390
12 диких масок (12 фото)
Ті американці, які проголосували за нього, а також тих, хто обсесував з постами про Обаму на нашому порталі, можуть придбати цю маску і покласти на іншу половину, щоб насолоджуватися його зовнішнім виглядом навіть вночі.
1,1 км Маска для сну Обама.
Один блогер з відповідним ім'ям Archimag замовив дружину шапку для катання на лижах.
2,2 км Ктулху маску.
Американський хімічний музей У.С. має спеціальну маску для газів з маскою Mickey Mouse, вже знайомий з нами відбір масок газу, вона також входить в цей курорт.
Зроблено у 1942 році для дітей у разі хімічного нападу проти США.
3. У Mickey Mouse - маска.
Маска емоцій, посмішки, для експресування цифрових емоцій.
Відділ цифрових медіа дизайну Гонконгського університету Кореї розробив маски Emotion, які мимові вирази обличчя та перевести їх на піксельні смайли.
Якщо ви рум'яне, то також з'являються світлодіодні посмішки.
4. У Посмішка маска.
Маска мотоцикла. Повністю ручна робота, виготовлена з шкіри для захисту нижнього обличчя від вітру. Він не натискає на рот, тому легко дихати в ньому і люди чують те, що ви говорите.
5. Умань Маска байкера.
Ця «простетична» частина черепа Terminator, з акумуляторним світлодіодним оком, створена Joe Slater після перегляду фільму.
6. Жнівень Ременаторна маска.
Вовна пов'язана маска у вигляді газової маски. Інвентар: Терякимото реместр. Планується зимовий спорт, а також на велосипеді в холодному сезоні.
7. Про нас В'язана газова маска.
Поцілунки Пікачу - це пікачу лижна маска від Deviant Art.
8. У Пікачу маску.
, Україна
І ця маска Джокера, вони кажуть, можна купити за 17 bucks на Amazon.
9. Навігація Йокер - маска.
А ці «елегантні» маски іспанського дизайнера Carlos Dies потрапив на одну з зимових шоу. Дякуємо Богу, що не входив в моду.
10. Гат-шеп-маск.
В'язаний півень маска. Хвіст навколо вашої голови, а дупи пеака будуть виглядати твої очі. Я не знаю. Вони повинні бути чуйними.
11. Павич маска.
І остання маска, також для сну, але не любителям захоплення, а навпаки, щоб не прокидати. Мумійна маска з світінням очей. Я думаю, що це варто спробувати, якщо ви не отримуєте достатньо сну. Пиття очей муміє зупинити будь-якого.
Веб-камера
Джерело:
1,1 км Маска для сну Обама.
Один блогер з відповідним ім'ям Archimag замовив дружину шапку для катання на лижах.
2,2 км Ктулху маску.
Американський хімічний музей У.С. має спеціальну маску для газів з маскою Mickey Mouse, вже знайомий з нами відбір масок газу, вона також входить в цей курорт.
Зроблено у 1942 році для дітей у разі хімічного нападу проти США.
3. У Mickey Mouse - маска.
Маска емоцій, посмішки, для експресування цифрових емоцій.
Відділ цифрових медіа дизайну Гонконгського університету Кореї розробив маски Emotion, які мимові вирази обличчя та перевести їх на піксельні смайли.
Якщо ви рум'яне, то також з'являються світлодіодні посмішки.
4. У Посмішка маска.
Маска мотоцикла. Повністю ручна робота, виготовлена з шкіри для захисту нижнього обличчя від вітру. Він не натискає на рот, тому легко дихати в ньому і люди чують те, що ви говорите.
5. Умань Маска байкера.
Ця «простетична» частина черепа Terminator, з акумуляторним світлодіодним оком, створена Joe Slater після перегляду фільму.
6. Жнівень Ременаторна маска.
Вовна пов'язана маска у вигляді газової маски. Інвентар: Терякимото реместр. Планується зимовий спорт, а також на велосипеді в холодному сезоні.
7. Про нас В'язана газова маска.
Поцілунки Пікачу - це пікачу лижна маска від Deviant Art.
8. У Пікачу маску.
, Україна
І ця маска Джокера, вони кажуть, можна купити за 17 bucks на Amazon.
9. Навігація Йокер - маска.
А ці «елегантні» маски іспанського дизайнера Carlos Dies потрапив на одну з зимових шоу. Дякуємо Богу, що не входив в моду.
10. Гат-шеп-маск.
В'язаний півень маска. Хвіст навколо вашої голови, а дупи пеака будуть виглядати твої очі. Я не знаю. Вони повинні бути чуйними.
11. Павич маска.
І остання маска, також для сну, але не любителям захоплення, а навпаки, щоб не прокидати. Мумійна маска з світінням очей. Я думаю, що це варто спробувати, якщо ви не отримуєте достатньо сну. Пиття очей муміє зупинити будь-якого.
Веб-камера
Джерело: