519
Неймовірні картини Метью Альбані (14 фото)
Якщо ви думаєте, що це краєвид Арктики, ви помилилися.
Якщо ви думаєте, що це лід, ви неправильно.
Це модельна інсталяція талановитого художника Метью Альбансе.
І він виготовлений з 20 фунтів цукру, желе і кукурудзяного сиропу.
За два місяці вирощені кристали.
Більше зображень
Альбенський розпочав свою роботу в 2008 році.
«Я колись посипаю паприку. Коли я почав писати, я думав, що це таке Марс. ?
Поступово експериментуючи з різними компонентами, він досягає цікавих результатів, і, незважаючи на те, що його майстерня все переповнений запахом паприки, через експерименти, робить пейзажі Марса.
186374
Деякі його проекти менше метра.
Ця сцена гіркого рівнини і трави, що рухаються вітром, виготовлена з штучного хутра, бавовняної вати і черепиці.
Для створення реалістичного образу рівнини і трави під вітром Метью використовують штучне хутро і вентилятор.
р.
І це те, як хмари виготовляються: з бавовняною вовною і ретельно відібраним і спрямований світло.
17077р.
вулкан виготовлений з решітки для плитки, бавовняної вовни і чорнила, і висвітлюється зсередини.
Оформлення картини вулкана.
Мініатюрна вітальня.
... який був встановлений на вогонь.
р.
Північні вогні були зроблені фотографуванням кольорового пучка, який створив льодовик і нерівності на чорному завісі.
А зірки - це отвори в ній.
Ця картина являє собою суміш різних матеріалів: розтирання, моху, щітка для чищення пляшок, все це було «збудоване» на склі.
Неба - олійна живопис.
І це торнадо виготовляється з сталі, вовни, бавовни, петрушки, землі і моху.
через телеграф
Джерело:
Якщо ви думаєте, що це лід, ви неправильно.
Це модельна інсталяція талановитого художника Метью Альбансе.
І він виготовлений з 20 фунтів цукру, желе і кукурудзяного сиропу.
За два місяці вирощені кристали.
Більше зображень
Альбенський розпочав свою роботу в 2008 році.
«Я колись посипаю паприку. Коли я почав писати, я думав, що це таке Марс. ?
Поступово експериментуючи з різними компонентами, він досягає цікавих результатів, і, незважаючи на те, що його майстерня все переповнений запахом паприки, через експерименти, робить пейзажі Марса.
186374
Деякі його проекти менше метра.
Ця сцена гіркого рівнини і трави, що рухаються вітром, виготовлена з штучного хутра, бавовняної вати і черепиці.
Для створення реалістичного образу рівнини і трави під вітром Метью використовують штучне хутро і вентилятор.
р.
І це те, як хмари виготовляються: з бавовняною вовною і ретельно відібраним і спрямований світло.
17077р.
вулкан виготовлений з решітки для плитки, бавовняної вовни і чорнила, і висвітлюється зсередини.
Оформлення картини вулкана.
Мініатюрна вітальня.
... який був встановлений на вогонь.
р.
Північні вогні були зроблені фотографуванням кольорового пучка, який створив льодовик і нерівності на чорному завісі.
А зірки - це отвори в ній.
Ця картина являє собою суміш різних матеріалів: розтирання, моху, щітка для чищення пляшок, все це було «збудоване» на склі.
Неба - олійна живопис.
І це торнадо виготовляється з сталі, вовни, бавовни, петрушки, землі і моху.
через телеграф
Джерело: