Освітлення Олімпійського полум'я

10 травня на руїнах храму богів Гери, в античному місті олімпіади, що дав назву на ігри, церемонія відбулася для освітлення Олімпійського полум'я з сонця за допомогою параболічного дзеркала.
Після 8 днів Олімпійський полум'я досягне Афіни, а потім проїде до Великобританії і 70 днів, пізніше він з'явиться на церемонії відкриття 2012 Олімпійських ігор. У цей час вогонь змінить руки 8000 разів.

Освітлення Олімпійського полум'я р.

Початок церемонії, священики храму

Переглянути церемонію зверху

95418918

Приести виконують обрядовий танець

Освітлення Олімпійського полум'я доб.

Один з священиків випускає біле голубе

Освітлення Олімпійського полум'я Габаритний зображення

Висока Priestess готує до світла вогонь

Освітлення Олімпійського полум'я р.

Олімпійський полум'яний лайт

1990Р. 2199Р.

На схилі старовинного стадіону, де відбувалася церемонія, з вогнем в спеціальному посуді.

Однак після того, як вогонь вийшов, священики вирушили по краю пагорба і незабаром повернулися з запаленим вогоньм. Церемонія, що супроводжується танецьми священиками та молодими людьми.

Освітлення Олімпійського полум'я Р

У Лондоні настає добрих священиків. У цьому році вперше перевозити олімпійську полум’я присуджено грецькому плавцю Спіроса Янніотис.

17 травня Олімпійський полум'я прибуватиме в Грецькому столиці, де буде передано організаторам ХХХ літніх Олімпійських ігор.

Тоді Олімпійський полум'я піде до західної точки Англії – до мисних земель End, що означає «Земля Землі». Маршрут реле виконаний таким чином, якщо потрібно, практично всі мешканці Великобританії можуть бачити вогонь.

Джерело: trasyy.livejournal.com