Рів'єра Майя - Ланд Рай

Я починаю.
Я вирішив піти в Мексику, а точніше до Рів'єра Майи в Карибській частині Мексики. Політ з Сан-Франциско в Рів'єра Майя взяв 19 годин (хоча зазвичай займає близько 8 годин). Коли ми прибули до Мехіко, виявилося, що літак, який повинен був прийняти нас в Канкун, і вони не мали інструментів, щоб виправити його. Ми повинні чекати 8 годин на інший літак, щоб прибути. Це, мабуть, найстрашніше частина моєї поїздки.
Тепер для хорошого.
Я пішов на пляж в перший раз вранці. Перш за все я запитав, де я міг би мати пиво. Як я сказав, що у нас є бари на 9:00 Але я все ще маю хороший мексиканський місячний мексиканський місячний в загальному народі з назвою Takil.
Що я можу сказати, що океан, як парове молоко (це в 7am).

Я пішов з плавання до 12, а потім він був дуже гарячим... і я вирішив піти в басейн.
Яка чарівність вас сидить в басейні і приносить вам холодне пиво, такіла. і т.д.
До речі, це курорт, де все було залучено. Я можу сказати, що це весело. Але є хороший напій і він коштує від $ 5 - $ 8 за напій. Але раджу дарувати бармену руку. І він гона заливають вам деякі хороші речі. Що я зробив. І це басейн фотографії.

На наступний день я вирішив піти в дельфінарій. Вартість поїздки мені $150 за годину.
Я пообіцяв, що я буду плавати з дельфіном на годину, але це не так. Ми були рекрутовані групою 6 осіб, і ми отримали один дольфін. Весь цей час, коли ми були пов'язані з дельфіном, ми фотографували. Після лазні ми запропонували фотографії. Один фото - $25 і якщо ви хочете повного набору, він коштує $169.
Перед тим як залишити Долфінарій, я запропонував купити всі фотографії за $ 40. (Що ніхто не купив їх) за умови, що в Мексиці хороша заробітна плата становить $70 на тиждень. Я намагався пояснити фотографу, який $ 40 був краще, ніж нічого... але він вирішив не продати його мені.
Долфінарій.

Я запропонував $59 відвідати, щоб побачити руїни Майя. Вони прогнозували кінець світу у 2012 році. Звичайно я погодився. Перед тим як потрапити на автобус, керівництво попередив нам, якщо ми хотіли піти в туалет краще робити це зараз, так як є унітаз не для слабкості серця.
Путівник правий, ми відразу чули запахи з туалету.
Не дуже працьовитих людей ... туристи ходять на грошові перекази і читають туалет бабусі. (Я розповідав місцеву аборігуну, що не було грошей.)
Ну, тут руїни. На вершині можна побачити 2 камені, на які були зроблені жертви.

17577677

Як сказав нам керівництво, це фортеця. Ця фортеця була оточена кам'яною стіною. Фортеця розташована на найвищому місці в Тулумі (це назва цієї площі). І атакувати її було дуже важко. Майя будували будинки відповідно до розрахунку, вони були орієнтовані на сонце і місяць, коли вони будували будинки. Вікна в будинках розташовувалися так, щоб світло від сонця до максимальної яскравості всередині будинку.
Вони були геніями свого часу.

У вигляді трикутників був представлений гід по всьому світу.
Верхній трикутник - небо, нижній трикутник - океан і середина - земля.

р.

До речі, є йгуани, які працюють навколо. Які місцеві жителі харчуються кормом.
Ягуна люди бояться і готові зробити контакт.

Ми подарували годину вільного часу. І пішов, я пішов, і раптом я чув звук звуку, я не можу сказати, де. Підібрати голову і побачити

р.

Я думав, що я ближче.

:

Я, ймовірно, дивую, що ебать вони роблять.
І це те, що я бачив.

Вони пускають мотузку трохи.

до 1 2 3 4 5+

Це як вони приходять на землю.

І цей джентльмен з флейти прийшов до мене і запропонував мені їздити на цьому веселому карусельі. Після того, як я відмовився, він запропонував допомогти Майї. І він навіть знав, як я можу допомогти. Він пояснив мені, що без мого $5, решта трави може закінчитися. Коли я запропонував йому $2, він був відхилений, але він взяв його в будь-який час.
Потім було веселіше.

Тут найбільший ексторіоніст. Коли він бачив фото в руках, він відразу запропонував взяти картину своїми друзями. Але потім я сказав, що це буде коштувати $ 5. Я відмовився. Тоді він витримував мене зі свого погляду. І якщо побачив мене, точуючи камеру в своєму напрямку, він відразу ж побігав мені і відірвав гроші. Я відправив його російською мовою. І пішов він.
Він і його друзі шукали туристів і збираються з ними фотографії, а потім вони сказали дати мені гроші, і як я сказав, що менше $5 було відмовлено.

Ось і його друзі. Як видно, я зняв їх з дистанції, і довелося приховати, щоб піти ненотично.
І ці міста, коли побачили мій фото. Вони просять мене, якщо я хотів дати їм сувенір, тому що я дуже сподобалося їх. Я був відхилений, коли я пояснив, що це був подарунок, і він був дуже дорогим для мене (не кажучи вже про ціну Canon 50D).

Ось пара цікавих фотографій.
Це досить добре.
Моя порада не купити екструзії в готелі. Зателефонуйте прямо і це буде коштувати менше.
Не говоріть англійську або пояснюйте, як ви думаєте, що ви маєте гроші, коли ви спілкуєтесь англійською мовою.

Джерело: