Зустрічайте кальян

Знаючи, що багато з нас диму, я хочу ввести вас в кальян.

13 зображень.

Історія

Точні історичні факти про те, де з'явився кальян і який його оригінальний вигляд не існує. Тільки одна річ ясно - він був копчений там, де був щось курити. І ви можете димати що-небудь: різні трави, листя і коріння, які мають лікувальну або токсичну дію. Основна відмінність кальяну та інших пристроїв для куріння полягає в тому, що кальян був означений саме певним посудом, в якому рідина заливається і через який дим від смолодіння «тобакко» проходить.

Куріння кальяну вважається справжнім мистецтвом, старовинним обрядом, наповненим глибоким змістом. Усе в цьому обряді буквально занурюється з відмінною східною культурою, інтересами якої є вирощування як в країнах Європи, так і в Росії.

Головною особливістю кальяну є те, що під час куріння дим проходить через водяний фільтр, який знаходиться в кальяні фляск. Фільтр води поглинає більшість шкідливих речовин, що містяться в димі.

Більшість людей називають цей інструмент кальяном, але в різних країнах його назвали «шіша» і «наргілл», «наргілля», «хука» і т.д. У Близькому Сході метод куріння з кальяном є стандартним і дуже популярним для багатьох століть. Цей метод паління останнім часом став дуже популярним у всьому світі. Це пояснюється дуже легко, тому що багато почали віддавати перевагу зручному і приємному способу куріння кальяну через прохолодний, ароматний, смачний і очищений від винного смаку тютюну, ніж сигарети або сигарети. Популярність кальяну останнім часом зросла в Росії. Пристрій кальяну.

кальян складається з:
1. Чиліма
2 хв.
3. флакс
4. Труби (чубук)

Принцип кальяну.

Вугілля зігріває тютюн. Дим з тютюну переходить через шахту і охолоджується (не слід зазначити, що чим більше кальянів, тим більше димових остигів). Проходячи через воду, дим проціджують і позбавляється від підвішених частинок. Холодний дим виходить через пучок до курця.

р.

Приготування.

Перед куріння тютюн (массил) поміщається в хілі, яка відрізняється від сигарети або тютюну труб, в якому він вологий. Потім хілі загортають в фольгу, в яких отвори роблять голкою. Тютюн для кальяну приходять з різними ароматами, але найбільш поширеними є яблуко, подвійне яблуко, м'ята, полуниця. (Я люблю м'яти найбільш - універсальний тютюн). Можна курити окремо, а можна змішати практично будь-яким іншим тютюном і отримати незабутній мікс. Є також чорний тютюн - він вставляє більше від нього, ніж від ароматизованих.
Найпоширеніший тютюн Аль Фахер, виготовлений ОАЕ і Нахла, Єгипет.

Залийте воду в фляск. шахта повинна бути занурена в воді на 2-5 см. Ви можете варіюватися, але в міру збільшення глибини, зусилля з якими потрібно підтягнути дим.

фляск

Після подачі тютюну і заливки води ми кладемо вугілля. Вугілля для кальяну швидко загортають (складається з стиснених вугільних стружок, просочених нітратом) - вони легше ручать (як встановити вогонь, не потрібні пальники, але при запаленні стержнів)

і натуральна деревина - вони повинні бути освітлені або на плиті або на конфорці, але це варто. У будь-якому місті є також електричні вугілля. Вони майже не дають CO і в теорії найбільш нешкідливий. (Я хотів би спробувати, але ми не бачили в місті) Деякі майстри самі роблять електричне вугілля з ніхромових ниток або навіть від ламп розжарювання.

9. Вогонь!

Паління!

Всеправо, кладемо тютюн, кладемо вугілля. Настав час їсти всі шари кальяну! Дихати в. Курка зазвичай з'являється після 3-6 глибоких манжетів. Після «куріння» кальяну ви відчуєте запах тютюну.

Миття.

Як правило, перш ніж (попередньо, не після того, як лезість відразу мити) курити мій кальян. Це так:
1,1 км Я заливив тютюн з хілі і ретельно його перемішуємо.
2,2 км Так само, як ретельно, мій. Є різні щітки, але я просто вимити водою.
3. У Я заливу воду з фляска і промив її.

При митті кальяну в будь-якому випадку не можна використовувати миючі засоби - вони залишать нездоровий аромат, який зіпсує всі враження від куріння.

Не промийте шланг - всередині це залізна спіраль, яка може іржа і шматки іржі, коли куріння впаде в рот.

Секрети.

1,1 км Щоб підвищити фляск, можна додати лимон (помаранчеві або інші цитрусові фрукти).

2,2 км Багато людей заливають молоко крім води. Існує кілька варіантів. Я часто отримую так, щоб молочні піни - можливо, вам потрібно "грати" з вмістом жиру молока. Але коли фляск молочних смаків дуже м'який і гладкий. Це дуже хороший дим цього кальяну. (Я занурився в м'який світ тютюну і великогабаритної реалізації, що молоко в фламці робить мене теплою і приємною.)

3. У Вода (або рідина в фламці) повинна бути холодною. Наприклад, можна кинути лід з холодильника, але холодна вода з крану піде. Дещо я чув, що іноді дим і з теплою (або навіть гарячою) водою, вони кажуть, м'який дим. Я не знаю, як правило, дим через холод.

4. У Я зазвичай додаємо корицю до молока в фламці - аромат виходить трохи більш різким. (відгуки кальяну розуміють мене)

5. Умань В цілому ви можете експериментувати з «підготовкою» фляску. Якщо курити тютюн з ароматом кави можна додати каву в фляск. аромат буде більш насиченим.

6. Жнівень Багато людей пропонують залити вино в фляск. Так, звичайно, аромат вина буде присутній і навіть виділятися на фоні тютюну, але особливого ефекту (як з алкогольної інтоксикації). Ви не відчуєте. Але можна спробувати його для зміни.

7. Про нас Ви також можете експериментувати з міцними напоями, наприклад, з absinthe, але думками тих, хто спробував відрізнятись - хто любить і він спійманий, і хтось мав майже похмілля. Про нас

8. У Є подвійні і потрійні чиліми. Ви можете покласти інший тютюн в них і отримати незрівняний аромат.

9. Навігація Вугілля повинна бути переміщена. З цим рухом тютюн буде горіти рівномірно. По-перше, вугілля поміщається в середину хілі.

Після того, як кальян об'єднав у своє життя і за допомогою його можна розслабитися і, наприклад, мрія або щось інше. Це хороший інструмент, щоб сидіти з друзями і говорити про створення Всесвіту.

Коли я купив його, я курив його майже щодня. Тоді він пішов, але я все-таки курю. P.S. Не курити сигарети.

Не боятися експериментувати з тютюновими ароматами і рідинами. Це єдиний спосіб знайти улюблений запах.

Довгий! Потім можливо додати кальян на фруктову чашу і на кільцях.

Джерело: