Маленький Giraffe Finney є членом родини

Її ім'я був Фінн, молодий жіночий гірафф, який жив протягом двох років на MacRae з його власниками, власник маленького парку De Tweede Spruit в Південній Африці, 59-річний Colin McRae, його 52-річна дружина Theony, і їх чотири діти.

«Фінні було 3 метрів високорослим, а її звички не відрізнялися від цуценят», – згадує сім’я MacRae. У циркафі добре відповіла її ім'я і прийшла справа, коли вона називається. Finney також насолоджується носінням головки.

На жаль, один день, Finney ate отруйна трава в пасовищі біля будинку і загинув. Але члени сім'ї, дивляться на фото цирка, згадують, як вона прогулялася ретельно, щоб уникнути засмаги на плитковій підлозі в будинку. Як фінні, м'які, перед дверима, мислення, вона може побити їх.

Як згадує Теоні: Я був вірним членом нашої родини. Фінні люблять бути навколо людей і шукали їх дуже швидко. Вона може пахнути людей від декількох ніг. Finney також насолоджується грою з господинями та собаками.

У своєму парку De Tweede Spruit, MacRae влаштовує катання на конях і пропонує шоу сафарі. Одного дня чотири роки тому, їх диких синів, 19-річний Крайг, знайшов невеликий кірафф в кущах парку, яка з якоїсь причини, відразу після пологів залишилася власним матір'ю. Дитина повністю покривається комахами і ледь підняла голову. Хлопці відразу ж подрібнили, щоб допомогти кубу і закликав допомогти батькам.

Невелика жіноча гіраффа була введена в будинок і повільно почала доглядати її. Смажена молочна суміш, що складається з молочного корова та сирого яйця. Finney виросла і стала більш впевненою.

MacRae допоміг маленькій дівчинки залишити будинок на вулиці, щоб вона не зашкодила себе, вдаривши дверні прорізи, гострі кути будинку або просто ковзати на підлозі. Хоча, Finney завжди поводитися дуже делікатно: вона нахилила голову і спробувала ходити на підлогу, де килими кладуть.

Життя з "баби" Finney було повною з дивовижних моментів: вона була дуже ніжна, торіонна і чуттєва. Хоча вона була незручною, навіть важкою, як і всі молоді і недосвідчені тварини. «Якщо фінні ступені на нозі, повірте мене, ви ніколи не забудете, – згадуємо про посміху.

Сім'я McRae дуже сподівається, що деякі дні будуть тварини в їх будинку, які люблять стільки, скільки Finney. Але вони покажуть більше уваги і подбають про запобігання такої трагедії.

Габаритний зображення

2025716

Джерело: Zoopark.su