Де я можу побачити мерика?

Як ви не любите ці істоти? Смішні, смішні meerkats. Як часто ми хотіли б. І ще є кілька місць, де ці тварини можуть бути захоплені досить.

11 фотографії через тваринництво

1,1 км Ось деякі місця, щоб знайти ці цікаві тварини.

Де я можу побачити мерика? Р

2,2 км Ця довгохвостова сім'я в постійній небезпекі від змій, орел і скрабів в Калагарі Десерт.

3. У Один з кращих місць, щоб побачити meerkats є Tswalu Kalahari Reserve. До 70 видів ссавців живуть тут, в тому числі мерикатів.

4. У На цьому турі заповідника можна побачити мерикати та інші Південноафриканські тварини, такі як кит, пінгвіни. Поїздка починається з столиці, Кейптаун.

Де я можу побачити мерика? , Україна

5. Умань Або ви можете піти на західну капелюшку, а також зустріти ці смішні тварини на вашому шляху.

6. Жнівень Ви хочете зустрітися з родиною меєркату у людини? Потім забронюйте екскурсію Meerkat Mania в Калахарі Десерт.

7. Про нас Ви також можете дістатися до меєркатів в Кгалгаді Transfrontier Park.

8. У Для тих, хто не має достатньої кількості, можуть приєднатися до дослідницьких програм, які дозволяють відстежувати різні колонії, зважити їх представників та збирати дані.

9. Навігація Меєркац не схожий на дощ, який не дивно пустувати істоти, тому це зрозуміло, чому це сім'я мерикатів з Сіднея зоопарку нещастя.

10. Якщо ви хочете бачити ці смішні тварини, не далеко від дому, перейдіть до найближчого зоопарку, де є м'ясо.

11. У Гемпширі є неспокійне плем'я мерикатів, які були спеціально змащені в минулому спеціальними засобами для маскування їх запаху, щоб вони не боролися між собою.

Де я можу побачити мерика? , Україна

Джерело: