Чи існують вам вампіри в Японії? Незвичайне кафе в Токіо

Що таке географія вампірових речей? Люди, як правило, об'єднують їх з Transylvania, і про те, чи є там вампіри в інших країнах. Ні. Щоб потрапити в лавру родичів Дракули можна в будь-яку точку. Один невірний рух, і ви в напівсухому приміщенні, і є кажан у вашій пластині. Не дивуватися, в японській столиці можна випадково побажати в кафе в малинових тонах, де замість столів - труни, а звичайний кетчуп на тарілках виглядає більше, ніж синестра в світлі канделабраса.

Вступ японської кухні знайшов цікаве рішення для інтер'єру кафе. Відвідувач до незвичайної установи потрапляє від яскравого світла в незвичайну темряву. Це трохи холодно всередині, як підвал або склеп, і ситуація ненависна. І тільки неповторні офіціанти призводять гостей, де вони не можуть втекти без їжі vampire Food.

На очах «завжників» кидається в першу чергу безліч червоної, бароко музики звуків, на шляху шестигранних трунів, прикрашених свічками в канделабрасі, і хрести і черепи наполегливо нагадують про бадьорість всіх речей. Незвичайний дизайн кафе робить вашу фантазію далі, тому я хочу попросити які породи деревини? У разі, якщо у відвідувачів або штаті є вампіри.

Скарга? Але ви можете бути впевнені, що поїздка до Готичного кафе запам'ятається надовго. Це не кожен день, який ви повинні відчувати себе як символ жахів, але в той же час, що ви дійсно безпечно. Ось вони будуть годувати і пити... Це те, що я хотів би зосередитися окремо.

Вампір кафе не розрахований на туристів (повна секреція, і ми все ще думали, є вампіри в Земельні Земельні Збори Сонце), тому меню наповнене персонажами. Насолодіться стравами французької, італійської та японської кухні.

741650 р.

Вампір колір додається деталі, як форма для салату у вигляді шестигранної труни або кривавого хреста з соусу. Насолодіться стравами з широким асортиментом страв, які можна замовити для десерту. Хірург не закінчується там, тому що година відступає. Вечеря для двох триватиме більше сотні доларів (це де реальні вампіри!).

Джерело: www.kulturologia.ru