Дуже корисні поради 2

Автор цих чудових порад, блогер з нік-масакра, ймовірно, використовує деякі цікаві речовини всередині. І його психіку розширюються на неявні межі! Ми можемо бачити, що в першій частині.
Тепер загальний інтернет-провайдер представлений з чудовими, я б сказав, що покрівельні роботи, продовжуючи серію! й
Так – 5 малюнків та аргументів автора

Муд, це такий настрій... (Я, ймовірно, пишу про це занадто часто, але я завжди повернувся до тих же думок) Дивно, що це, всупереч всім логіці, визначає існування. Вектор більшості подій, бажань, інтересів та інших бульбіт. Досвід роботи (середина минулих подій), що знову дивний, не впливає на настрій. Не про те, що з гарним настроєм, діями або діями будуть краще, ніж з відчайом і депресією, але просто про різницю себе. Відмінність в самовідчутті в часі і просторі ... і реакції на навколишнє середовище. Я використовував, щоб зламати все вниз в причини і ефекти, в дії і наслідки ... компоненти, доменні імена, стимули і так далі ... але ось мій логіка хаотично rushing навколо без знаючи, що чіплятися. Я не розумію, чому я дивився вікно вчора і побачив чорний, морозний небо приховує вогні і деякі тьмяники блукають про їх безтурботний і незліковний бізнес ... і сьогодні я бачу трахнув, запам'ятовуючи пластівці снігу, що літають з темряви і запалюють в світлі вікон ... і так затишний і спокійний. І завтра це буде третя... наприклад, все, що бачив, буде кидати фотографії з минулого, фрагменти подій і відчуття, пов'язані з деякими загальними темами. І будуть інші бажання... і буде різне бачення себе в сучасному і майбутньому.

Не дивно, що ці важливі речі - вони так випадково генеруються в голові. Звичайно, є деякі загальні поняття, що стосуються характеру і способу мислення (грубо кажучи, “особистість”), але один спосіб або інший занадто багатогранний для прогнозування впевненості. З усім цим, кожен ебать емоція має ще сто тисяч відтінків ... така ж радість може бути волокно і радостійкої антисипації або радості від чого робилися або банальні хістерії (і я буду продовжувати паритися). Яким буде змінити все в голову знову.
Як це все створене в голові? Що це залежить?
Ми повинні закінчити думки якось, але щось не працює. Про нас Нерідко у мене є це, незакінченні відбиття в голові, до якого ви повертаєте в конкретний час ... і завжди отримують різні висновки.

Габаритний зображення

04 мар

р.

05 мар

Джерело: