Друге життя старої стрічки рекордера. Епіод 2.

Не так давно я помістив тут повідомлення "Подруга життя старої магнетії", яка, судячи за кількістю плюсів, мала деякий успіх. У зв'язку з цим я помітив про черговий експеримент з старою технологією.
Цього разу я отримав копію цієї старої «колесної коробки» від Hitachi. Я повинен сказати, що це пристрій, незважаючи на його венозний вік, 25 років, звуки, до вуха, набагато приємніше, ніж сучасні переносні мильні коробки. Except MP3 не може грати. Чи не можна? Ми будемо!

Як зчитувач MR 3 було прийнято рішення використовувати автомобільний FM-передавач, який може читати файли з флеш-карти або будь-якого джерела звукового сигналу і передавати на частоту VHF до ресивера. Тільки друга здатність ми не будемо використовувати, тому що якість не так, і взяти цей тон лінійний вихід. Він знаходиться в тому ж місці, як лінійний вхід, потрібно тільки розірвати розетку для підключення джерела сигналу і експериментально визначити необхідні контакти, де пропалюється вихідний шнур, який згодом припалюється до лінійного введення стрічкового рекордера.

З потужністю не буде проблем, так як передавач працює на 12 вольт, які видаються електроживленням стрічкових реєстраторів. Залишилося визначити, де буде розташована нова частина. Було прийнято рішення про жертву стрічкою стрічки стрічки стрічки стрічки і на його місці розмістити передню панель передавача з кнопками управління (решта його тіла йде на скребок). Мапа

р.

Тепер важкою частиною! Пити, Шура! Почати!

Перший пучок фітинг ...

р.

Ми шукаємо USB-роз'єм. У моєму випадку це місце було досить далеко від передавача, тому припалений шнур з мою матір'ю USB і трохи більше пилився.

Тут, на жаль, в живописі я не великий майстер, тому шпаклівки розбавляють в ацетоні пластику і розпис виявився три. Це те, що він виглядає як в робочому порядку.

Додано1 до [mergetime]1260742661[/mergetime]
Ось ще один вид. Він вже грає флеш-карти. Слід зазначити, що передавач дозволяє прикріпити будь-який перевізник до 32 гага. Так вийшов пристрій, на мій погляд, досить сучасний і корисний, наприклад, для надання або пікніки.
Звичайно, ми також повинні зробити загальне засіння, пофарбувати гриль спікерів і самі спікери. Щоб фарбувати останні використовувані фарби для струменевого принтера.

Про нас Фото забути! )

Джерело: