535
Йогурт Парфе – що ви ніколи не пробували
Спосіб приготування складається в процесі прийому рідин і утворюючи їх у в'язниці в каструлі - бульбашки-циринки, які містять сік всередині.
Інгредієнти звучать суворі, але які засвоюються в хімічній або фармацевтичній промисловості можуть намагатися пояснити популярні суть того, що відбувається.
Хлорид натрію і кальцію.
(доб. 00)
Щодо того, як я розумію перекладача Google, Alginate Sodium це те, що допомагає рідині набути властивості і структуру гелю.
Гриби або повітряний рис для шару.
Сухі ягоди, фрукти, горіхи, насіння або якісну уяву до гранульованих цукерок (або льодяників) такі як мус або кальмари.
За словами автора, висушена малина найбільш підходяща, адже вони створюють «спокійливість і легкість».
Крім того, суміш мигдалю, бананових стружок, кокосових пластівців, ванільного порошку, насіння (сумка насіння) в шоколадній глазурі.
Низькожирний йогурт для заливки.
Змішувачі для різних смаків.
Підготовлені суміші для йогурту Парфу. Переглянути з вище.
Останнім, найважливішим інгредієнтом є сік.
Зліво вправо: гранат, солодкий томат, яблучно-морква, ананас з ромом (перина колада), ківі сік з вапном і чорницею (Я не знаю, чому це так кольоровий, явно з деякими добавками краси).
Загущена рідина в хлорид кальцію.
Переглянути знизу.
Коли краплі потрапляють в хлорид кальцію, він зміцнює зовнішній шар, виходить «прозорий».
Після цього ці краплі, вже в оболонці, промиваються в воді.
Тест ножа (для чого він буде чітким з наступного фото).
Рідина повинна витікати. Якщо ви тримали в хлориді кальцію занадто довго - ви отримуєте желе, і це неправильно, тому що кулька повинна лопатися (експлуатуватися) за смаком на мові.
Що дивний сік чорниці подає в хлорид кальцію.
Синя ікра.
Вже миється.
Ви можете використовувати чіти (hehehehe, cheaters). Прикріплюється до деяких неперевершених фармацевтичних коробок (для аналізів крові, що?).
І потопає від неї, щоб збільшити продуктивність і однорідність «порошків».
Це його.
Готові комплекти.
Прибуття, зліва направо:
нежирний йогурт, «кав'ярня», сухі суміші.
Як виглядає він готовий.
Зліво направо: чорниця, ківі вапно, pina colada, яблучна морква, солодкий томат з базиліком і гранатометом.
Джерело:
Інгредієнти звучать суворі, але які засвоюються в хімічній або фармацевтичній промисловості можуть намагатися пояснити популярні суть того, що відбувається.
Хлорид натрію і кальцію.
(доб. 00)
Щодо того, як я розумію перекладача Google, Alginate Sodium це те, що допомагає рідині набути властивості і структуру гелю.
Гриби або повітряний рис для шару.
Сухі ягоди, фрукти, горіхи, насіння або якісну уяву до гранульованих цукерок (або льодяників) такі як мус або кальмари.
За словами автора, висушена малина найбільш підходяща, адже вони створюють «спокійливість і легкість».
Крім того, суміш мигдалю, бананових стружок, кокосових пластівців, ванільного порошку, насіння (сумка насіння) в шоколадній глазурі.
Низькожирний йогурт для заливки.
Змішувачі для різних смаків.
Підготовлені суміші для йогурту Парфу. Переглянути з вище.
Останнім, найважливішим інгредієнтом є сік.
Зліво вправо: гранат, солодкий томат, яблучно-морква, ананас з ромом (перина колада), ківі сік з вапном і чорницею (Я не знаю, чому це так кольоровий, явно з деякими добавками краси).
Загущена рідина в хлорид кальцію.
Переглянути знизу.
Коли краплі потрапляють в хлорид кальцію, він зміцнює зовнішній шар, виходить «прозорий».
Після цього ці краплі, вже в оболонці, промиваються в воді.
Тест ножа (для чого він буде чітким з наступного фото).
Рідина повинна витікати. Якщо ви тримали в хлориді кальцію занадто довго - ви отримуєте желе, і це неправильно, тому що кулька повинна лопатися (експлуатуватися) за смаком на мові.
Що дивний сік чорниці подає в хлорид кальцію.
Синя ікра.
Вже миється.
Ви можете використовувати чіти (hehehehe, cheaters). Прикріплюється до деяких неперевершених фармацевтичних коробок (для аналізів крові, що?).
І потопає від неї, щоб збільшити продуктивність і однорідність «порошків».
Це його.
Готові комплекти.
Прибуття, зліва направо:
нежирний йогурт, «кав'ярня», сухі суміші.
Як виглядає він готовий.
Зліво направо: чорниця, ківі вапно, pina colada, яблучна морква, солодкий томат з базиліком і гранатометом.
Джерело: