Фітинги з ідентичністю

Одного разу тому офіс, який дав мені хліб і метелики раптом почали тріщини на швах. Я мав знайти нове місце, щоб зробити нічого. Головні мисливці, робота-ру, старі з'єднання, всі ебать. Робота зараз щільно, зарплата навіть туга. Однак, з Due diligence, перлина буде знайдена в тону. Ваша перлина.
Керівник відділу в відділенні банку "Соціте Генал" - це те, що підходить мені, я вирішив після місяця пошуку. Це було втілення того, що перше слово в назві може бути дієслово, але запропонована заробітна плата дозволила повернути сліпу око до таких дрібниць. Уміння і досвід були достатніми, але офіс сильно вітає знання французької мови. Мій “читати і перевести з словником” Англійська і чітко перерослий вік на фоні молодих і сірих офісних хлопчиків не дали головного старту. З твердим серцем я пішов в Інтернет, щоб подивитися оголошення для навчання в вимові вимови.
Інтерв’ю в банку було заплановано через тиждень, і максимальне, що я міг би блискав за цією датою була «майська нема з миття» і «і liv в раші», пророкована мовою Дума, батька та сина. У той же час я продовжив надсилати мої резюме в пачці праворуч і зліва, бо кількість, як ви знаєте, є в якості.

Ми зустрілися з Дімасом Бехтерєвим на стоянці перед престижною офісною будівлею в центрі міста, де я поїхав взяти анкету на одну з офісів, які там сидять. Він вийшов з нового, літати не їсти, Toyota Prado, вільно переповнено в телефон в якийсь східний діалект. Відчуття мене, сидячи в чумі, яка перевищила третій сто фокус, мій однокласник створив, продовжуючи тріщини, непристойна Голлівудська посмішка і зробила жест своїми руками – вони кажуть очікування. Не в моїй ситуації залишити після таких запрошень. Я теж веселий.
Рік тому я побачила, що він прокинувся дорогами від зап'ястя до п'яти, але тепер він все більше, як перська кішка до виставки. Він був купівлям. Після обов'язкового - хто, хто і як, Bekhterev не витягував бачки і відразу пішов до бізнесу.
- Вирішені? Ви думаєте, що я вже поставив фіни разом?
- Не без нього.
- Я все-таки дивую себе. Ви знаєте, що я зараз?
- Хто?
до Ні, не загальний дилер Південного Федерального округу - він idiotally rusted
центр.
Я зробив свої брови будинок. Я шукав як поліглот у школі.
- Серйозно, не дівчині. Ви коли-небудь чули людей в глибокому гіпнозі запам'ятовують речі, які думають забуті? Чи відомі люди, які раніше не відомі? Так — він занурився на стілець — це не тітка. Крім того, ми навчимося під гіпнозом, щоб включати в себе особисту сферу забутих знань, зокрема знання мов.
до Все зрозуміло - трав'яний життя, пилосос Kirbi, Aum Senrikyo - Я думав і почав говорити про побачення.
Зачекайте хвилину, він спробував зупинити мене. Я не бачу, чи Лена Голубкова. У мене є серйозний бізнес. Я здаю весь поверх в цьому будинку. Ви знаєте, що оренда? Для одноденного шахрайства буде легше знайти. Приїжджайте, дайте мені показати. Не боятися, ми не будемо ставити ланцюжок, ми не будемо попросити нирку як приманку.
Офіс дійсно застрягає своєю погодою. “Будь ласка, залиште свій телефон тут, а також обладнання для запису відеокамери та відеозапису, якщо у вас є їх.” Паркет, мармур, дорогі меблі. В офісі Бехтерєва,
Ви можете відіграти весь Шерлок Холмс з доктором Ватсоном без виходу.
У нас є все дуже просто - він сказав, впадаючи в шикарний шкіряний стілець і театрально викинути ноги на столі - ми занурюємо пацієнта в стані глибокого гіпнозу, дізнаємося, які мови він може пам'ятати і тільки потім укласти договір. Передоплата 10%. Після того, як всі законні формальності, включаючи підписку нерозголошення, ви знаєте, ми насправді робимо так звану процедуру включення. Довгий час, кілька хвилин. Якщо все добре йде, клієнт сплачує баланс, якщо ні, ми повертаємо депозит. Не повертається. Побічні ефекти, теж.
до У той же час - ви знаєте мову на рідному рівні, в тому числі пронудіння і словниковий запас. Це просто те, що діалект і яка епоха ви отримуєте - це не залежить від нас, ось як кажуть - проти карма не може боротися.
- Наприклад, у мене є американська англійська 50-х роках ХХ століття з texas акцентом, північним діалектом китайської мови, мовою чеванської індійської племени і класичної латинської з часів Оді. Крім того, поряд з мовою, ви пам'ятаєте дійсності і предметну зону відповідної епоху. Подумайте про це. Я зроблю це на 50%.
до А скільки буде на знижку? - Я починав показати зацікавленість, глибоко розуміючи, що це те, наскільки вміла робота charlatans.
- Три фунти. Це дикий відвал, враховуючи якість сервісу.
Ну, люди не дивляться, я думаю, і з першою зарплатою в новому положенні, всі інвестиції повернеться.
- Все право, прийти. Тільки якщо ви їсти і їсти - ви знаєте мене!
Восьмому класі, за школу я пам'ятаю йому багато.
- Леночка! Kit, будь ласка - натиснута кнопка Bekhterev selector, і юрист з чуйними клинами в офіс. Шукайте цей виріз, ви підпишіться на що-небудь. Робота з клієнтом в цьому офісі встановлюється на 5 плюс.
Через два хвилини, під час якого я потівся нервово, прочитавши контракт і анекси, Діма привів мене до наступного офісу з величезним шкіряним диваном і щільні бордові штори. Вже 60 років вже чекали гіпноти.
"Не турбуючись, ми отримали все під контролем", - мій однокласник відданий на двох камерах безпеки в кутах кімнати. Я покажу вам стрічку сеансу пізніше, див. для себе. Ряка! .
Через годину я підписав контракт, переглядаючи відео лежачи на дивані, вільно знімаючи з очі закритими.
Після роботи, без затримки, я був прийнятий до наступного офісу і провів сканування мозку на монострозі, як в кіно, апараті. Після обробки та аналізу результатів на іншу годину я був прийнятий до святості, мовного кабінету. Я був сидінь в крісельному кріслі, фіксації кінцівок і грудей з потужними ременями. Голова закріплюється окремо, фіксуємо на декількох точках зі спеціальними паспартами. Це право. І вийшов знайомий гіпнотист.

С ***
Поцілунки! Я ніколи не відчув такого страшного головного болю. Вона очистила зсередини і відчайдушно пробурила черепашні кістки ззовні. Хвилі нудоти приїхали один за одним. З утрудненням, що обертається важка, як каналізаційні люки, повіки моєї останньої міцності, я зосередився і відпочивав очі на трагічно стурбований ебатьером Bekhterev.
- Чи можна вижити? Він перехрещував себе тричі - Політ, не рухайтеся. У вас є з'єднання. Я скажу вам все, щоб замовити.
Ви пам'ятаєте кілька років тому, що я хотів? Продано все з будинку, перетягнувши десь, скидати в деяких хатих. Все курча. Шортери піци. Я був в’язав пару разів, потім вийшов - Я повинен зробити деякі індикатори для когось. І в один день ми були розготовлені цілим будиночком і віддавалися в палаті до тих пір, поки ми втратили свідомість. Останнє, що я пам'ятаю був гумовий батон на голові.

В короткий час, коли я прокинувся, я почав говорити з копсами, вимагаючи адвоката, телефон, щось інше. Вони пікі і вегетаріанці, очі на лобі, шукаю - мовча. Я тільки зрозумів, що я отримував англійську мову. З моїм мовним кретином. І я припинив злипання з цього дня. Це чарівний випадок загоєння. Але я не вірю в чудеса, я почав копати в цю тему. Гаразд, це довга історія. Я прийшов до того, що я маю.

до І з вами трохи хитрощі. Ви не визначилися у двох десятках мовах, половина яких ми навіть не визначилися. Це рідко, як правило, не більше п'яти. Я не скажу вам прямо - бізнес, розуміння. Так, є така складність: чим більше мов, тим точніше потрібно впливати на кори головного мозку. У будь-якому випадку, Вітя пропустив трохи.
до Що це таке? - Я схрещений сухим ротом.
Ну, ви знаєте, це шматок ювелірних виробів, ви повинні отримати в певну точку на черепі, під певним кутом, на правій швидкості. І Вітя є професійним, 15 років відчував батон. Це міліція, яка мене захопила і навчила.
Я відчував голову і переконався, що він був гематом.
- Я сказав вам, PR-73, гумова паличка, 73 кг на квадратний сантиметр, це дуже важливо.
до Так ви вдарили голову?
Що означає, що ви наївна людина? Ми знаємо, як ми знаємо. Побачити, я сказав вам все, з старого дружби.
- Очікується - не згадувати слово французьким.
до Я не закінчив. Вітя пропустив трохи і вдарив не зовсім там. Коли ви відчували, ви помітили «глуздий, оголений» і почали пекти і пекти Борис Маркович, наш гіпнотист. Ліжко, прикус, шует "Хіллі Гітлера!", захоплений хольстер, який не є. Закручено насильство. Подумав, що нам не потрібно, щоб німці та вирішили її вимкнути. Тому що вони не робили це до того, як він не працює вперше. Ну, це все прямо зараз. Ви будете з інтенсивного догляду протягом тижня, спробуйте знову. Ми гарантуємо, що це буде чудово.
- У будь-якому випадку, ви просто трахнув мене через мій старий дружба за свої гроші. А ти ще раз гонна? Миха Миха Арш!
Кюнінг бастард! Я ніколи не бачив його у цих скручених губках, ці маленькі очі, ці чорні кучеряві волосся. Ти Єврейський обличчя!
до Не боятися. й
З якого я отримав свою силу, я стрибав з ліжка. З сторіччям спалаху, зловив мій імпульс, Бехтерєв вистрілив його стільця і кинувся до виходу. Девер! Пофарбовані перефарбовані, великогабаритні стаціонарні стільці з ковткою в тему. Отримав додатковий приріст, вологий єврейський корпус збитий в кінці напіввідкритих дверей, строго відповідно до методу EuroNCAP, з перекриттям 40%. Згасивши енергію зіткнення через деформацію м'яких тканин, вона вже бездихає, злетіла назад, розкочуючи очі, викидаючи її мову і відпускаючи технологічні рідини. Швейна. Я переконаний, що надійно спроектована рама живлення черепа була практично непристойна. 5 зірок. Жива істота. Перехресивши поразку ворога, я притулив, перетягнув додому, від цього мадама.

С ***

Вітя знайшов мене наступного дня. Зрозуміло, він не був. Тим не менш, він лікував дуже правильно і поважно. Він сказав, що він знайшов Бехтерєву годину після того, як я пішов, свідомо, помочився, сором'язливість і кричу. Тепер він відновлює: годування від ніппа, агукая, шукає груди з медсестри. Він повинен бути самостійно. За словами лікарів, її розвиток відповідає новонародженим.
до Ви можете собі уявити - Вітя жестить перед мною сосисками своїх пальців - які перспективи розкриваються! Це повне особисте скидання! Ми зберігаємо злочини на життя, напій, корм. А потім - e-chair - і отримай батьківщину нового громадянина. Як вам подобається.

Будь-ласка, я не ходив до будь-якого банку. Відкриваємо відділення мовного центру, де проводитьмо експерименти з репросвіти неосвічених. Він підняв старі краватки, ми отримали гідні гранти, не без кікбеків, океї. Зняти офіс, найняти секретаря і десятки склянок - лабораторні помічники.
Бехтерєв вирощує. Тільки рік пройшов, і він вже прочитав, приклеївши його язика писати, відредагує Мойдодер серцем. Увечері від іємних димів і правди. Всі, красиві карапи. Ми беремо його на конференції та симпозіуми, кожен любить його - вибити на коліні, сяйво в учниці, запитати питання. Потім потріть вортики, поцілунайте маки, обробіть їх цукерками. Вони не забувають траншеї.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми працюємо дуже важко. Увечері ми падають від наших ніг з втомою, і досі не встигаємо. Ми працюємо над створенням наших талантів. Я пишу дисертацію. Мій партнер вже захистив - після того, як одна і половина сантиметра, за спиною гарячих плям, батон знову. У дослідній групі наших пацієнтів, 50 осіб, всіх вбивців і терористів, успішно пройшли перезавантаження і переведені на спеціальну дитячу, де проходять реабілітацію під егідою різних правозахисних організацій.
Але це все, зокрема. Не схожий на те, що ви заплутаєтеся з тугами. Ю.С. та Ізраїльські імміграційні агенції вже зацікавлені в наших методах, але я не люблю цих євреїв. Цегляні. І жаді. І з нормальними людьми ми можемо легко знайти спільну мову. Російська, навіть іноземна. В цілому, якщо у вас є будь-які пропозиції, зв'яжіться з нами. Як кажуть, ваші ідеї є нашими кріслами.

й

Джерело: