Дача Муромцев

Учора на дачі, 50 гончарівних робіт за допомогою терористичної служби і здійснили пальовий котедж Муромцева. Офіційно це називається «розмова від сміття», для тих, хто не знає, в Москві, сміття зазвичай вивозять поліцейські, кращий час для цього становить 6 ранку на канікулах. Я написав в січні, що в котеджі Муромцева був вогонь. Будинок практично повністю спалюється. Будівля славиться тим, що тут був проект першої російської Конституції. Іван Бунін залишився в цьому будинку і жив письменника Ведикта Єрофеєва.
12 зображень через Ілля Варламов

Він прибув до 7 ранку, щоб побачити, що залишилося. Не було однієї особи в області. На дорозі поліцейський УАЗ. Як тільки я вийшов, він поїхав, поліцейський вийшов з нього, і вирішив заборонити "зняття скидання". Нагадуємо вам, що в січні, коли поліцейський заважав з зйомкам, я повернув 200 рублів. Я зроблю своє слово сьогодні.

Немає будинку.

03 мар

Вугілля все ще курить. Учора тут гість робітники спалюють мідь з проводів. «Не перестає їх. «Газель» для квітки-металу приводили безпосередньо на територію, а «Газель», де вижили пальники перетягуються, за парканом. ?

999 р.

Раніше столичний міський голова Юрій Лужков заявив, що дачу голови першої державної Думи Сергія Муромцева було зібрано довго, а 3 січня цього року барраки, побудовані в його місці, спалені. Вогонь в Цартині викликало велику громадську діяльність. Деякі вважають, що будинок Муромцев був встановлений на вогонь з метою.

«Перший сходження на другий поверх, самі тентани, а потім затягують друзі. Серед затриманих було 10-15 осіб, - сказав Олександр Полотнюк, який. - З'явився поліцейський напад. За словами А. Полотнюка, одного з орендарів будинку Кирила Болдирева, «пробігти краю даху і розірвати, що він стрибатиме, якщо вони підходили.» Очима також заявила, що під час затримання активістів одна дівчина була поранена, крім того, поліцейська журналістка телеканалу «Росія». Полотнюк також заявив, що він і кілька інших активістів були «похилими в поліцейський автомобіль», прийнятих до поліцейського відділення «без звіту». «Ми спробували залишити, досягнувши контрольної точки, але поліцейський вийшов і попросив нам повернутися. Тепер ми в будівлі поліцейського вокзалу, чекаючи в коридорі, він сказав. У той же час відділ поліції Бірюлово-Востокное стверджує, що затримані не прибули до обов’язкового блоку. - Ехо Москви.

На останньому етапі знесення резиденти розбили себе в лазні і спробували запобігти її знесення. Тим не менш, будівельники почали загрожувати, що вони б заблокували димохід, щоб ті в лазні були глухими. В результаті можна було згодити, що ванна не буде зведена, але розібрати на колодах. Далі будівельники вимагають виходу останнього будинку. «Увігація дитини там, вони вже захопили тапку, ми повісили в повітрі», - сказав він.

р.

08 мар

09 мар

10 хв

11.

12.

Джерело: