Освітлення Олімпійського полум'я

10 травня на руїнах храму богів Гери, в античному місті олімпіади, що дав назву на ігри, церемонія відбулася для освітлення Олімпійського полум'я з сонця за допомогою параболічного дзеркала.
Після 8 днів Олімпійський полум'я досягне Афіни, а потім проїде до Великобританії і 70 днів, пізніше він з'явиться на церемонії відкриття 2012 Олімпійських ігор. У цей час вогонь змінить руки 8000 разів.

р.

Початок церемонії, священики храму

Переглянути церемонію зверху

95418918

Приести виконують обрядовий танець

доб.

Один з священиків випускає біле голубе

Габаритний зображення

Висока Priestess готує до світла вогонь

р.

Олімпійський полум'яний лайт

1990Р. 2199Р.

На схилі старовинного стадіону, де відбувалася церемонія, з вогнем в спеціальному посуді.

Однак після того, як вогонь вийшов, священики вирушили по краю пагорба і незабаром повернулися з запаленим вогоньм. Церемонія, що супроводжується танецьми священиками та молодими людьми.

Р

У Лондоні настає добрих священиків. У цьому році вперше перевозити олімпійську полум’я присуджено грецькому плавцю Спіроса Янніотис.

17 травня Олімпійський полум'я прибуватиме в Грецькому столиці, де буде передано організаторам ХХХ літніх Олімпійських ігор.

Тоді Олімпійський полум'я піде до західної точки Англії – до мисних земель End, що означає «Земля Землі». Маршрут реле виконаний таким чином, якщо потрібно, практично всі мешканці Великобританії можуть бачити вогонь.

Джерело: trasyy.livejournal.com