Пард Перемоги 2010. Деталі.
Я можу тільки сказати, що з технології проведення військового параду на Червоній площі захоплюється десятиліттями до тріфлі, спектакль, звичайно, ефектно. Цього року вони мали свої особливості.
30 фото через Drugoi
Фото: ©
Р
02 мар
Спектори з автобусів на Василевському спуску на стенди на площі перевозилися електромобілами.
03 мар
Прес-конференція була запланована на 7:30. У Манежі ми ретельно перевірили (до пошуку об'єктивів на люменах) двічі - при вході і перед отриманням на автобусі. Тоді вони взяли мене до Василевського спуску і взяли мене на місця – я був в шостій кулі, яка була знята поруч з центральним подіумом (всі прес ділиться на групи для подій – парадом, кладкою вінків і т.д.). П'ятий басейн з фотографіями з переднього місця. Я повинен сказати, що війна першого каналу з фотокорами продовжується, і ми трохи відлякалися тим, що «парда не стріляти — фотографи заважають картині». Але потім все було вирішено, прес-служба спробувала захистити людей з камерами і вирішувати проблему. В цілому слід зазначити, що співробітники Кремля прес-служби поспішають з їх підопічними фотоерифами, як і з маленькими дітьми, допоможи їм, приводять «залізувати» так, щоб не закривати точку, не запускатися в лінзи. Тут, на своїй «ландці» набагато простіше зробити це, звичайно, ніж на поїздках за кордоном – в Осло, наприклад, були постійні зіткнення з місцевою міліцією, які влаштували найбільш «недостатковий» режим для російських фотокорів.
04 мар
На трибуні праворуч від Маузолюму - місце для "Віпс". Хто не був вчора. Лідер російських комуністів Зюганов прийшов до перемоги Параду, з якоїсь причини, в яскраво-червоному куртку Nike.
05 мар
Світлана Медведєва прийшла з Наїною Єльциною та ветераном, військовий офіцер.
Мар
Як було написано раніше: «Лідери партії та уряду» привітали Лужков, Нурлаєв, Зубков, Іванов та Степашин, які приєдналися до них.
07 мар
Саркози і Берлускони скасували поїздку в Москву за останні хвилини через проблеми з євро, тому вчора одна Анжела Меркель була припущена для всіх євролідерів.
08 мар
Група, яка прийшла до площі з Медведєвим президентом Ізраїлю Шимоном Пересом. Я відчув свою руку йому, пересмішував, але він не хвилював назад.
до 1 2 3 4 5+
09 мар
На подіумі вони привітали ветеранів. Особливо теплі діди зустрілися з Войцехом Ярославом.
10.
І так ветерани привітали німецького канцеляра Анжела Меркель.
11.
Останнє в передній ряд був російський прем'єр-міністр Володимир Путін. Він швидко шокує руки з тими, стоячими і стояв між Фау Меркелем і Туркменом президентом Гурчунгули Бердимухамєдовом.
12.
командир параду в Москві був полковник-Загальний Валерія Герасимов.
13 хв
Разом з Міністром оборони Анатолієм Сердюковим, який провів парад, походив військові підрозділи, побудовані на площі.
14.
Дмитро Медведєв прочитав своє слово.
15.00 р.
Панс Меркел з серйозним виразом і простягається через буклет з текстом виступу президента. Володимир Путін зустрівся з фотографами.
16 мар
Охорони з складанням кулястійних щитів у вигляді бриферів стояли по всій лінії центрального трибуна.
17.00 р.
Зіграно атему, вказав про «одну лінійну — дистанцію» і парад, що прокочується на вже прокатній трасі.
р.
18 років
Якщо я не помилився, вірменські військовослужбовці мають радянські офіцерські стрічки. Як мінімум щось схоже на них. Вони виглядають смішно на камуфляж.
19.00 р.
Поляки прогулялися дуже серйозними обличчями.
20.
Британські королівські гвардії мають проблему з білими рукавичками. Вони вистачало тільки одного солдата, який прогулявся з краю. Він був, як якщо з метою, найменшим і з шлунком. Це спосіб, що він повинен бути. Забули рукавички в домашніх умовах, я думаю. Тепер королеви надійшли її.
21.
І що вони дивляться в їх ведмедя капелюхи незрозуміло. Не знаю, куди піти. Комрад каже йому щось.
22.
Ну американці з рукавичками були дрібними.
23.
Французька, теж. Normandie-Neman є вдачливий. Прогулянка по площі, як ми пройшли.
24.
Туркменінський кінь і вершник є прекрасним пошуком для такої паради. З часом з’явився офіцер в смішному ковпаку, який здався. Він був рульовим кінь, я думаю.
25.
А туркменські бійці самі порушили щось в рядах. Щось про Туркменбаші, можливо.
26.
З нашого, як завжди, найкраща була посадка. З таким жорстким приводом, що п'ятає.
27.
28.
Далі, більша і страшна. Іноземні відвідувачі некомфортні.
29.
30.
Герой Радянського Союзу в цій картині 91 років.
Дякую за його перегляд. Шановні друзі!
Джерело: