шемале

Я в домашніх умовах, там глухий вибух. З якоїсь причини я не приділяв багато уваги... І це не до вечора, що я потрапив до бомбардувальника, що я зрозумів щось більш серйозне, ніж я думав.

Це його (26 пікчі)

Додаткове читання + відео

cp.ru / gzt.ru / vrn1.ru

02 мар

03 мар

04 мар

05 мар

06 мар

07 мар

08 мар

09 мар

10.

11.

Р

12.

13 хв

14.

15.00 р.

16 мар

17.00 р.

18 років

19.00 р.

20.

21.

22.

Відповідно до одного з основних версій того, що сталося, склад цього конкретного магазину ламається так погано.

23.

Власне, сам склад.
Більше того, він залишається.

р.

24.

25.

26.

Кілька слів з офіційних джерел. [newizv.ru]

У Воронеж на вулиці Червоного банера вибухнула склад піотехнічної компанії «Омега». Після вибуху склад зловив вогонь і згорнув. Вибух відбувався на 12.40 Московський час в двоповерховій будівлі знезаданого складу розміром 5 х 3 метрів. Будівля, де знаходиться склад, практично повністю знищений. Крім того, в результаті вибуху скла було розбито в прилеглій 5-поверховій житловій будівлі. У результаті інциденту було поранено 55 осіб, за даними останніх даних. Потерпілих відірвали зі скла. По-четверте, не варто забувати про те, що одна людина отримала опіки до 80% шкіри. Ще одна людина загинула, повідомляє Voronezh GTRK.

Послуги оперативного обслуговування знаходяться в місці. Використовуються мешканці сусідніх будинків.

Причина вибуху ще не була повідомлена.

За даними місцевих ЗМІ, це не перша надзвичайна ситуація на складі піротехніки. У 2003 році вибух виник в підвалі складу. Потім два померли. Причиною вибуху було безтурботне поводження з піротехнікою.

Перші відгуки свідків вже з'явилися. За їх словами, вибух був моностройною силою.

Я побачила хоча б одну корпсу: чоловіка 50 років, амбулаторний пробіг навколо нього, потім покривається листом. За годину і вони не приймають його. Спочатку я думав, що військові снаряди, які вибухнули. У бараках військової частини разом з кадрами скла розбитого (користувача Nikoly)

Поблизу вибуху – 10-поверховий, жовтий, в метрах 50-70 від вибуху. Вхідні двері висуваються, двері лежачи в в'їзді. Кам'яні камені вилетять над нашим будинком і знизили на балконі. Я стояв на час вибуху в передпокої, я 90 кг 2 метра кинув 2 метри, враховуючи те, що я був дуже далеко від вікон. (Ніколай)

- П'яний магазин (або склад) з тріщинами, які перебували біля житлового будинку. Склянки вилітають в сусідні будинки. Потерпілі, оковидіння сказали, що вони вже вийшли кілька поліетиленових пакетів. Я думаю, що мер ще тут. (JOHN_PROFF)

- Так само звідти, збираючи фотографії з Джоном. Це як Белград після бомбардування. Мешканці сказали металеві двері. У магазинах зброї, крім вибитих вікон, навіть в деяких місцях метал був згин.

Жителі випаровуються вогнем сходи, можна побачити в'їзди в страшний стан. (Мр. Рим)

Подруга сестри на військовій лікарні по вулиці. Вони кажуть, що жертви приходять... п... п Видовище не для слабкості серця. Люди всі в крові, в опіках, знежирені, в стані шоку! (Alexnst)

На сцену в районі 13:00 було багато поліцій, пожежників, скла. Подруга живе в будинку, де Омега - подяку Богу за роботу. В будь-якому місці немає вікон. В будинку є багато жертв, 30 метрів. Загибель жертв (DJ Jonny)

На території ВРЕ перенесли кілька людей з каменів, які вилетять там. Стекло було розбито, мій брат сидить в аудиторії в даний момент. За спиною, скло зламало, щастя, що не ловила. (Сергій)

до Були вибухові. Я відразу виглядав вікна, там були деякі автомобілі зупинилися, водії стрибали і почали ховатися за автомобілями, люди з магазинів знизилися. Мій будинок знаходиться в декількох метрах від вибуху. На щастя, на шляху є 9-поверховий, інакше я занадто не менше скла б вилетіти, але вуха спеціально укладені, протягом 20 хвилин. (JOHN_PROFF)

Подруга пропущена... говорить шматок цегли на дах... лопається жорсткий (механік)

-Омега, яка стояла в дворі п'ятиповерхового будинку, навпроти арки. У п'ятиповерховій і дев'ятиповерховій будівлі знялися всі склянки, а через магазини, розташовані на першому поверсі, хвиля вибуху пропущена через і здійснила скляну облицювання вулиці. Все на склі. Не закрийте, все ввімкнено. У приватних будинках є 15 вогнезахисних вагонів. Ви можете побачити колонку диму, вони говорять від складу тільки воронку. (VasDim)

У Воронезькому форумі:

«Мій брат і я є єдиною свідками, які побачили все від початку до кінця. Там може бути ще одна дитина на альтанки, якщо він ще живий, я не знаю, але альтанки вдарив його особливо. Ми чекали в рядку для розвантаження в магазині Centrorg. На подвір’ї цього будинку були ще кілька альтанки з товарами. Я був в салоні і мій брат був поза. Побачила роботу магазину омега на склад з рахунками. Після того, як пожежники почали розсіювати на складських дверях навпроти нашого автомобіля. По-перше, а потім більше протягом 10 секунд. Після того, як подвійні ворота просто кинулися і пекли почали. Наш автомобіль покривається в вогонь. Ми стоялися всього в 2 м від цього воріт. Замки перекрили нас в бункер через нас. Все було в пожежі і димі, сотні пожежників вибухнули. Брат швидко стрибнув в кабіну, і ми витягуємо назад через арку. Припинено 20 метрів від складу. Після 20 секунд був потужний вибух з грибком. Всі вікна в будинку були зняті, камені, цегли і блоки опинилися. Ми переїхали ще далі на безпечну відстань. І коли все було просто почалося, всі вирощені рани бачити вогонь, а після вибуху вони повернулися з травмами. Тоді брат побіг, щоб допомогти пожежникам вивести людей з квартир. Продовжували вибухи, але вони мали. . . ?

Джерело: