Вчора він зняв дуже цікавий хірургічний операцію - колінні протези. Хворий відкрив коліно, потім зрізав зв'язки ... потім почав прикріпити деякі залози, свердлити і пиляти кісток. Коли вони випилювали суглоб, вставлені залози - це був протез, фактично.
Я не скажу, що всі ці сцени занурили мене в страх і жах, і я не здивився там — ні, один раз відібрав пологів, тому я вже загартував, що з іншого ... або, швидше, «згорнути» — неправильне слово. Я просто трахнув вгору. Будь-який, все в порядку.
Моя старша сестра сказала, що вона не могла йти до О.Р. і дав мені робе, штани, шапочка, рот і ніс бандаж і бахілла. Вона сказала мені, щоб змінити. Я взяв з собою ширококутну камеру, флешку... і в кишеню навпіл і набір запасних батарей для спалаху. Якщо вони були винайдені спеціально для фотографів - з кишенями, проте, ні напів-маршрутами, ні спалаху були навіть корисними. Я пішов до О.Р. і сказав: Не торкайтеся нічого! Не турбувати лікарів! І просто прогуляйтеся тут, вздовж стіни. І будьте обережні! Правила досить логічні і чіткі, і я слідував їм строго. Хворий спокійний. Лікарі спокійно вивели кальпель. Тоді вони почали працювати. Коли він прийшов до пилок або дрилі, він раптом прокинувся, подивився на мене і запитав, "Чому ти?"
13 фото з операційної кімнати через pritsell?
Деякі фотографії не можуть бути особливо вражаючими, але не існує повного "fouble"
Я свого роду замочений, щоб покласти його м'яко, що я був. Він каже: "Ох, прохолодно." Візьміть картину коліна? Чи можу я отримати деякі фотографії пізніше? Якщо все, я буду платити, немає проблеми. І пішов далі, чим більше fucking я отримав. У той же час лікарі обрали свердло і просили, як він був. Пацієнт сказав, що один, і вибрав право. Я думав, що він був жахівським фільмом - людина отримує пухнастий, випилений і висвердлив кістки, і він говорить приємно всім. Моя сестра прийшла і сказала: «Стоп розмова, отримай сон». «Що не спить, – хворий відповів, – і тоді прийшов молодий лікар, який не брав участі в роботі, і я вирішив запитати, як це можливо». І сказав мені, що це операція без анестезії - хворий вводять спеціальним препаратом в цереброспінальну рідину, і він перестає відчувати все нижче рівня ребер. Він не відчуває нічого. Ось голова, руки, груди... і це. Це кінець системи. Прохолодний, звичайно.
03 мар
04 мар
05 мар
06 мар
р.
07 мар
08 мар
09 мар
10 хв
11.
12.
13 хв