Хороша робота.

Текст і фото bazil-t

Що це було. Якось я вирішив, що лавки, які стоять окремо на подвір’ї, але фортепіано. І так сподобалося ідею, що я пішов в магазин і купив фарбу. Я кладу фарбу під стіл і заготівля. Через місяць я пам'ятав і пішов на дорогу. До велосипеда. Я поїхав на три хвилини і прийшов. О, я розтягую щось. У будь-якому випадку, мангал був шліфований, пасувався стрічкою з фарбою, я почав. Першим шаром закінчили нанесення годинника на 10 п.м., добрі друзі допомогли, залишилося трохи залишити і тут ви. Що ви працюєте? Тексти пісень, а це означає: Я малюю лавку, не бачите?
"Чому не?" Так що хтось сидить і одружився? – Тітка намагалася побачити в своїх діях паніганізм, але що там вона побачила його. Вона воювала і побігає кудись. Проходить хвилина, майже все вже, а потім з'являється дядько. Евіл. Мат кричить, що ви робите? Я сказав, "Добра робота!" Я малюю лавку. «Що ні, що ви займаєтеся пошкодженням майна двору, а я, як голова HOA, непристойний!» – це як дядько розцінив мої дії. Я навіть взяв її на камеру, і я не забув посміхатися. Я хочу бачити, якщо картина була добре.
Тітка (консьєрж) називається поліцією, і я і мій дядько, який виявився Олексій, розмовлявся. У поліції прийшли і що ви думаєте? Поліція збити мене з металевими паличками! Лі, звичайно. Олексія підійшов до мене, а Гарантійний офіцер консультував мене з координацією такого роду дій з HOA наступного разу. Після того як Alexei навіть дав гроші на щітки, фарбу і лак, щоб зробити другу лавку.
3 фотографії

02 мар

03 мар

Джерело: