Пристрої флеш-накопичувача

Сьогодні, знову, я хочу, щоб похвалитися практичним кейсом для флеш-накопичувача. Цього разу про пельменю. Деякі люди можуть отримати враження, що я вічно голодний людина, але це не вірно (хоча ви можете годувати мене щось смачно) - просто полімерна глина таких апетитних квітів, а розмір флеш-накопичувача настільки добре поєднується з розміром різних...

7 фото movUA

Вареник – це відмінний вибір, щоб розпочати ліплення з глини, адже кожна з нас не менше одного разу в нашому житті скульптурна пельменя, що означає, що є досвід. Клей з тіста не дуже відрізняється, тільки він більш пластиковий, краще тримає форму, не клей, і може бути *smoothed * і * полірований * з різних видів дефектів. Таким чином, як ви можете бачити, нічого складного - головне, щоб надати організму якомога швидше апетитну форму.

Так ... Спочатку змішайте тісто (тобто полімерна глина) – біла + жовта в співвідношенні десь, як 50: 1 – додаємо трохи до того, як колір тіста для пельменів.

Потім розгортаємо торт... (це зручно зробити скляну пляшку)

Тепер (хоча це буде більш правильним, щоб зробити цей перший крок) потрібно зробити пухкий флеш-накопичувач, животик, який загортаємо в глину і запікаємо нею. Я виготовив його з оригінальної справи і картону:

Після чого ліпиться і запікаємо її. До кінця охолоджують і глина трохи пластика - нарізають в чохол і накривають кришкою.
У готовому охолодженому пельмені покласти флешку, і приклеїти її край з деякими суперклеєм*. У *lid * від скидання - вставляємо оригінальну кришку з флеш-накопичувача (Я не вписався, і тому половина ковпачки була вставлена. Посів не складний, якщо, звичайно, корпус не був металевим.

Далі - радості - зробити сметану: більше ПВА + жовтий і білий гуаш. Білий не вистачить, тому додано білий акрил. Для того, щоб сметана поширилася природно - і її необхідно наносити природно - у мене це було як на малюнку:

Тепер я повинен поставити на етикетку *no GMOs*. Це так важливо, щоб наш час

7353054 Габаритний зображення

()

Джерело: