248
охоронці безпеки
Що стосується 1 рубля можна обпекти автомобіль
Останнім часом друг на Honda Accord згорнув запобіжник на фарах. Власник змінив його, оскільки він повинен від набору зловживань (продакшн Росія)
Учора він спав пучок дротів, що йдуть на фари.
Непряма причина стала коротким контуром на лампі Philips. Під час нагріву був короткий мінус в зоні ковпачки.
Головною причиною стала запобіжник. На роботі з джерела живлення він тестував запобіжник. Поступово збільшено до заявленого на корпус 20А. Ніщо. 25А, 30А нічого. 35A-40A почала активно прогрівати і розтопити пластиковий корпус. І лінтел нічого, не червоний! Виготовлений з того ж матеріалу, як запобіжні ніжки.
Через це невелике, автомобіль може згорнути. Будьте обережні!
Провокатор - лампочка світла. 4 фото
Запечена деномінація запобіжника - 20А
Нанесений струм видно на дисплеї. Запобіжник працює.
Натюрморт
84 ампери! Ваш автомобіль вже горить! І все ще працює!
Дріт тут густі, ніж автомобіль, і вони плавають.
р.
Результати підведені. Тест запобіжник згортається під вагою проводів на 89.6 amps. Я думаю, якщо він був в блокі, він провів 150 амперів до випаровування ноги.
З правого боку - деякі болгарки і найголовніше - дешевше (!) запобіжники, зліва - компанія вар. Це не реклама або антиреволюція, тести були зроблені в лабораторії.
Ми вважаємо, що такий виробник повинен бути знятий на сцені! П'ятниця
Всі
Джерело: http://
Останнім часом друг на Honda Accord згорнув запобіжник на фарах. Власник змінив його, оскільки він повинен від набору зловживань (продакшн Росія)
Учора він спав пучок дротів, що йдуть на фари.
Непряма причина стала коротким контуром на лампі Philips. Під час нагріву був короткий мінус в зоні ковпачки.
Головною причиною стала запобіжник. На роботі з джерела живлення він тестував запобіжник. Поступово збільшено до заявленого на корпус 20А. Ніщо. 25А, 30А нічого. 35A-40A почала активно прогрівати і розтопити пластиковий корпус. І лінтел нічого, не червоний! Виготовлений з того ж матеріалу, як запобіжні ніжки.
Через це невелике, автомобіль може згорнути. Будьте обережні!
Провокатор - лампочка світла. 4 фото
Запечена деномінація запобіжника - 20А
Нанесений струм видно на дисплеї. Запобіжник працює.
Натюрморт
84 ампери! Ваш автомобіль вже горить! І все ще працює!
Дріт тут густі, ніж автомобіль, і вони плавають.
р.
Результати підведені. Тест запобіжник згортається під вагою проводів на 89.6 amps. Я думаю, якщо він був в блокі, він провів 150 амперів до випаровування ноги.
З правого боку - деякі болгарки і найголовніше - дешевше (!) запобіжники, зліва - компанія вар. Це не реклама або антиреволюція, тести були зроблені в лабораторії.
Ми вважаємо, що такий виробник повинен бути знятий на сцені! П'ятниця
Всі
Джерело: http://