Хрещення? Або далеко?

Я не знаю, що ці люди знаходяться на фото, але є кілька віруючих серед них, більшість з них - ас-компонентні речовини, пов'язані з горілкою і пельменями, які вирішили поговорити з компанією і з нагоди.

У сучасних православних церквах людина стає членом Церкви через хрещення. Тільки після хрещення людина отримує доступ до всіх церковних свят, в першу чергу, до причастя, в якій, згідно з викладанням церкви, людина об'єднана з Богом. Сакрамент складається як в трикратному занурення людини в воді, так і в заливці хрещеної особи з вимовам встановлених молитв священиком, пише Вікіпедію і продовжується:

В даний час підліток або дорослий, який бажає бути хрещеним у православній церкві, повинен принаймні читати новий заповіт, православний катехизм (положення фундаментів православної віри та викладання церкви), щиро прийняти Спасителя і його викладання, спробувати відобразити на його попередньому житті, побачити зло, що він зробив і торкнувся в ньому, щоб «вода не залишалася води» і благодатність, що краще в таємничості, не була в зволі, але багатопліздна.

Якщо хтось бажає приїхати після мене, заперечуйте себе і займіть його хрестом. Матвія 16:24

Я дивую, що ці речовини готові взяти відповідальність, перенести хрест і штампувати на ньому для всіх, хто є? І це stupid для відкриття календаря, чортуючи гіркий і вперед, з піснею в тунг, oh ...

11 фотографії по Дуракдураком

Тим часом значення цього нагадувача полягає в тому, щоб допомогти хрещення, щоб подолати самопізність, гордість, волютуозність, лаціна, страх і підходити до любові, що Христос любив чоловіка і світу. Біла сорочка, в якій хрещена людина полотнища визнає чистоту життя в Христі, перетворення людини Божественним світлом; свічка в руці або в руці хадфатера - духовне освітлення, світло радості.

Ви бачите, дорогі громадяни, білі хроби, світло, чистота, і ви навіть не маєте білих комодів? добре, або принаймні купальники, які закриті ви можете носити, що ви фольга фаршировані сходження, ваші штани на дисплеї, eh?

677332

03 мар

, Україна

04 мар

05 мар

(Б)

06 мар

07 мар

08 мар

09 мар

10 хв

11.