Продемонстровано секрет кишень Василя!

34 фотографії + текст

Редактори журналу «Idea X» перетворили кишені жилета головного редактора Анатолія Василя. Наскільки не були складними, знаходилися в кишенях венозного поліматного масла, потім мозку, потім золото. У окремих кишенях навіть досягають точки, де гризуни та інші шкідники полів і садів.
Пропонуємо Вам офіційну інвентаризацію змісту кишенях жіночого жилету Анатолія Васера, що включає в себе азєрман сантиметр з опуском, який був представлений редактором сайту Idea X.

Резюме вмісту кишень Анатолія Васермана
головний редактор Анатолій Олександрович У редакційному відділенні рідного журналу з’явились у редакційному відділі, відразу ж при заїзді з Одеси, розводять з станції на день народження на оперативну фотосесію. Незважаючи на невелику втому, він був надзвичайно життєздатним в духі: він розповів історії, жартував багато, читати іншу книгу про зброю і одночасно вдалося дати сильні адміністративні накази. Коли редактор-в-чиф був відволікав на півгодини, в 27-му, секретна кишеня жилета, редакційний колектив випадково відкрив ... масло. Зараз тендер проводиться для розробки цього поля, а його точне розташування строго класифікується. Доступно вміст решти кишень.

id-x.ru/

02 мар
Вест
Я з 1986 року зносила багатокотові жилети. Спочатку пришивав себе. Після цього, коли мисливські жилети почали з'являтися на продаж, він почав купувати і досягати відсутніх кишень. Нарешті, в останні п'ять років я шукав жилети в фірмі пошиття одягу. Однак вони приймають тільки оптові замовлення - не менше 20 жилетів. Для решти років, в якому я ще можу перенести таку навантаження, я майже не зносила більше десятків. Я продаю надлишок. А коли він вирішив посилити деякі кріпильні апарати і тому зробив нове замовлення, в той же час він проданий невагомий баланс попереднього.
В інтернеті є 28 кишені. Це результат мого типу, коли відповідь на запитання. Не дивлячись на те, що останні і пенуляторні моделі мають 26 кишені. У минулому ще менше.

03 мар

04 мар
Vest, задня вершина
Книга «Федералист». Автори Конституції Сполучених Штатів Америки – Олександр Гамільтон, Джеймс Мадісон, Джон Джей – з великим циклом газетних есе, підкреслених ключових положень Конституції так переконливо, що в кінці всіх 13 держав проголосували за це і в 1787 році вступив в силу. З тих пір кількість держав, що проживають за цією конституцією, досягла 50, і до неї додано лише 26 змін (хоча перша 10 - так званий Закон про права - на об'єм, як одна з умов її прийняття). Я купив книгу давно, але я прочитав у фрагментах - в міжпоточними справами. І завжди з задоволенням: не тільки від глибини політичної думки, але і від стилю неприпустимо для нинішніх політиків.
Реєстратор касету. Здається, що я здався з моменту переходу на цифровий. Але касета все одно несе і недавно купила нову, так як попередня механіка зношена. Передача записаного касета до когось набагато простіше, ніж дистиляції файлів з цифрового.

05 мар
Надувна подушка навколо шиї. Ви зможете комфортно спати при сидінні. З моїм страшним життям, іноді можна закохатися в самих несподіваних місцях, наприклад, в офіційному машині мого колеги і старому другу Наралі Латипов (Я не приводжу саму машину і не маю особистих - це простіше, якщо необхідно зловити прохідний автомобіль або «бомбер»).

06 мар
Задній нижній
Складна автоматична парасолька. Розміщено так само, що не заважає мені в будь-якому положенні. Так що я не збираюся навіть взимку.

07 мар
Гілець. Правова сторона

08 мар
Верхній поверх: право
Котушка з тонкою лінією, яка використовується як швейна нитка.
Пластикова коробка з великими пошиттями голок. В'язання гачка з шапкою (I, alas, не знаю, як в'язати, але з цим гачком зручно витягти будь-яку дрібну річ з вузьких мурах).
Олівець зв'язаний (помада стиснених кристалів люмі в пластиковій упаковці). Ліхтар з мініатюрною лампою розжарювання.

09 мар
Середній поверх: права напівзамочена (застібка - під рукою)
Внутрішній паспорт громадянина України.
Іноземний паспорт громадянина України.
Невелика збірка банкнот (по-перше повторюється).

10 хв
Середній поверх: другий шар: права екстремальна
Цифрова камера. Важкий картонний чохол для ID. Є офіційні сертифікати для ножів, які я проваджу мені: огляд Міністерства внутрішніх справ визнає ці ножі не як холодна зброя, але як побутові інструменти.
Цифровий прохід до побудови редакційного офісу журналу "Ідеа X".

11.
Середній поверх: другий шар: в безпосередній близькості до кріплення
Ключі до квартири Одеса. Лантерн з дев'ять світлодіодів.

12.
Середній поверх: другий шар: права вертикальна на застібці
Балкова ручка, маркери, торк олівець з шифером 2.2 мм, комбінований точилка для ножів різних типів, маркер тексту.

13 хв
Середній поверх: передній шар: права екстремальна
Рулетка з м'якою стрічкою (Портново сантиметр з пружинним відліком). Монокулярний 2,5 * 20 (тобто мініатюрний телескоп з об'єктивом 2,5-кратного розміру і діаметром вхідного об'єктива 20 мм).
Мініатюрний шестерн (для шуму в разі раптового нападу)
Мініатюрний викрутка з змінними насадками. Мініатюрна взуттєва

168952

14.
Середній поверх: передній шар: в безпосередній близькості до кріплення
Англійська штифти різних розмірів. Дезінфікуючий олівець: паличка спресованих кристалів азоту в пластиковому корпусі.
Укуси нігті. Збірка картонних квитків московського метро з передруками на честь різноманітних свят та ювілейних дат. Мініатюрний цифровий замок.

15.00 р.
Середній поверх: передній шар: правий вертикальний на застібці
Затискач для затискання за допомогою тирси для стирання написів олівця.
Кулькові ручки, маркери.
Кулькова ручка з побілкою для фарбування над написами.
Коробка 2,2 мм.
Запчастини для паперового ножа

16 мар
Нижня підлога: задній шар: право

Атласи: світ, Московська область, Москва (з кожним будинком), маршрутні таксі Одеса

17.00 р.
Нижня підлога: другий шар: право

Калькулятор сонячної батареї.
Особисті та сервісні телефонні каталоги (друкування на невеликих печатках на декількох аркушах).
У мене є список книг кількох авторів, які працюють, які я більше не можу тримати в свідомості і тому ризик придбання щось знову без списку.

18 років
Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.
Гаманець з старими записами (відповіді це високий час для передачі цих записів в цифрові медіа, але все ще руки не досягнуть).

19.00 р.
Нижня підлога: передній шар: безпосередній близькості до кріплення

Ділові картки ще не включені в телефон і каталог.
Адреса та телефонні записи (за квитками метро) ще не введені (або не підлягають входу, оскільки вони необхідні для одноразового використання) у телефоні та каталозі

20.
Кілька пакетів бактерицидних патчів.
Кілька упаковок запасних швів 0,5 мм.
Газовий запальничок (це часто використовується навіть некомерціями).
Клей олівець.
Перець спрей каністра

21.
Нижня підлога: передній шар: пряма

Банківські картки.
Картки знижок.
Мініатюра (80 мм) завантажувального оптичного диска з декількома версіями операційної системи Linux.
Набір пінцет з різними формами губок.

22.
Верхній поверх: зліва

Монокулярний 5*25 (тобто мініатюрний телескоп з 5-кратною масгніфікацією та діаметром отвору інлету об'єктива 25 мм).
Механічна пробка для пляшок з відкритою на ручці. Коробки солодких лоценгів (ласа, за останні роки ця делікація вже не імпортується до Москви, тому я з'їжу старий запас).
A 4G флеш-накопичувач.
Флеш дискова ємність 8 г байтів

23.
Середній поверх: передній шар: ліва екстремальна

Мініатюрна губка для очищення взуття.
Не використовується сигарний гілотин.
Пластикова коробка для таблеток (разом, потрібно взяти вітаміни з дому для прийому на графік).
Два супер мініатюрних складаних ножів.
Мініатюрний ліхтар з LED.
Флеш-накопичувач з потужністю 1 г байтів (у сучасних разів недбалий мало, а старий — і зовнішній вигляд почне з ладу; але це один з останніх релізів, які мають механічний фіксуючий двигун, тому він може бути безпечно підключений до чужого комп'ютера, без побоювання, що він отримає вірус).
Ємність диска 32 г байтів.

24.
Середній поверх: другий шар: ліва вертикальна на застібці

Механічні олівці з 0,5 мм різних кольорів.
Кулькові ручки.
Викрутка з взаємозамінними насадками і механізмом трахету, що дозволяє обертати її в одному напрямку без перехоплення і гойдалки руки в обох напрямках.

25.
Середній поверх: ліва напівзамочена (застібка - під рукою)
Внутрішній паспорт громадянина СРСР з передруком громадянства України (не довше чинний за рахунок відсутності фото, що склалася на 45 років - до того часу Україна більше не западала фотографії в радянських паспортах, але видала нові).
Іноземний паспорт громадянина України (довший термін дії, але містить спеціальну замітку про дійсність віз та інші тарифи на послуги, внесені в неї, за умови, що він представлений разом з дійсним закордонним паспортом).
В 1995 році зберігся закордонний паспорт громадянина ССР з передруком громадянства України (не довше чинний внаслідок закінчення терміну, але зберігся лише офіційна фото, прийнята в 1995 році).
Запис роботи (звісно, слід зберігати в організації якого я працівнику в повному обсязі, але ця організація є публічною і технічно не може обтягувати себе з сейфами і архівами, тому багато його документації зберігається співробітниками).
Рол з гумових кілець для витягування паперу.

р.

26.
Середній поверх: другий шар: лівий

Лоп комбінований: 4-кратна з 10-кратною вставкою.
Об'єднані: 10-кратний 3-елемент і 20-кратний 5-елемент.
Гачки для підвіски сумок під стільниці, 2 шт

27.
Середній поверх: другий шар: найближче до застібки

Ніж складний.
Запасна стрічка для рекордера

28.
Гілець. Ліва сторона

29 кв.м.
Середній поверх: передній шар: найближче до кріплення
Пакет картонних квитків на московському метро (це картон не зношений протягом багатьох років, тому я використовую чисту сторону квитків для запису адрес і номерів телефонів, а також для автографів; на жаль, квитки такого зразка вже не видаються, а нові видрукували текст з двох сторін, тому незгодні використовувати їх для запису.

30.
Лоп комбінований: 2-разове з 8-кратною вставкою.
Стрічка з невеликими пошиттями голок.
6 коп. (Я використовуюсь, щоб захопити кілька азартних ігор, хоча мої колеги і завжди грали не за гроші, але тільки за результат).
Середній поверх: передній шар: ліва вертикальна на застібці
Кулькові ручки, маркери.
Ніж з висувною секційною лопаткою для різання паперу.
Набір нігтів файлів.
Металевий гребінець (алас, незабаром не доведеться нічого розчісувати).
Розсувна спостережна трубка 8 * 10 (тобто з 8-кратною масгніфікацією і діаметром отвору вхідного отвору 10 мм) - при таких параметрах її можна використовувати тільки в яскравому денному освітленні, очна частина труби може використовуватися як 30-кратний мікроскоп

(Багато)

31.
Нижня підлога: другий шар: зліва

Деякі старі записи в пластиковій упаковці.
Пластиковий чохол для олівців з начинками (помітки з невеликим нутом) різної форми і ручки для них.
Мікроскоп 10-кратний.

32.
Нижня підлога: другий шар: зліва

Рулетка: 10 м, калібрування метричних і дюймових.
Скотч канцелярія 19 мм матовий в пластиковій ємності з ріжучою кромкою.
Комплект мініатюрних (часових) викруток.
Клей для видалення пилу і волокон з тканини.

, доб.

33.
Нижня підлога: передній шар: ліворуч

Набір інструментів у пластиковому корпусі формату банківської картки.
свідоцтва про недійсне обслуговування (у парі разів залишають різні організації в умовах, які не дозволяють повернути сертифікат).
Читання авіаквитків кількох бібліотек (Одеська обласна наука, Російська держава, Державна громадська наука та техніка).
Біль таблетки (ibuprofen) в блістері.
Газовий блискавка (тип торхів - з потужним полум'ям, у вигляді схожих на аутогенні пальники).

34 кв.м.
Нижня підлога: передній шар: найближчий до кріплення

Щомісячний квиток на всі види громадського транспорту в Москві (якщо я купив індивідуальні квитки, я витрачаю 2-3 рази менше на місяць, але я віддаю перевагу не думати про те, чи є в даний час запас квитків, і я готовий переплатити за нього).
Сертифікати на послугу.
2 стібки з пластиковими захисними шапками.
Пляшка синтетичного перцю спрей.

Джерело: