати іспанську мову, адже немає вищої школи для індіанців. Багато дітей випадають з школи, тому що ніхто не намагається допомогти їм вивчати нову мову.

Дімсія, 7, Чаюатір, Перу.

Мати Дімії організували унікальний сервіс у с.: допомога відпочиваючим. Вона працює як керівництво, отримує невеликі нагороди від туристів, які збираються в Machu Picchu. І Димисія перетягує сумки туристів, іноді вага досягає 20 кг. Для цього сервісу оплачується окремо - 3 доларів.

5 Yangchan, Shei Ladakh, Індія.

Янгчан і її мама і сестра йдуть в храм Будди, щоб запропонувати і попросити кращу частку. Вони просять у Тибетському храмі, що має більше Тибетської культури, ніж у Тибеті.

Пао, 79, Саппонг, Таїланд.

Pao - це біженець, що працює на маких заводах в Таїланді. Вона працює для їжі і є жилетами і жарозами.

Жінка запропонувала мені делікатеси: пластина жирових відварених бджіл. Я помітив трохи один і відкладав його. Це її щоденне раціонування. Пао живе окремо в крихкій бамбукові хати.

Кирило. Оллантайтамбо, Перу.

Вона нічого не бачив в її житті, але картопля. Коли я зустрілася з нею, вона їсть картоплю з онуками. Вона впевнена, що вона народилася в картоплі, і нічого іншого в житті існує на всіх. Ось на стіні в її салоні. Жінка порубає дерево, щоб обпекти плиту.

Філ створив кілька цікавих проектів про життя монахів у Тибеті, про світ і захоплення людей з паранормальними можливостями. Більше фотографій та інформації можна знайти на сайті philborges.com