Мароккан цитрусовий

Більшість людей пов'язані з Марокко з чорною діамантами на мандаринах. І гнівці, як салат Олив'є, часто асоціюються з святкуванням нового року. Без гнів, Новий рік буде пов'язаний безпосередньо з Марокко.

19 фото через Ілля Варламов

Це стандартний помаранчево-мандариновий сад. З якоїсь причини я не розумію, городи з фруктами дуже добре охороняються, і охоронці не хочуть, щоб дати їм під будь-яким приводом.

Мандарінський охоронець – єдиний в Марокко, який не приймає хабарів.

До речі, в східній медицині, настоянка мандарину, а також її настій води або відвару використовуються при бронхіті, нудоті, як антизусливий і засіб, що покращує травлення.

(доб. 3)

04 мар

Р

Незважаючи на те, що всі сади оточені парканом з прокладкою, гілочки використовуються для підвищення ефекту.

3610Р. 4200Р.

Свіжі апельсини на ринку.

07 мар

Точна ціна мандарів я не знайшов, але я думаю, це приблизно 10-15 рублів за кг.

Марокканські маргіни завжди солодкі, соковиті, ароматні, без насіння, а шкіра дуже тонка і добре знімається. Плід має середню, ближче до невеликого розміру, яскраво-помаранчевий колір, плоску форму і характерний відступ на «поп».

Помаранчева муфта переміщається.

Продається прямо з автомобіля.

12.

Але найкраща частина свіжого соку. У Марокко вони коштують тільки 10 рублів за велике скло.

Грейпфрут Дороше - 40 рублів скло.

15.00 р.

16 мар

748168

Єдине, що може заплутати туристичні умови. Окуляри промивають весь день в одному відрі.

18 років

І це порт, де Мороккан фруктів приходить до нас. До речі, Росія є найбільшим імпортером марокканських цитрусових фруктів (190 000 тонн у 2005 році).

Джерело: