Хто пам'ятає, що? (Частина 2)

Продовжуємо тему тут.
У попередній частині я описав тільки жанри 3D Action і Racing. У цій частині я хочу згадати ігри інших жанрів: Aviasim, Strategy, Platformers.
Дорослі - пам'ятайте, школа - навчання

01 Політ тренажери

Перший представник sims повітря не потребує опису. F-117 (1991) і це. Чому F-117 і не F-19? F-117 є більш просунуті з точки зору графіки та геймплея.
У цей час війни зони будуть включені Перська затока, Куба і навіть В'єтнам. Для кожної зони існують різні сценарії. Для особливих успішних рейсів пілот присуджено медалі та звання.

18 друків.

02 мар

Завантажити F-117 Stealth Fighter
Ця гра є офіційним продовженням F-19.

03 мар
Aces по Європі (1993)
Протягом багатьох років тема 2-ї світової війни не дає решти авторів ігор. Ця гра присвячена подіям, які розгорталися над Європою в період 1942-1944 рр. Графіка в грі дійсно нічого. Звуковий супровід на високому рівні. Грайм не нудний і досить захоплюючий, і завдання дуже різноманітні.

04 мар

Завантажити Aces по Європі
Я грав гру з двох сторін. Сума 3 шкільних днів. 05 мар
Комутатор атаки LHX (1990)
Я не відіграю. Всі спроби були у відставі. Це був комп'ютер, гра була написана джембами і т.д. В цілому я можу сказати, що це другий після симулятора GunShip на ПК. Може бути одним з гравців буде описати гру.
р.

06 мар
р.

Завантажити LHX Нападний бункер 07
Стратегія
Я, ймовірно, зроблю виняток для стратегій і представити 4 ігри.

X-COM: УФО оборони (1994)
X-Com - легендарна гра, яка позначила початок серії ігор. Багато шанувальників переконані, що 1-й в серії є найбільш успішною грою всіх. Гра має дуже приємну графіку навіть без вікових знижок і дивовижних ігор.
08 мар

Завантажити X-COM: НЛО Оборони
Якщо ви не граєте X-Com, ви маєте можливість зробити це зараз. 09 мар
Боунті царя (1990)
В цілому, геймплей короля Боунті набагато простіше, ніж геймплей її ідеологічних наступників Heroes Of Might & Magic, Warlords, Disciples, Age of Wonders, але ця простота приховує деякі абсолютно казкові шарм, що змушує вас повернутися до гри знову і знову. Немає нічого подібного в 1990. 256 квітів. Звук, що надходить від спікера ПК. Ексклюзивний контроль клавіатури. Боунті King's Bounty - це коли-небудь живий удар, який назавжди запам'ятається гравцями. Не граючи цю гру злочин проти комп'ютерних ігор.
10 хв

Завантажити King's Bounty
У 2008 році король Боунті: The Legend 11 був випущений.
DuneII-Building Dinasty (1992)
Dune 2 - це віх в історії комп'ютерних ігор. Тепер третина геймерів вважають себе стратегами, шанувальниками РТС. Але, граючи сучасні хіти, буде приємно подивитися на походження жанру, початок його народження. У той час, коли ім'я просто прийшла до використання, коли звук гірки почав блокувати тріщину дисків.

Завантажити Dune II
Dune2000 і імператор: Битва за Dune - це хороші ігри, але не існує атмосфери, як 2Dune. 12.
Сидіння Мейєра (1991)
Без перебільшення, легенда гри світу, покрокова стратегія Цивілізації дасть вам можливість спробувати роль лідера одного з чотирнадцять осіб і спробувати об'єднати весь світ під мудрим керівництвом. Все починається просто – чотири тис. років до н.е., володіючи тільки одним відступом колоністів, необхідно вибрати підходяще місце для фундаменту столиці і почати загальне розширення.
13 хв

Завантажити цивілізацію
Цивілізація – наш Fcio 14
Аркади (за аркадом I на увазі платформи стрибки)

На мій погляд, лідером є командир Кеена (1990-1992), особливо 4.5.6 частини. Гра простежена і не дає йти до мінімуму половину гри. Графіка красива, музика просто чарівна. Абсолютно всі символи виклик ... як це тепер сказав "Нагнічення ... ^_^". Ви також можете грати в пінг-понг на головному меню.

15.00 р.

Завантажити Commander Keen 1-6
Якщо ви не пройшли принаймні одну з членів командира, ви пропустили багато 16.
Небезпечний дайвінг в збуджений особняк (1991)
З першої частини Дайв значно вирощував, замість гармати він вивів дробовик, і в цей раз він пішов, щоб відновити порядок в особняку, занедбаний всілякими злими духами. Як боляче іноді можна спостерігати Дати отримати ніж в носі або втратити щелепу з ручного удару. І це знову і знову змушує вас стріляти з особливою в'язкістю на все, що рухається.

Завантажити Небезпечний Dave-2 17
Преісторик 2 (1993)
Гра про вічно життєрадісний, вічно голодний печерник. Він йде на поїздку, щоб отримати їжу. У цій подорожі він буде хамперовані ведмедями, черепахами-сурсами, скелястими павуками, перерослими парквами, металевими дрилями та іншими передісторними тваринами. Ви повинні їсти все! Як їстівні речі і не їстівні, як мікрохвильові печі, іграшки! Мета кожного рівня полягає в тому, щоб знайти світліше і підійти до руху світла. Наприкінці кожного рівня кількість габара їсть.

18 років

Завантажити Prehistorik 2
Це, мабуть, коли вираження «Ви не можете збирати кістки».

У категорії платформерів багато блискучих ігор, гідних особливої уваги. JazzJack Rabbit, Pac в часі і багато іншого. Я впевнений, що ви знайдете інформацію про них з джерел, які я використовував.
Український
Український
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Українська

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное