559
Незвичайно смачні продукти харчування або китайські яйця
Пам'ятайте, що подорож до китайського супермаркету було про забиті яйця?
Це те, як вони виглядають очищено і називаються століттям яйцем.
А потім, невеликий емоційний фотозвіт і рецепт справжнього блогера про те, як він смакує добре.
Зареєструватися Зареєструватися Зареєструватися
Не панікувати. Як це страшно, як це смачно, я даю вам слово.
Скарб, захоплення та ексстазія є найбільш підходящими для цих яєць китайського століття.
Інгредієнти для 2 осіб:
Три яйця (старі під різними назвами: яйця століття, яйця століття, тисячі років яйця і т.д.)
Імбир, шматочок від фаланксу великого пальця
Соєвий соус 2-3 ст. ложки.
Увага: процес не для слабкості серця, відверто. Підпишіться на нашу розсилку. Ви будете. Ми повинні бути хворими.
р.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Чистий бурштин, ху?
Давайте кладемо наші яйця і робимо дезодорант. Я маю на увазі, імбир. Чистий і рубаний невеликий, до розміру голови матчу.
Вирізати яйця в чверті
Візьміть ніж якомога гострим, інакше жовток, який в кольорі і консистенції просто твердий, пошириться по всій таблиці.
Покласти яйця на тарілку у вигляді ромашки. Порошок яєчний чорний з жовтим імбиром
Вода вся компанія з соєвим соусом
«А мільярд китайських людей не можуть бути помилковими» – це століття яєць.
Не варто перебувати. Пам'ятайте: ніжність, захоплення та ексстазія?
Для задоволення!
через реально
Фото з bazilick
Габаритний зображення
Джерело:
Це те, як вони виглядають очищено і називаються століттям яйцем.
А потім, невеликий емоційний фотозвіт і рецепт справжнього блогера про те, як він смакує добре.
Зареєструватися Зареєструватися Зареєструватися
Не панікувати. Як це страшно, як це смачно, я даю вам слово.
Скарб, захоплення та ексстазія є найбільш підходящими для цих яєць китайського століття.
Інгредієнти для 2 осіб:
Три яйця (старі під різними назвами: яйця століття, яйця століття, тисячі років яйця і т.д.)
Імбир, шматочок від фаланксу великого пальця
Соєвий соус 2-3 ст. ложки.
Увага: процес не для слабкості серця, відверто. Підпишіться на нашу розсилку. Ви будете. Ми повинні бути хворими.
р.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Чистий бурштин, ху?
Давайте кладемо наші яйця і робимо дезодорант. Я маю на увазі, імбир. Чистий і рубаний невеликий, до розміру голови матчу.
Вирізати яйця в чверті
Візьміть ніж якомога гострим, інакше жовток, який в кольорі і консистенції просто твердий, пошириться по всій таблиці.
Покласти яйця на тарілку у вигляді ромашки. Порошок яєчний чорний з жовтим імбиром
Вода вся компанія з соєвим соусом
«А мільярд китайських людей не можуть бути помилковими» – це століття яєць.
Не варто перебувати. Пам'ятайте: ніжність, захоплення та ексстазія?
Для задоволення!
через реально
Фото з bazilick
Габаритний зображення
Джерело: