Замок Щербатов. (48 фото)

Замок Щербатов у садиби Василіївського (м.Марино).

Васильєвське тепер простягається на обох берегах Москви. Васильєвське на північному березі на початку XVIII ст. було приправою дівчино-деаку Е.І. Украинцева (з цього часу збережена руська церква – 1705), потім – послідовно канцлерів Г.І. Головкін і Н.І. Панін, а в XIX столітті (до 1828) село належить Яковлев. У 1828 році І.А. Яковлєв (серед О.І. Херсона) перенесли сім’ю гніздом на інший берег Московської річки, де створив нову садибу Василевського (також Меріно, Марина Гора). Як у старій, так і в новобудовах, Херсон вдалося жити, про що згадується ностальгія в «Паст і Дума». Новий Васильєвський в середині XIX століття проходив до Д.П. Голохвастова, потім - до А.С. Паніна, а з початку 1880-х років власники були Щербатові, під яким були зведені вижили будівлі.
У 1881 р. - 1884 р. архітектор П.С.Бойцов побудував цілу «Готичне майно», з відповідно оформленим замком, зовнішніми будівлями, ландшафтним дизайном. Бойовики, які спеціалізуються на ансамбльах нерухомості такого роду (загадують Муромцево, Успецкое, Барвіха).

Всі фотографії є шахти і знаходяться в улюбленому світі.livejournal.com/.

Next (48 зображень та коментарів)

Стилістично можна віднести на англійську «Вікторську» нео-Gothic XIX століття. На відміну від Росії, де нео-Gothic завжди подається як паралельна «альтернативна» архітектура, в Англії вона стала домінуючим стилем XIX століття. Народився в середині XVIII ст., перший «не-Gothic» будинок вважається полуницею Гораце-Валполе, відомий своїм прагненням відродити середньовічні традиції в літературі та архітектурі. «Новий старий стиль», який спочатку розвивався не так швидко, в XIX столітті переживає загибель, навіть назвав «готичне відродження». Готична «мода», яка гнала Вікторіяну Англію, і, з невеликою затримкою, США, була відносно погано представлена в Росії. Замки Бойцова відносяться до порівняно декількох будівель в цьому стилі.
На додаток до головного будинку збереглася церква-дом'я голови Пантелеймона, побудована в 1915-1917 рр. за проектом архітектора В.А. Покровського (за рахунок О.А. Щербатової). Церква тепер реконструюється і функціонує. Безпосередньо навпроти храму є більш сучасні споруди (1950-ті рр.) медичної та оздоровчої установи, тепер розташовані в садибі. Навколо - чудовий парк, в місцях з регулярним плануванням: довга алея веде до основного входу «Готичний замок». У деяких місцях парк перетворюється в краєвид, десь переросли на стан лісу. Дуже приємне місце для ходьба і відпочинку.

Ми приїхали прямо на краю санаторію паркану. Закрили паркан і ми хотіли подивитися на в'їзд, просто сходження над До речі, можливо, деякі гроші також приймають за в'їзд до санаторію, або просто не допускаються... Так як можна побачити з паркану, які вони часто ходять над ними. З закритих воріт огорожі є невелика алея, 100 метрів. Як ми проїхали, ми побачили замок. Вони вирішили зробити фотографії в зворотному режимі - спочатку всередині, а потім зовні. Що сталося.

Увімкніть вправо, там коридор веде до анексу і відразу сходи вгору і в підвал. На фото показано розширення через вікно.

Це кухня, прямо перед сходами. Я був дуже щасливий, що я не забув, щоб взяти ліхтарик, перше, що я вирішив відвідати підвал.

Тут є повна темрява всюди, є отвори на підлозі, особливо в коридорі відразу після сходів. Ви повинні ретельно переходити. Фото було взято в одному з номерів підвалу, все було освітлено ліхтарем, експозиції становить 15 секунд.

Я даю собі вкрадену картину d_a_ck9 (це один, що я проїду там). Тут можна побачити коридор після сходів в підвалі. Забезпечити 30 секунд, кожне місце було обходитися і освітлюється. Невеликий привид на фото мені, я дійсно люблю цю картину. Я не можу зробити картину без штативу, немає десь поставити фото. Так, і час був обмежений, щоб перекручувати фотографії не вдалося.

Це навпаки. Флеш в плиті, тому це так темний. Фото в кращих традиціях фільмів жахів

р.

Поруч з холодильником. Дуже просторий холодильник, я б сказав.

У головному будинку буде вбудований коридор з анексу.

І це в протилежному напрямку, де закінчується.

Цей номер є холодильною камерою. Двері товщиною 30 сантиметрів, якщо не більше.

Це просто кімната, очевидно, є щось приготування тут. Більшість кімнат в підвалі з вимитами, плитами і холодильниками. І є багато номерів.

М'ясо, птах, риба. Ось де починаються фото з підвалу, другий поверх.

Там, мабуть, фортепіано тут. Тепер, до речі, майже скрізь порожній, все зламало, вивів і т.д.

Подумав про фортепіано.

Далі в кінці коридору другого поверху надійшло на вітражі. Вимкніть його просто наклейка.

Пройшов вхід на балкон, прямо над основним входом.

І ми приїхали в дуже веселу кімнату. Є тільки завіса в ній, і це чистий. І все написано і зіпсовано.

Повернувшись до балкона, двері підібралися кількома великими дошками. Це вид через отвір в дверцятах.

І це під дверима... Ви можете побачити дошку. Але ці дошки ми легко переїхали на балкон.

р.

Пропонуємо гарний вигляд розширення.

...

р.

Це шматок головної будівлі, нижче ви можете побачити трохи дах переходу до анексу.

Дивитися. Я люблю цю картину.

А парк перед замком можна побачити алеї, висаджені. І фонтан... Або клумба

р.

В одному з номерів на другому поверсі в анексі.

Р

Не існує особливого для пагонів, номери однакові і без будь-яких меблів. Давайте знизу.

У коридорі нижче цікаво виглядають. Але це сором'язлива, що хтось має свербіж руки, щоб розбити все.

...

Вид коридору в боці головного будинку.

Повернулися, поки не залишилося часу, тому я взяв пару пострілів.

...

І пішов замок. З-за кордону з фотографіями. Дядько годинниковик.

...

Зверніть увагу на тикули.

Розширення.

79868,000 Р

...

р.

З цієї сторони він любить фотографувати більшість.

...

...

Для якості фото я апологізую, мені довелося запалити, щоб отримати такі хмари.

...

Не існує підсвічування, небо підсвічується, так як завжди буває в таких випадках. Але нічого не можна зробити ...

Далі ми просто прогулялися по замку. Деякі фотографії проти сонця.

...

...

...

Хочу сказати, ми обрали дуже підходящий час для такої поїздки. Погода та природа дуже багато в чому в цьому місці. Це життєздатність, що фото не може передати все це.

...

Вхід до Анексу забито до смерті.

Я дуже сподобалося, і план, щоб повернутися туди знову. І займіть кращі фотографії, поїжджайте всі кімнати до одного. Я сподіваюся, що люди, які відвідують це місце, будуть руйнувати і не знищувати його далі. Його стан вже занижений так багато за минулий рік, слухаючи інші фотографії.

Це все, дякую вам за вашу увагу. Будь-які коментарі

При копіюванні або використанні фото необхідно посилання на мій журнал (http://favorite-world.livejournal.com/).

Запрошуємо Вас відвідати наш журнал!

597298

Джерело: