Шоколад "Геро"

Огляд шоколадної копії HTC Hero )

Я мав цей чудовий шоколадний телефон. Це копія з чудового (найбільш ймовірного молока) шоколаду, дуже ароматного.
20 фото + листи по Bucher

Комплекти
Мій HTC Я особисто був доставлений кур'єром. У цьому чорному пакеті з логотипом компанії компактна, красива чорна коробка прив'язана білою стрічкою, на якій надруковано логотип HTC.

р.

03 мар

04 мар

Крім шоколадного телефону в пакеті є прозора хрусткий целофан, в якому телефон загортається, і 2 стрічки зеленого кольору. В цілому для шоколаду ця конфігурація навіть надмірна, цілком можливо зробити з однією стрічкою. Але це не впливає на швидкість розкладання, крім того, викликає асоціацію з цукерками. Але будьте вкрай обережні, якщо ви хочете використовувати диневу машину самостійно, скоринкою целофану буде віддавати вас.

06 мар

07 мар

Апарат.
З моїм стрункими руками я соромлю стрічку і тут я, мій шоколадний герой.

Перше, що ловить око, або скоріше не в очах, але в носі - неприпустимо, смачний солодкий запах шоколаду. Тут потрібно оплатити дану приставку до виробника, перше враження від Героя просто приводить до себе божевільні, шоколадні цукерки інших брендів блідо на його фоні і стають непристойними або щось.
Друга - незвичайна форма. Нижня частина тіла шоколадного героя зігнута вгору, як і оригінальна.

Розмір шоколадного героя відповідає оригінальному апарату. Я не можу сказати вам вагу, але я знайшов копію важче. Добре, це навіть для кращих.

На фото показано, як добре виконано імітацію клавіш і трекболу. Природно, ключі не натискаються, трекбол не обертається, тому при використанні шоколадного героя ви не почуєте ніяких кліків клавіш або кіска з гусени.

Я повинен сказати, що справа досить легко змащена і подряпина, вона показує відбитки пальців. На жаль, я не раджу її протирати. І потрібно зберігати його від сонця, нагрівальних пристроїв, дітей та інших солодких зубів. Дуже проблемно приховати її від останнього через його аромат, але при зберіганні в фабричній упаковці ця проблема практично зникає.
На лівій стороні є також імітація ключа гойдалки, який в оригінальному використовується для регулювання обсягу. І в цій версії шоколадного героя знову підкреслює увагу HTC до кожного маленького.

р.

На верхньому краю є імітаційний отвір для навушників у вигляді невеликого розміру. Навушники, звичайно, не будуть працювати.

Габаритний зображення

Але імітація розмовного динаміка робиться дуже добре. Ви навіть можете побачити «поганий» (який на фото не хоче вийти, незалежно від того, скільки я спробував)

Не існує імітаційної камери на спині, яка не впливає на функціональність цієї шоколадної репліки.

На нижній кромці є отвір, як якщо мікрофон і імітація фірмового роз'єму HTC ExtUSB. Я не маю такого кабелю, тому я не можу перевірити, чи відповідає реальність.

І природно, на фронті є відображення з діагоналлю 3,2 дюйма.

Він не маркер. Немає відбитків пальців зліва. Для подряпини це трохи складніше тіла. При бажанні його можна видалити з організму.

дисплей постійно відображає логотип HTC та сніжинку. Але найбільшим плюсом є те, що він також їстівний. Я не знаю, що це зроблено. Але я взяв кут і спробував його.

Програма відсутній, як акумулятор. Що таке шоколадний бар?

Джерело: