Гарний автомобіль, як красива жінка, ми подивимося.

Гарний автомобіль, як красива жінка, ми подивимося. І якщо це унікальний, особливо так. Але іноді навіть найпопулярніші і звичайні моделі можуть викликати життєздатність і відродження. Деякі з них, здавалося б, були як поширені жовті квасові бочки на куті елі. Але час переходить, і вони поступово залишають ану, проходячи в категорію металобрухту або «старих скоринок». Але є автомобілі, які стають легендами з часом, і так само, як і красива жінка, яка піклується про своє тіло на 50, вони елегантні і привабливі.

Гарний автомобіль, як красива жінка, ми подивимося. Р

Я починаю з відновленими або просто добре збереженими екземплярами.

"Волга" ГАЗ-21Р 1962. Я зняв в Києві на Арена. Стан автомобіля просто ідеальний, як тільки від транспортера. Цікава деталь - оригінальна гума, яка вкрай рідко.

Гарний автомобіль, як красива жінка, ми подивимося. р.

Є вона.

У той же ідеальний стан і це "Вікторія". Також рідна гума, оббивка і навіть абсолютно новий оригінальний набір інструментів в стовбурі. Цей автомобіль є лауреатом численних конкурсів ретроавтомобілів. Київ, ТРЦ Globus.

Модель ГАЗ-М-20 1949 р.

Моя улюблена машина - Mercedes-Benz W-126. Ця копія останнього року випуску (1990). Також реконструйований. Це просто чудово виглядає. Ні, це чудово!

Гарний автомобіль, як красива жінка, ми подивимося. , Україна

В цілому, це "газолайн вбивця" з двигуном потужністю 5 літрів, може зробити будь-який з "молодих людей" на світлофорах.

Ось ще один антикварний. I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen Машина з 1977 р. Гумові і диски, звичайно, не рідні, так як фарба. Але в цілому він виглядає чудово.

Сама модель в акустичній версії.

Купе тепер досить важко знайти, особливо в хорошому стані. Всі власники цих автомобілів я знаю дуже гордість своїх автомобілів і не збирається продати.

Що про легендарний W-124? Ні. Це модель E-420. Останній «заряджений» модифікація, зібраний на заводі Porsche з 1992 по 1995 рік. Цей зразок в ідеальному стані. Власник дуже гордий йому.

Ви побачили таку «справу природи»? Універсальна ЗАЗ-968А. Найімовірніше, це домашній автомобіль, зібраний для рекламних цілей. Якщо така була виготовлена, то обов'язково одна копія буде в заводському музеї Комунарного заводу, і вона не там. Я зняв в Києві на метро «Харківська».

Гарний автомобіль, як красива жінка, ми подивимося. Габаритний зображення

Який позитивний він!

999 р.

Раритетна маса. Я зняв під час ретроавтомобільної ралі Париж-Москва-Паріс. Конвью припинив на проспекті Башана в Києві, щоб наймавторитетніший водій таксі, щоб допомогти їм пройти через Київ як ескорт.

Дивитися на MZMA-401, ака Opel-Cadet в 1939 році.

Пам'ятайте: Хто не запам'ятовує їх? В основному «навколо». І це «свіження» більше, і гасіння на ньому «нативна» ГДР.

3474634

Вид з особи.

І звичайно, «ручний» Серпуховського моторного заводу. Такі коляски «Соцоби» дали інвалідам війни і праці. Не хотів би прийняти їх – кожен хоче отримати Запорожець.

"Бетлі" (Cafer)

У Києві на Оболоньському «бюзі» побачили «бюг». Цей пристрій вже був відновлений і одночасно практично не "пристойний". Один з останніх мексиканських модифікацій.

Мозок художня майстерня «Чорний крок» («Чорний Ворон»). У мене немає інформації про цей автомобіль. Прокоментував Київ перед центральним синагогом.

768762

Дивитися на VAZ2101. Дуже добре збережено. Не зламаний, не гнав, рідна фарба.

"Жігулі" з "поперечної сторони".

"Вікторія" в державі тумби, проти банку.

990 Р

Виграшний обличчя.

Виграшний поп.

Це тюнінг і рекламна машина.

50256361

Це тюнінг. Тексти пісень, а це означає: Це тіло сором'язливі.

Ще одна Волга.

Чим краще!

ГАЗ-М-1, 1936. Диски та носії. Двигун ГАЗ-69. Гумові не рідні.

Московський МЗМА-408 1965 реліз. Відносно в хорошому стані.

Задні вогні не рідні, але з першою модифікацією AZLK-412. 408 мала тверді темно-червоні кулі.

Гарний автомобіль, як красива жінка, ми подивимося. р.

Поєднання приладу також заміщалася новачком з АЗЛК-2136 (2140), вона також була встановлена на ІЖ-412 і останніми модифікаціями Москвича-412 (1975).

Старий друг Луаз-968. Це 1974 копія. Я зняв його в Запоріжжі на Бабурці.

У салоні LuAz-a є дуже спартан, як і весь дизайн цього «Видра природи» в цілому.

Це зовсім інша категорія автомобілів. «Порще-944» Я зроблю в Києві на Чоколівському бульварі. Підійде тихо в дворі «Хрущовка» і мовчить.

І за ним встановлена «гравічапа». Або це лише деякі ядерні реактори, такі як Делоріан на спині до майбутнього. Звичайно, такий сабвуфер і автомобіль може відірватися зсередини!

Гарний автомобіль, як красива жінка, ми подивимося. Р

Я не міг бути минулим, що маленька дитина. Познайомтесь, що дитина є. Право, Subaru!

І ми також маємо таку «не бачив» в Києві. Смарт.

Джерело: