Я хочу повернутися назад. . й

радянське життя у фотографіях, для тих, хто не має ностальгії для СРСР.

Ми втомилися від псевдо-ностальгічних постів про Радянський Союз, що сильну державу вона була, як безтурботно її було жити і працювати. Згадайте, що це було схоже.

Відчайдушний відчайдушний, головний актив і валюта – горілка.

Моя мама настала в чергах на чотири (!) години, витрачаючи чверть свого життя в них.

Тепер я, вітак, мати новий "X-Trail" і "Honda VFR", потім люди для сім'ї і років врятували за ебать Москвич, заперечуючи себе все.

Фактори зробили зайве обладнання, метал буквально похований в землі, щоб отримати ліміт на наступний рік. Ви пишаєте це?

Напередодні Нового року спеціальна страва на столі стала сором'язливою банею шпроти в плащі, купили в комплекті 2 кг солі і п'ять банок морського каля.

З одягу коляски завод "Болшевичка" і костюми кондо. джинсові джинси Fartz вартість двох зарплат, імпортний рекордер ціна як автомобіль. Поклоніння Заходу заміняв Бог.

Додано1 до [mergetime]1260965573[/mergetime]
Єдине, що я рік для є людською публіцистією і добротою, ми трахнув з соціалізмом. Тоді приїхали ще один бог, гроші. Не поганий, світ змінюється, люди змінюються. Я щиро вірю, що все буде оселитися і ми нарешті станемо як європейська влада, а не зла імперія.

Це крива, шахта.

Джерело: