"Тасти" на полицях Москви

Я прийшов на сторінку споживача тут, люди діляться особливо «люкі» покупки, деякі зображення цих продуктів в темі нижче:

Споживач в одному з «танів» м. Москва купили еклери, які на ближньому огляді виявилася «не перша свіжість». Вони були так довго на полиці, що вони склали величезну кількість цвілі.

за допомогою [next]

Споживач звернувся до ОЕС з цукерками, в яких вона знайшла кулі невідомої речовини. Дослідження показали, що ця речовина ртуті.

У Товаристві з питань захисту прав споживачів, споживач приніс продукт від ресторану швидкого харчування «МкДональд», який був предметом дроту. Ситуація була вирішена на користь споживача.

Відкриваємо пакет з фірмовими пістахіями магазину Perekrestok, споживач знайшов в пакеті гарну мишу. Обстеження показали, що миша потрапила в мішечок перед фісташками, були оброблені і висушували їх.

І ще:

Покупець купив цукерки. Коли я взяв трохи, я бачив дивний об'єкт. Після вивчення цукерки він знайшов весь тарган, який потрапив в продукт під час процесу виготовлення.

25 серпня 2009 року споживач придбав рибні котлети в вакуумній упаковці в магазині Perekrestok. Коли споживач спробував їх, вона потрапила на шматки скла, що зламала зуб. На даний момент споживач готує позов до суду.

"Тасти" на полицях Москви р.

Споживача купила шпроти в томаті, виготовленому Рибним заводом Пищевика (м. Санкт-Петербург). Коли він відкрив консервовану їжу, він знайшов морський корсетан, який незрівняний на упаковці.

Споживач придбав консервований лосось від виробника Fat Botsman. Зміст може не нагадувати лосось, який вид риби і залишався таємницею до споживача.

Ну, це!

Шукайте те, що ви купуєте, здорово!

Джерело: