Аеропорт з точки зору літака. Частина 1

З кожним днем літаки прибувають в Домодєдово. Тут їх приймають, ескортовані на стоянку, сміття знімається з кабіни, обпалюється, ремонтують, обробляються очищеною рідиною і супроводжуються польотом. Сьогодні я розповім про всі ці процедури докладніше...

Плани прибувають і вирушають в будь-який час дня, і видовище зачаровує:

38 фото через Сергій Дол

02 мар

03 мар

Перед заходом встановлюються сигнали та навігаційне обладнання, за допомогою якого літак надходить в проточну сторону:

На ходу і сусідньому таксі літак перейде відповідно до інструкцій диспетчера ВДПП (див. пост про диспетчерів), а на майданчику (решта аеропорту) відповідно до інструкцій наземного контролера і спеціального автомобіля "Знизити мене":

Ці машини кидають в «блоки» очікування на наступний літак:

3599566

07 мар

До сходу, а пасажири відразу вводять до будівлі аеропорту:

Або поставте на парковку, а потім пасажири забираються автобусами:

10 хв

11.

До речі, а також на вежі, тут чоловічій команді розбавляють милі жінки:

13 хв

На час стоянки під колесами повітряного судна встановлюються спеціальні черевики:

р.

Розвантаження багажу починається:

16 мар

Як тільки пасажири залишили кабіну, починається очищення літака. Дві екіпажі, 5 осіб, повністю видаліть літак (AIRBUS A319) за 9 хвилин:

Очистити всі полки, столи і ручки місць:

Вивіз сміття в великих пакетах і вивезено. Перевірити наявність бортових колод і інструкцій з безпеки:

Наприкінці прибирання салон швидко вакуумується:

Весь сміття береться з ними, і якщо вони знаходять забуті речі пасажирів, вони переходять їх до представників авіакомпанії:

Після цього екіпажу:

Політ учасників перевіряють обладнання відповідно до інструкцій:

24.

25.

26.

Приймати харчування, доставлену на борту:

Всі Авіакомпанія готова отримувати пасажирів:

Одночасно з очищенням літак заправка:

30.

31.

32.

Якщо літак прибув до сходу самостійно, то його закручують за допомогою трактора. Трактор прикріплюється до переднього шасі за допомогою великого жовтого амортизатора, також називається "дозволенням":

р.

34 кв.м.

Я хотів знак на тракторі.

Трактор, хоча здається низьким, але всередині кабіни дуже просторий:

В аеропорту завжди є великий запас драйверів для різних типів літаків:

38.

Джерело: