Все, що потрібно знати про їжу в Ефіопії (13 фото)

Автор, _nikolya_
Ефіопія - дуже цікава країна. Прогенітор людства, люди яких ще близькі до землі, як це було багато століть тому. Ефіопська кухня не може називатися різноманітною, тому що вона заснована тільки на одній страві, але з великими варіаціями.

4442875

Інгера - мати!

Ingera і vott веселіше. Якщо ми говоримо про Ефіопію, ми не можемо уявити інше поєднання.
Що таке рис? Уявіть великий млинець (близько 40 см в діаметрі) сірого кольору, кислий смак, виготовлений з місцевих злаків «теф». Уявіть собі? Добрий день Цей млинець подається на спеціальному дуже красивому лотку - мезоба покритий малюнком тканиною, просто під розміром ниток, а поруч з декількома гілочками, але вже прокочується в рулонах. Пам'ятайте, як в японських ресторанах надають серветки, щоб зволожити руки до їжі, тому складаний рис виглядає точно так само, як ці серветки, тільки сірий. Вона сказала, що американський туристи іноді дійсно плутають, взявши її на серветку.

Не дивно?

р.

Фиг є основою, але зверху він кладе брутто.
Вотте - це суміш пряного ароматного причалного соусу з шматочками м'яса або овочів. Для початку варити на кухні викласти велику кількість подрібнених червоних цибулі. Після того, як цибулю розм'якшена, додає нітрітер гібука, традиційна Эфіопіанська олія ghee ароматизована спеціями, такими як коріандр, кмин, турмерик, кардамон і кориця. Після додавання причалу - суміш ароматних спецій ( перець чилі, імбир, гвоздики, коріандр) виходить ключовою ватою, яку вже можна з'їсти як готове блюдо, але краще звичайно додати щось інше. Є всі види ват. Так ви можете додати шматочки яловичини — siga watts, курка — doro watts, риби — assa watts, м'ясо баранини або коза — ват, бобові такі як горох — курчата вати або щічки — викиди ват. Також можна додати овочі: з картоплею - dinich watt, морква - кісткові ват.
Перед тим як їсти, дівчата доводять джгут води, щоб мити руки, так як їсти фіги своїми руками, що означає, що вони повинні бути чистими!

Мій - мій димохід!

3610Р. 4200Р.

І уявіть, що ти сидить на комфортному стільці, а перед вами лоток з гілочками, на якому всі види ват укладають в коло невеликими шпилями, і все це гостро, ароматний! Для того, щоб злегка пом'якшити гострий смак на рисі, догляд за господинею обов'язково викласти гірку свіжого сиру. Пальці можна їсти тільки своїми руками. З пальцями ви відірєте невеликий шматок млинця, захопіть шматок ват, який вам подобається і відправляєте його в рот. Скульптура, пряний і смачний! Коли він отримує занадто "гарячий" у роті, обов'язково допоможи собі домашній сир.

Найпоширеніші риси в дачній кафе

Також, крім рису з ват, обов'язково спробуйте вкладки - спеціально зрізані шматочки м'яса обсмажені з зеленим перцем. О, так гострий!
Це так гаряча, що це добре, щоб пити щось. А що пити продукти харчування в Ефіопії, якщо не теем - традиційна лука. У кафе і ресторанах Ви завжди можете замовити ароматний тег, жовтий, подається в цікавих стравах, схожих на аптечні бейкери. Аромат, як і смак, може здатися незвичайним спочатку, але головне - освоювати перший бейкера.

О, що тег!

У більшості туристичних кафе і ресторанів вечеря буде супроводжуватися цікавим виступом з живою музикою, а також танцювальною музикою. Це не тільки ефектний, але і інформативний. Музиканти та танцюристи чергуються, презентують танці та музичні інструменти з різних куточків країни. Я був особливо вражений танець, коли танцюрист починає закрутити голову в коло швидше і швидше, тому волосся утворює божевільне коло!

фольклорно-посадковий

8984011

У багатьох ресторанах гості можуть брати участь у традиційному танці між чоловіком і жінкою. Танцювальні підступи гість (він повинен стояти) і починає рухати плечі, людина повинна підтримувати ці рухи, починаючи в свою чергу, для переміщення тіла плеча. Ззовні, схоже, вони мають діалог з плечима. Дуже цікаво, я танцював, що.

І ось я активно рухаю плечі в традиційній танці - діалог між чоловіком і жінкою.

Їжа закінчується кавовою церемонією. А кава в Ефіопії дуже добре, не за нічого цього давньоафриканської країни, крім того, будучи представником всіх манкіндів, є також місцем народження кави. Кава почала вирощувати в провінції Каффа, що дав назву популярного напою. У ресторані є окреме місце. Дівчинка на вугіллі готує ароматний напій і відразу заливає її на невеликі склянки, які збираються офіціантками. Кава дуже міцна, чорна, ароматна. У прикусі до нього обов'язково подається неохайний попкорн, а також в спеціальній чаші спалюють шматочки оману для аромату!

Проста церемонія кави від столиці Ефіопії

Славське щастя

Так, кліщі з тафами звичайно дуже здорові і смачні, але не забудьте, що Ефіопія є дуже бідною країною, і вони можуть дозволити собі тільки м'ясо для свята. У побуті Ефіопії вимушені вегетаріанці. Наприклад, для них дуже важливі підроблені бананові долоні. Виготовляється з продукту дистанційно збирання хліба. Процес приготування це унікальний. Для початку жінки використовують дерево, щоб відокремити м'якоть з волокон. Отриману масу закопують в грунт і виділяються від проникнення до 6 місяців! В результаті процесу бродіння збивний продукт схожий на сир, а запахом такого запаху є запах з цвіль. Це ще незбираний продукт, після чого тісто розгортається в торт і запікається на вогонь.

Кнель і добре порізати!

лаціна

Одержаний хліб називають кохо і дуже незвичайний за смаком.

І пекти! Готовий торт! І все це від м'якоті пальмового листа!

р.

Також з листя пальми готують гарячий напій, що називається булька, яка має цілющу силу – що потрібно для тих, хто втомився або хворий! Ефіопани також люблять їсти кітф, що складається з сирої яловичини, маринованої в мітмітті, дуже пряний червоний перець соус.
Що ви думаєте, що Ефіопії люблять їсти на сніданок? Це право, занадто, але не у формі млинця. Залишки вчорашніх кліщів розсипаються дрібно, змішують з спеціями і сніданком готовий! Він називається таким неускладненим посудом, придатним до їжі або фирфир. Ще одна популярна страва для сніданку - це пулетка - ароматна суміш шраму, требучі, яловичини і кліщів з червоним перцем. На цукерках можна поласувати себе в Fatira - млинець з медом. Для сніданку! Більшість Ефіопій займається землеробством, що означає, що вони потребують багато енергії. До речі, на півдні Ефіопії не прийнято варити кавові боби, замість них готують відвар кавових пробок.
З тієї ж м'якоті підробки бананового дерева (це дійсно медсестра), готується незвичайне бродіння - казка. Непристойним для місцевого пива може здатися неприємний смак і запах, але Ефіопія буде радо пропущена мужка - ще після роботи.
А якщо ви хочете щось міцніше, то тут Эфиопії вражають в катаклізмі і аракі, дуже міцні напої, зроблені з цукрової кані і того ж дерева підроблених бананів.
Я спробував трохи ... oh! Краще горілка.

село-таун

Якщо раптом ви кинете в Ефіопію, то ця порада допоможе вам легко знайти місця харчування. Якщо ви бачите, що на дверях будинку або воріт є плита, то сміливо зайдіть туди, ви будете зануритися там! Звісно, їжа буде дуже простою, без дрилі, і підготувати для збільшення уваги всіх, хто з'їде з вами! Біла людина в кав'ярні - це рідкість. Дуже часто Ефіопії відзначають кінець ринку з дружнім напоєм в барі, ми радимо вам відвідати такі місця в цей час, оскільки все це може бути дуже добре.

О, ці митниці!

Коли я вперше пішов з Эфиопефійськими друзями до ресторану в столиці Ефіопії Аддіс Абебу, я був дуже дивним, коли, в середині вечері, один з них взяв шматочок фігу, поставив багато тафа в ньому, а потім каже, що він хоче годувати мене. Я відкрив мій рот і чекав, поки мій друг поставив цей шматок в роті з пальцями.
Дуже незвичайне почуття. Для нас процес їжі досить інтимний, і ми рідко допускаємо себе нагоду.
Після того, як я пояснив, що цей користувальницький користувальницький дзвоник "гурш", згідно з яким власник або господиня зобов'язаний годувати гостя найкращим шматочком кріплень, таким чином висловивши відставку до себе.
Якщо ви йдете, щоб зробити приємну господиню, після того, як пальці лизати пальцями - так ви покажете, як смачно ви були.

У туристичному ресторані - покажуть на вечерю

Полігамія на півдні. Якщо чоловік досить багатий, він може мати три дружини. Голова сім'ї має свої страви, з яких тільки він може пити і їсти. Першу дружину завжди принесуть першу тарілку чоловікові, а потім пропонують її гостям.
Ефіопія є найстарішою православною країною (достоєна християнство в четвертому столітті н.е.). Більшість жителів вважають себе прихильниками Ефіопської православної церкви, які не могли б не вплинути на культуру харчування. Таким чином, вони не їдуть зі свинини, а також утримують від м’ясних і молочних продуктів у середах і п’ятниці.
Якщо раптом на такі дні ви не перебуваєте в столиці, вам буде досить проблематично насолоджуватися м'ясом, і якщо вам пощастило, підготовляйтеся до невидимих поглядів.

Зареєструватися

р.

Джерело: