916
Новий рік збивається.
Новорічна ніч. корпоративи, вечірки. Ті, хто молодший ранок. У розділі контакт-катерта також відбудеться аналогічна подія. Не вранці, досить ввечері, але в змісті - чистий ранок. Старші готують подарунок молодшим.
Так діти починають навчання. У цей час батько однієї з молодших груп прибуває. Це вже досить зайнята на корпоративі. З впевненістю в завтрашні. Поцікавився чекати. Так, будь ласка, у вас є місце.
Тато сидить на лавці під стінкою. Дивитися. Але в градусах всередині батареї на боці зовні - зірвав героя. Сплячий.
Проведення тренінгу, переповнено. Долина Клавіатура йде з Снігом покоївки (діти з старшої групи) і починається бачаналія - посипання в фліпперах, реле в пакетах і інших розвагах. І, як апогей веселощів, боротьба з подушками сліпучі. Ну, яка подушка в тренажерному залі. Наволочка, щільно притиснута куртки кімоно. В принципі можна вбити з такою «подушкою».
А потім дві старшої групи розводять на різні кінці кімнати, розморожені, і - Я буду виглядати. І один з них, що переміщається під стінкою, знаходить сплячий тато. Хлопці Він захопить сплячу людину курткою однією рукою. І з другим виходить сильний крок до голови. Голова між подушкою і підвіконням. Помилки, хоча. Тільки мій тато розкриває очі, є другою подією. Дад має гроговий стан, але він знаходить сили, щоб вичавити з себе з зітханням: "Для чого?"
Після пари хвилин, виховані бійці ще встигли випрямити. Дад гонна прокидка. І
Вбити тренера знову з коментарем:
- Ну, уявіть собі. Сплячий. Коли ви відкриєте очі, Санта Клаус вбиває вас. Перша думка, що це існує!