Виставка «Радянське товариство і війна 1941-1945 рр.»

Виставка «Радянське товариство і війна 1941-1945» відкрилася лише для безкоштовного відвідування. Майже всі архіви, які існують в Росії, включаючи військові, дипломатичні, хакісті та поліцію, надсилали їм документи та фотографії.
Якщо вишні чоботи, гімнастка та німецька гвинтівка MP-40, яку ми з якоїсь причини вперли назвали Шмейсер, можна побачити в будь-якому провінційному музеї, карті плану "Барбаросса" - тільки тут.
Короткий фототур виставки.

10 зображень через AIF

Не всі картки однаково корисні. Так виглядає природна карта німецького плану атаки СРСР «Барбаросса». Закуповує всю стіну від підлоги до стелі у старому особняку Федерального архіву

Це Unconditional Surrender Акт. Victory!

03 мар

доб.2

Це те, що німецький похорон виглядав як. Цей солдат загинув на східний фронт.

Графік з альбому, випущеного за результатами війни в Народному комісаріату авіаційної промисловості. Зверніть увагу на різке зниження пропорції бомбардувальників і транспортних літаків в загальній кількості вироблених. І ріст бурфорів від 0 до 27.6%. Звинувачення (звичайно мені) і факт, що досить вдало прилипаючі літаки не зменшили частку бійців. В теорії винищувач є типовою оборонною зброєю, на відміну від «бомберу». Але придумайте.

Але хто, зокрема, перешкоджав поразці ворога - сумки. Тепер це слово майже забуте, але це було ім'я сучасних "шортів". Для боротьби з ними. Управління не розумом.

Ще одна німецька карта, а також дуже eloquent. Я децифер легенди карти: зелена - площа дії partisans в серпні 1942 р. Білий в грудні того ж року. Червоні черв'яки - травень '43. Коментарі до «Східна політика» Третя Рейч є зайвою - «супермен» закінчили. Звертаємо увагу на кількість представників Білорусі та України

Політовий журнал радянського важкого бомбардувальника. Ціль Берліна. Це 1942 р. Немає нічого не сказати. Зверніть увагу на ім'я пілота. Це легендарний Ендель Карлович Пусеп, який на висоті війни Молотов взяв на Лондон!

Крушель! 1944 р. Оркестр в’язнів Яновського концентраційного табору біля Львова виконує «Танго смерті» так, щоб упорядкований не зіпсувався висобами ув’язнених.

Це добре знайоме фото, але це ще красиво виглядає на ньому. Фрицзес зустріч Генерального Мороза!

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное