Домашній автомобіль з двигуном від Maserati (від Єревана)

Я вже згадував один раз на Яп про саморобну людину з сонячної Вірменії, який створив Орор автомобіль 1981 forum11/st/0/topic204135.html.
Дорогий Генрік Іванович На нашому сайті ми поширили інформацію про свій автомобіль. Я забрав волю реплікації своєї історії в окремому пості (Я думаю, що машина коштує її). Так, слово до автовиробника:

Шановні друзі!

Сьогодні Я розповім про мій новий автомобіль. Після 1985 року розпочав будівництво нового автомобіля, який закінчився 3 роки тому. Автомобіль має двигун від Maserati BiTurbo V6 2л, близько 200 к.с.

Цей автомобіль був побудований досить довго (як я писав раніше - я закінчив його тільки 3 роки тому). Дизайн автомобіля змінив кілька разів. (як і всі мотористи, я хотів мати власний Феррі, але alas ...). Я повинен зробити це самостійно.

3610Р. 4200Р.

Майже почався до розпаду Радянського Союзу, але тривалий час нічого не зробив, і відновив роботу після 2000 року. Під час Радянського Союзу ми поїхали саморобні автомобілі по всій території Союзу, а закон Республіки Вірменія не дозволяє заходити за кордон в саморобні автомобілі. У технічних паспортах, у спеціальних Марках, написаних - для поїздки тільки в Армения.

Двигун, передача і задня підвіска нового автомобіля від Maserati V6BiTurbo (1984). Двигун карбюратор (карбюратор – Вебер), без електроніки. Для турбін є контрольний блок. Трансмісія механічна, 5-ступінчаста. Передня підвіска з ВАЗ, з деякими змінами, кермом від Toyota, з гідравлічною потужністю.

549853

Автомобіль має двигун за передню осі. Крім частини даху над водієм, задня верхня частина також швидка знімна (звичай влітку). До речі, це 50/50.

Гаразд. (Стиль Аутгора зберігається). Анрік Іванович, у вас є найглибша повага!

Портрет автора Анріка Матевосяна:

Джерело: