Про Шу, телескопи та теплі речі

через sobaka-bobaka.
(25 зображень)

Після того, як час був і досі є великим вовком.

Я. Він зберігає ніс вниз, тому що він любить дивитися на небо. Вони навіть давали йому телескоп. Шукайте його і подивилися, подивилися і подивилися. А день і вечір... Ранок. Хоча кожен знає, що вдень, ввечері і вночі ви не бачите нічого. Звичайно болить.

Але вночі... На ніч ви можете побачити багато, багато, багато, багато, багато зірок через телескоп. І всі вони дуже красиві. І всі вони блищать. Один з них Шу зданий самим неймовірним.

Шу дізнався з книг, які її ім'я було Centauri. І я також дізнався, що всі блискучі зірки, які, здається, є настільки близькими до нас, що вони безперешкодно перемагаються, насправді дуже далеко, для деяких незрозумілих трильйонів тисяч кілометрів. Повіска, де вони висять там.

І Шу також пророкував, що він був дуже холодним там, за всі ці трильйони. І раптом він думав, що Centauri повісився там, в темряві. Це, мабуть, холодно! Горючий.

Жорстке!

Для Centauri це було терміново думати про щось краще.

Шу думав довго, що робити. Він в кінцевому підсумку стрибнув з хлібом крі "Wowa Urrr !!!" ?

Шу вирішив, що якщо він прив'язував щось тепло до Centauri, вона не буде так само само самотньо в її просторі.

677875

Так він почав вчитися, як в'язати.

Спочатку, звичайно, не вдалося. Що відбувається для всіх. Потім нитки атакують ніс, потім спиці занадто довгі (як і короткі, вузькі, широкі, слизькі і добре їх в цілому!).

Пороя Шу було близько до розпаду.

Але поступово несправедливість припинилася плутати.

20747

І перетворився в шарф.

А потім Шу написав лист. Вони сказали, «Дир Центраури». Вовк Шу з лісу напишіть вам. Я чую ваш простір дуже холодним. Звісно, ми також маємо морозильні місця на зиму. Але можна посидіти в домашніх умовах і пити тепле молоко з медом. А потім ви не пропустили літати. Але ви отримали заморозки, прочитавши його. Подаруйте мені подарунок. Зробіть тепло для вас. З повагою, Шу.

Цей лист був загортаний в шарф за вовк. А Шарф відправив бандеролю в космос.

Час. Подивився через телескоп і дивився, якщо його було досягнуто. Зранку він прокинувся і подивився через телескоп, і його Centauri пішли.

Як прийти? Вона заморожує і впав! Вона не схожа на Шарф, і вона вирішила не сяяти більше! АА! був просто вовк-думкою. Понад мав зірку в шарфі. Вона сказала, що вона любила подарунок настільки, що вона вирішила відвідати Шу і особисто подякувати йому.

Шу і Centaurire відверта теплого молока від молочного способу всього дня з липовим медом і чатим. Про простір, про телескопи, про книжки, про квіти, про трильйони кілометрів, про бджіл. Все.

Коли він отримав темний, Centauri повинен мати будинок.

Шу і зірка шуок по одній лапі.

Про Шу, телескопи та теплі речі , Україна

І вона злетів.

Про Шу, телескопи та теплі речі Габаритний зображення

Часом, якщо не існує багато роботи в небі, вона летить до Шу для молока і меду. І якщо він не може вийти, він відправляє від них.

Кінець

300990 р.

Джерело: