Банк працівник пожежився на зайву красу

Нью-Йоркер замовляє Citibank, який загинув останні серпень за «надійну сексуальність». й

За словами Дебралія Лоренцана, вона несправедлива з причин, що суперечать законам гендерної рівності. Лоренцана стверджує, що її зовнішній вигляд завжди відповідає нормам бізнес-етікету, але працівники банку постійно відволіклися від роботи і зробили непристойні коментарі на її зовнішній вигляд.

Лоренцана приєдналася до Citibank у вересні 2008 року як банківського ключа.

- Скоро після того, як Лоренцана почала свою нову позицію, непристойних і недорогих коментарів про її зовнішній вигляд і спосіб сукні почали приходити до працівника з менеджера відділення банку і помічника менеджера.

Потерпілий подвір'я також сказав Лорензан кілька разів попросив не носити жорсткі светри, щільно одягаючи костюми і спідниці олівців, щоб працювати як це "розшукати чоловічих співробітників з роботи".

8 пік

Банк працівник пожежився на зайву красу р.

Жінка також заборонена з носіння високозбираного бізнесу взуття, оскільки вона «неприйнятно підкреслює її фігуру. й

Коли Лоренцана зауважила, що багато інших співробітників банківської гілочки одягають набагато більш непоганим способом, вона розповіла, що «не впливає на їх загальну непривабливість або заважати роботу інших. й

Лоренцана подала скаргу з головним відділом людських ресурсів компанії, коротко після чого передається в інший відділ банку. Продовжувати дискримінацію, а через кілька місяців жінка впала на сумнівні передумови. Компанія сказала, що «не приваблює достатньо нових клієнтів. й

У приватному арбітражному суді буде проводитися провадження між Лоренцаною та цитбанком.

Компанія ще не прокоментувала акції Лоренцана.

19290 р.

Я не думаю.

Джерело: