Соледар, соляні шахти

Автор розповідає про соляні шахти, які розташовані в Соледорі - місто, розташоване на схилі річки Мокрий Плотва. Це, не баран будь-який, але нормальний свіжий рум.
Соляні шахти, які ми спускаємось на швидкісному ліфті, є 300 метрів підпілля і один раз, ми є досить дивним, коли ми потрапляємо в величезний зал, вище 9-поверхового будинку, де в грудні 2003 був встановлений запис, записаний в Книги рекордів Гуіннеса, як перше повітряне покриття під землею ... (все, латафа закінчився, потім читайте під kata).

Підхід Соледара з Харкова вікно постійно видно опори силових ліній патріотично розписані в тонах українського прапора. Я не звернув увагу на це в інших областях, але в Харкові навіть покраїнска зупинка автобусів розмальовуються часниковим кольором. З повагою

Ми переїжджаємо в Соледар! Зверніть увагу на кольори:

Насолоджуйтесь прекрасними видами цього гламурного міста:

Як ми бачимо? Він також фарбований з ясен-бланковим кольором! Ну, це буде десь у Полтаві, але шахта не навіть у Харкові, а в Донецькій області! Подвійне ставлення до них!

67228.

У верхній частині знаходиться ліфт.

81683979

Коли ліфт сходить або вгору, колесо обертається:

Ліфт не дуже ліфт, він виглядає як клітка, що йде в печеру.

Приїжджаємо, виходимо, і ми бачимо це:

На зустрінеться єдиний малюнок не з солі, все інше буде тільки від солі:

Підлога, стіни і стеля всі виготовляються з солі. І це смачно, sabaka, я облизував стіни постійно :

Екскурсія в куртку з цим написом. До речі, дуже крутий хлопець, забув його ім'я, але його повага неймовірна. Ви можете побачити, що чувак дійсно вболівальникатичний про свої шахти, а не просто хоче, щоб припинно збити гроші від туристичних смоктатирів:

295268

Він одягає білий шолом.

р.

Маршрут туру знаходиться вздовж відпрацьованих шахт No1-3, розташованих в товщі шару Подільського. Стіни, стелі, підлоги, фігури всю сіль. Походимо на дно древнього моря:

Температура в шахті постійно зберігається при +16 градусах:

Р

Ця шахта, де ми, звичайно, більше не працює, але поблизу є активні шахти, які надсилають 60 тонн або 60 автомобілів солі на кожен день. Це досить дивний.

Чи побачили всі мішки в магазинах? Вони зроблені тут:

Багато солі експортують. У таких пакетах продається в Вірменії:

Експортні пакети для різних країн:

до 50 000 100 000

Одна з установок пояснює, чому назва міста Соледар прийшла з особливо ступії:

І це збирач, який пробурив шахту. Я запитав керівництво, як здоров'я тих, хто працює в шахті? Після того, як в шахтах є дуже крутий спелеосанаторій, і навіть коротке перебування в соляних шахтах має дуже позитивний вплив на здоров'я (Я навіть помітив це в собі). Але він сказав, що коли працює збиральником, ви не можете бачити що-небудь на довжині руки від соляного пилу, він породжує легені і викликає багато захворювань, тому м'ясо довго не живе. Ще одне, щоб бути в шахті без збирача. Примітити протилежний ефект.

р.

У шахтах є навіть величезна соляна церква, ми не допустили там, тому що зараз цей найстрашний комбайн працює там, родивши легені, але вони показали «гору», тобто покраїнска гілка церкви:

А потім ми ... грайте в футбол!

У величезному підземному залі, вище 9-поверхового будинку, є футбольне поле (нагадуйте, що ми на глибині 300 метрів підземелля). Але поле є бульситом, тут постійно проходять різні круті концерти, адже акустика цієї кімнати найкраще в світі. La Scala і компанія є відпочинком. Я серйозний.

Національна збірна Нігерії відіграла на поле. У поле і почала грати проти Нігерії і дуже скоро почали перемагати. У Нигерійській національній команді і переключені сторони. Під час гри Good Blog забив 2 цілі проти національної команди України, що дорівнює балу. Але потім суддя сказав, що я забив цілі не за правилами, і тому вони не підраховують. Я думаю, що ми Нігерії отримали замші. Я чекаю на офіційну відповідь від УЄФА.

Тут величезний підземний зал з сіллю на підлозі, який нагадує пісок на пляжі:

3610Р. 4200Р.

Дуже великий:

Вони кажуть, що коли ялинка кладуть тут на Новий рік, вона стоїть на багато, багато місяців як нові, все тому що атмосфера в печерах антисептика:

2613772

Всі види прикрас. Ведуться кафе, до речі. Але нам не потрібно, бо хороший блог приніс з ним...

Повернутися! По дорозі ми познайомимося з інсталяцією, що показує, як стіни шахти світяться в різних тонах в сонячній погоди завдяки вогнетривкості світла в соляних шарах:

І ось вхід до селеосанаторію:

р.

Нарешті кілька фотографій з шахт:

917762

, Україна

р.

Фото: horoshiyblog.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное