Sea bastards (12 фото)

Автор, копернік:

Що я люблю цей пейзаж. Де ще в світі ви побачите це? Цей турбулентний море здатний годувати тисячі місцевих жителів, але ціни на морепродукти в магазинах все ще кусаються.
... йти риболовля.

У неглибокій воді, серед каменів, можна зловити цю рибу:
Це морська ліза. Я зловила десятки. Розмір від 8 до 30 см. Вухо з них виходить дуже добре, але можна висаджувати на обрізному відділенні і випікати над вугіллям.

З кожним роком менше і менше, але ще можна піднятися знизу морського краба. Це краб волосся. Хоча це те, що ми називаємо. Тексти пісень, а це означає: Його весь тіло покритий villi. А ось цей бастард смачний... Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Якщо ви кинути «обличччя» в воду, і удачі буде на боці, то ви можете витягти цей монстр з глибини моря! Морська бастард відрізняється інтелектом і інтелектом, а також міцністю і спритністю, згуртованістю і гнучкістю ... Дуже слизька бастард. Хто це?

Це право, це восьминога! Вам необхідно варити його вміло, і непристойно ви отримаєте тверду речовину, як підошва cyrz boot. Вимийте, очищайте, збийте, кидаємо в киплячій воді короткий час, обсмажте на олії. Бон ацетит.

р.

Цей восьминог досить вражає за розмірами. Він ефективно перемістив в руки свого майбутнього батька-в-прави і розкочував майже людські очі. Зверніть увагу - колір молюску для покриття басейну.

У правих місцях (в водоростях) є ще одна дуже смачна істота. Ви можете зловити її з сітками, або ви можете кинути рибу голову в обличчя і дочекатися, поки вона не заходить.

Ви визнаєте? Це креветка! Але ми називаємо її хілі. Чилім хороший для пива, а також для себе. Можна навіть їсти її сирою, але головне не перестаратися. Я запевняю вас, свіжо спійманий чилім нічого порівняно з чим продається в магазинах у замороженій формі.

Що бейстар поважав японці. Це частина обов'язкової дієти. І з хорошої причини! Це сірий морський урчин. Його ікра має специфічний солодкий смак, а не всім сподобається. Для тих, хто любить це, немає кращого харчування. Крім того, дуже корисно - видаляє радіонукліди, омолоджує організм, збільшує потенцію, нормалізує артеріальний тиск, містить корисні білки і жири. Японка не для нічого не називається їжаком ікра морська женьшеня.

Я хотів би з'їсти ікра цієї нешкідливої сирої істоти. Ви можете мати хліб. Ви можете запекти його в вугілля на шкарпетці. Це смачно, вірити мене...

,00 Р

Цей монстр має більшу голову, ніж його тіло. Чи не так? Бул. Ви замовляєте його. Коли ви їдете в море, щоб зловити муфту, ці балони можуть отримати в дорозі. Багато рибалок кидають ці ковпачки на борт. Деякі люди залишають. Ви можете їсти! Вухо бука смачна і навариста. Але на дотик гірше восьмикутника.

Ось більша преса. Здається бути кетою і морським рифом. Смачний. Що ще можна сказати? Ви не знаєте червоної риби, чи ви?

Один рибалок на місцевому ринку запропонував купити це диво. Свіжий. Не готовий ще. Все краще, ми зробимо це нашим способом. О, здається, великий горщик. Але ні. Коли є так багато червоної ікрою в домашніх умовах, це означає, що всі зміни краще, але ікра сама зникає катастрофічно швидко! Про нас

Ну, потім. Ekro (як цей продукт називається "Serce") готовий до використання. Бажаєте їсти таку їжу принаймні з такими ложками, і не змащувати її з одним яйцем на товстому шматку хліба!

(доб. 3)

Бон, мій дорогий Московіти, Сибіри, Європейки!

Зареєструватися

3145734

Джерело: