З погляду, з молотка! (6 фото + листи)

Ще один день на аукціоні в Чикаго за 15 тис. дол. США було продано шматочок волосся Elvis Presley.

Сорочки трохи дорожче, але весільна фото поп-королю всього $4,000. Подумайте, заощаджуйте на передплаті в фітнес клубі, дайте дорогий одяг, не зайдіть в ресторани ... і тут ви вже власник фото Елвісу!
У 1958 році перед відправкою на військову службу вважається пасма волосся. Всі ці речі належали другу співачки Григорій Перець, який був головою клубу преслі. До його смерті у 1980 році він кинув їх до сестрички, але криза досягла говерності, і вона вирішила продати запобіжний замок. Я дивний, якщо медсестра не є брюнетка?

Якщо ви не знаєте, чи ламаються в глухій сні останні 50 років, для вас гаряча новина: сьогодні ви можете продати і купити все! Головне не те, що фон. Де? Як звичайно, на eBay - ярмарок ванності і нескінченного моря людської ягняти за будь-який смак.

П'ять найбільш смішних (або винахідливих) угод на аукціонах

Лот 1. Британка бабуся.

Ціна: £ 20

Угода: порушується адміністрацією сайту ebay через заборону на продаж людей.

Один день в Трьох царство в Великобританії, витрачаючи вільний час в Інтернеті з школи, 10-річний поворотний годинник Zoe Pemberton ставив для проведення аукціону її бабуся. Опис продукту говорить про те, що бабуся прекрасно вирішує головоломки кросвордів, але постійно шкода і жахливо дратує. Коли дівчина здивувала її здивовані батьки, вона сказала, що вона просто хотіла жартувати. Але в Радянському Союзі діти пішли в клуби! Вони не ховали!

Лот 2. Використовується Handkerchief Scarlet Johansson.

Ціна: $2,205

Угода: з 2008 року

Як повідомляє Асоційований прес, актриса поставила для проведення аукціону паперовий ручкерчіф, який двічі (!) використовується як призначене на вечірній телешоу. Як виявилося, інфекції також столяри. І для того, щоб стати зіркою, потрібно мати шарф з вірусом, який був переданий з Самуїла Л. Джексона - Сама Шарлетта. Приступи, відповідно до знаменитості, пішли боротися з голодом. Я думаю, в якомусь гідному ресторані в Л.А. Ви можете боротися з голодуванням на дві тисячі.
Шкарлетт, як правило, вентилятор eBay, який вона тільки не продається під молотком - дата з себе, квитки на прем'єру її фільму, футболки з її автографом ... О, незалежно від того, що дитина любить!

Лот 3. Загублений лист в ім'я Барбра Streisand.

Ціна: $8750

Продається: Лист «А» з дерева, продається за благодійність.

Після того, як в далекому минулому, солодковершковий простийтон Барбара пробігається через численні кастинги і дротяники і отримали відторгнення там. Але один день, удачі посміхалися на неї і майбутній зірку приймали до гей-бару. Після цього в 1960 році за баром в с. Манхеттена Грінвіч лист був скорочений, щоб зробити ім'я Штрейдса і більш відмітним. Чи повинен я прийняти один лист занадто? Hmm ... просто що один?

Лот 4. Місце в могилі біля Марілін Монро.

Ціна: $4.6 млн

У серпні 2009 року відбувся запуск:

У темній Каліфорнії ніч 5 серпня 1962 р. в Брентуні у віці 36, за таємничими обставинами, секс-символ всіх манкіндів Марілін Монро з мертво дози сну таблеток. «Попередня вічність прямо над Маріліном Монроєм», - сказав Елсі Пончер, 80-річний вдово, надії заробітку достатньо грошей, щоб покрити будинок Beverly Hills.
Історія кладовища почалася в 1954 році, коли екс-люда Маріліна, гравець бейсболу Джое DiMaggio, придбаний двома місцями в Вествудському кладовищі, щоб ніколи не брати участь у його коханні. Ніколи не скаже, що ніколи не скаже! У 1954 р. Джо і Марілін розлучився. DiMaggio продала свою роботу на Річард Пончер. Незадовго до смерті в 1986 році Пончер попросив дружину Елсі, щоб захопити його «попереднього» так що він завжди міг подивитися на Марілін. Він пообіцяв дружині «приїжджати в неї назавжди». Елсі зробив це. Але це час для гордості Ельсі, щоб помстати на її недбалому чоловікові.

Продано в 1992 році для видавця журналу Playboy Hugh Hefner за $ 75,000. Я бачу їх разом!

Лот 5. Паста Іан Ашера

Ціна: $400,000 (Aust)

У 2008 р. Успішно отримати 100 000 більше за неї, але був задоволений результатом.

Один день, 44-річна Австралійка Іан розлучив дружину, з ким жив трохи, трохи 5 років, і вирішив розпочати нове життя. Але для того, щоб почати новий, сказав старий Ян, ми повинні продати старий! І поставив він на проведення аукціону трикімнатний будинок, старик, мотоцикл, водні лижі, парашут, можливість зустріти своїх друзів і провести своє місце на роботі. Ашер зберіг тільки свій гаманець, паспорт і одяг, який був на ньому під час операції.
Коли справа відбулася, радісна Австралійка оголосила, що він не був готовий боротися з усім цим щастям сьогодні вночі, але в той же час він хотів подорожувати, підняти Ейфелеву вежу, наприклад.

через щодня_candy

Джерело: